Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: muflon2121 » 17 wrz 2009, 18:55

AHA. No Ok.
dana, o której mam byc w Gliwicach? Znaczy się o której zwyczajowo wyjeżdżasz do Ustronia? Dostosuję się

blondilla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: blondilla » 21 wrz 2009, 18:45

:-D hejka laski, nie siedzialam na tym watku...ale marena mi powiedziala, ze montujecie spotkanie w ustroniu!!!
MOze bym tez smignela.
Ja tylko lipo robilam ale.....pewnie kiedys trza bedzie powieki czty lift :-) wiec chetnie sie z wami spotkam.

Co wy na to?????
Jesli tylko przyjmiecie do grona , to chetnie smigne (jesli tylko dam rade)choc na pare godzin do ustronia.Ode mnie to ok 100km.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
lilinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lilinka » 21 wrz 2009, 20:40

marena43 pisze:anima
ja jechalam tzw gierkowka
na katowice to dwupasmowka to sie tnie
a potem odbilam na bielsko biala bokiem mijasz katowice sosnowiec jedziesz na bielsko i przed odbijasz na cieszyn a ustronie jest po drodze do cieszyna trasa bardzo latwa ale bedziesz jechac ok 5,5 do 6,5 bo moze byc gdzies jakis korek
pozdrawiam marena
Dziewczyny, Cieszyn na pewno nie jest po drodze do Ustronia. W Katowicach na pewno należy się kierować na Wisłę nigdy na Cieszyn czy Bielsko. Jedziecie dookoła. Tzw " gierkówka" prowadzi z Warszawy do Wisły a Ustroń jest ostatnią miejscowością przed Wisłą na tej trasie.

blondilla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: blondilla » 21 wrz 2009, 22:38

:-) laski polowiczna prawda...droga na bielsko czy cieszyn przez pewien fragment pokrywa siez trasa na wisle, jest to tzw S1,zerknijcie na "zumi" albo jeszcze lepszy lokalizator "do celu".
Mozna jechac od strony lodzi czy warszawy na s1....i potem sa rozjazdy na cieszyn lub na wisle.Fajna trasa!SZybko sie smiga.

A teraz dajcie znac czy moge do was dolaczyc???
Na forum jestem juz duuuuzo....tylko nie pisalam w waszym watku.Co nie znaczy, ze go nie czytalam

Awatar użytkownika
lilinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lilinka » 22 wrz 2009, 08:27

blondilla-własnie o to mi chodzi żebyście na tych rozjazdach kierowały się na Wisłę. Macie bliżej. Mijacie po drodze, wyjeżdżając z Katowic, takie miasta jak: Mikołów, Łaziska, Żory, Skoczów i następnie jest Ustroń. Ciszyn to moje rodzinne miasto więc znam te okolice.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 22 wrz 2009, 09:33

blondilla pisze::-) laski
teraz dajcie znac czy moge do was dolaczyc???
Na forum jestem juz duuuuzo....tylko nie pisalam w waszym watku.Co nie znaczy, ze go nie czytalam

Ano, raczej nie.
Ustawiłysmy się dostatecznie dawno na ten wyjazd, żeby sobie wszystko dokładnie zaplanować. Zasadniczo to nie mamy kiedy i jak dodatkowo sie spotykać, bo mamy zaplanowane:
-wyjście z góry
-zajęcia dla starszych pań (nie napiszę jakie, bo każdy szanujący się administrator by mi to wyciał)
-zabiegi regeneracyjne
-tańce w ramach zrzucenia kilogramów
A ponieważ się znamy trochę czasu i żadna nic nowego w tym czasie nie wycięła, więc nie przewidziałysmy tym razem popołudnia na "ogladanie cięć".
Trzeba sie zgłaszać wczesniej, jak tu ogłaszamy alert i zbieramy chetnych.
Rozumiem, że byśmy mialy słuzyc jako zywy materiał poglądowy :badgrin:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 22 wrz 2009, 10:04

Zyczę dobrej zabawy. A tak z innej beczki, robię teraz remont kuchni i chcę zmywarkę....Nie miałam i nie wiem na co zwrócić uwagę. Wiem, że musi byc 60, bo na 40 wszyscy narzekają, że mało wchodzi. Może polecacie jakąś??
Njlepsze podobno Bosh albo Siemens, no ale tyle jest typów ,że nie wiem czym się kierować?
zadowolona

blondilla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: blondilla » 22 wrz 2009, 12:01

:-D muflon...."zywy material pogladowy"no coz...mozna to i tak nazwac.Ale oki, nie bylo tematu.

:-D lilinka...nie trzeba wogole jechac na katowice(jadac od strony lodzi czy warszawy)omija sie wielkim lukiem jadac trasa wspomniana wczesniej czyli S1.Poczawszy od np Siewierza, Sosnowiec, Myslowice,Jaworzno, TYchy , Pszczyna i do tego rozjazdu na Wisle i Cieszyn.

To duzo lepsza trasa, wogole omija miasta a to co wyzej napisalam to trasa biegnie przez granice administracyjne tych miast ale generalnie zdecydowanie mniej zakorkowana i chyba jednak krotsza niz ta przez K-ce.

czesto jezdze do Wisly,czy Ustronia....bo to relatywnie blisko.Nawet bylam sie z marena spotkac gdy w ustroniu dochodzila do siebie po operacji u furmanka.

I zycze wam bawcie sie dobrze, w swoim co by nie powiedziec"zamknietym"gronie :-o .

pozdrawiam

Awatar użytkownika
lilinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lilinka » 22 wrz 2009, 12:16

blondilla pisze::- :-D lilinka...nie trzeba wogole jechac na katowice(jadac od strony lodzi czy warszawy)omija sie wielkim lukiem jadac trasa wspomniana wczesniej czyli S1.Poczawszy od np Siewierza, Sosnowiec, Myslowice,Jaworzno, TYchy , Pszczyna i do tego rozjazdu na Wisle i Cieszyn.
Mylisz sie, jedziesz dookoła.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 23 wrz 2009, 08:57

babina7 pisze: chcę zmywarkę....nie wiem czym się kierować?
Ja mam Boscha. Nie wiem jaki typ, zresztą teraz są już pewnie inne, ale jak ją kupowałam to kierowałam się zużyciem prądu i ceną /wg mnie nie może być zbyt tania/. W mojej są różne programy zmywania, ale wykorzystuję właściwie jeden, taki na 70 stopni, bo ładuję razem szkło i garnki. Domywa raz lepiej raz gorzej, ale sprawdza się

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”