Jak mija nam dzień? cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.4

Post autor: nikolettkaa » 08 paź 2009, 11:16

dziewczynki !!! a ja mam problem :-/ jadę do tych rozmów w toku- ale bede rozmawiać na inny temat - i kompletnie nie wiem w co się ubrać :cry: :cry: :cry: :cry:

a wczoraj caly dzien o wszystko sie kłóciłam z moim facetem i myśle teraz jak go przeprosić :( z naszym mieszkaniem które mielismy odkupić nic nie wyszło babka odstąpiła od umowy ;((((((((((((
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 08 paź 2009, 11:38

nikolettkaa nie wierzę hehe ale masz problem ja to bym miała tremę że w telewizji będę ,a ty co nie wiesz w co masz się ubrać hihi,najlepiej wybierz sobie kilka opcji i wybierz taką ,w której się najlepiej czujesz poproś misia żeby ci pomógł albo pokaż nam kilka opcji i ci pomozemy
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 08 paź 2009, 12:33

Nikolettka a na jaki temat bede te "Rozmowy w toku" co Ty bedziesz??? Lubie ten program wiec pewnie bede ogladac:)))
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

Awatar użytkownika
Devi
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Devi » 08 paź 2009, 12:57

nikolettkaa i ja jestem bardzo ciekawa na jaki temat będziesz rozmawiała. Wow.., chętnie zobaczę. Bardzo lubię ten program. Oni nagrywają je dużo wcześniej więc emisja pewnie będzie za kilka miesięcy., prawda :?: Czy temat będzie związany z plastyką piersi ? Jakiś czas temu na e-maila dostałam informację od dziennikarki z TVN że będzie taki program związany z bólem po zabiegu, pewnie wiele osób z forum dostało propozycję wystąpienia w programie.
Allergan Inspira TRF okrągłe- 450 ml. 20.08.2009
Dr. Katarzyna Ostrowska-Clark (Medimel)

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 08 paź 2009, 14:30

Devi fajnie napisałaś o cycuszkach i o Pani Dr. ;) jeśli to Ty jesteś w avatarku to niezłe masz cycuszki ;) a co do programu telewizyjnego " Rozmowy w Toku " to ja też lubię oglądać i czekam nikolettkaa na info kiedy będzie odcinek z Tobą ;)
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 08 paź 2009, 15:43

będę rozmawiać na temat liposukcji ;) bólu i eksperymentu u pana doktora, po którym zostały nierówności ;) nie wiem w co się ubrać, moj facet mówi nie miała problemu to sobie znalazła :badgrin: .. telewizja pogrubia a ja i tak teraz ważę 69 kg;((( łeeeeeeeeeee , zwrócą mi za drogę , za hotel i dorzucą małą gażę ;)) 8-)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 08 paź 2009, 16:19

nikolettkaa nie przejmuj się na pewno wypadniesz super ,a jak tylko bedziesz wiedziała kiedy program bedzie leciał w tv to dawaj nam znać wszystkie bedziemy cię oglądać :-)
a u mnie świeci słoneczko dzisiaj nareszcie ide teraz zrobić sobie jakąś sałatkę bo mam zachciankę na małe co nieco
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 08 paź 2009, 16:57

Marta co do fryzury to do odważnych świat należy ;) co to znaczy że nie masz odwagi, do czego tu potrzebna odwaga ;) idź do fryzjera i sie obcinaj, włosy jakby co odrosną :-D zawsze podziwiałam kobiety które chciały miec krótkie włosy ale żal im było je ścinać albo haha facet nie pozwolił :badgrin: masakra
Zreszta Marta nie długo bedziesz odmieniona po operacji ;) więc nowa fryzura jest potrzebna ;)

Nikolettka
dobry pomysł z tym pokazaniem sie nam w kreacjach, pomożemy Ci wybrać :-D kiedy jedziesz
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 08 paź 2009, 17:29

jade za 2 tygodnie , tzn 20 pażdziernika 8-)

Awatar użytkownika
Devi
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Devi » 08 paź 2009, 17:46

eniii dziękuję, miłe słowa a w avatarku to ja ;) Jeśli chodzi o włosy też wciąż mówię ze zetnę. I u mnie właśnie maż marudzi że nie chce a ja na to, ze zrobię co mi pasuje bo to moja głowa je nosi i to ja męczę się z ich pielęgnacją. nikolettkaa wklej kilka opcji jeśli chodzi o ubranie do TV, najlepiej na sobie. Jeśli chciałabyś wyglądać szczuplej to ubranie blisko ciała, jeśli chcesz zakryć biodra to może tunika albo dłuższa koszula ale z wcięciem w talii koniecznie. Jak chcesz od czegoś odwrócić uwagę to niech to będzie prosty, gładki materiał bez żadnych marszczeń itp., ale za to wyeksponuj to co masz w sobie najładniejsze, może biust , wtedy odciągniesz uwagę od reszty ciała. Może masz ładne nogi, więc machnij sobie spódniczkę która bardziej je odsłania. Ja bym się nie kierowała aż tak modą tylko tym w czym ci jest najlepiej. Musisz dobrze się czuć w ubraniu, będziesz wtedy pewna siebie i naturalna. ;)
Allergan Inspira TRF okrągłe- 450 ml. 20.08.2009
Dr. Katarzyna Ostrowska-Clark (Medimel)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”