gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
nikolettkaa
- TOP Beauty

-
Kontakt:
Jestesmy para 8m-cy, a Narzeczenstwem 2... jego rodzice byli 35lat jak papuzki nierozlaczki

[/quote]
niechcę być sceptyczna , ale to dośc krótki okres czasu na ''bardzo dobre'' poznanie się , czasem wydaje nam się ,ze znamy kogoś na 100% , ufamy mu , jest z nim nam wspaniale ,ale potem przychodzi rutyna , znurzenie i bańka mydlana pęka -zyczę Ci aby w Twoim przypadku tak nie było ...ale zauroczenie ma to do siebie ,ze jest cudownie i pięknie niestety zawsze przemija..
11/2009 Piękne vhp

500
2011- planuje usta i policzki
-
Vodia
- TOP Beauty

Nikoletko ja nie uwazam zeby bycie ze soba, ale nie mieszkanie razem bylo dziecinada. Wiadomo, ze majac 20 czy ciut wiecej lat nie jest sie w stanie tak mocno usamodzielnic.
Dziecinada to moze sa zwiazki te dwu czy tam trzy miesieczne, ale takie dlugie - juz raczej nie powiedzialabym tego.
Skoro jestescie tyle czasu razem i nadal chcecie byc, znajdujecie dla siebie wolne chwile (bo obecie czasem ciezko o nie), wspieracie sie nawzajem to absolutnie nie powiedzialam bym ze to dziecinada. Na wszystko przychodzi w zyciu czas

na zamieszkanie razem tez przyjdzie

11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...
-
kasia3210
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
Pewnie dziewczyny moze tak byc ze za 2-3 lata bedzie juz rutyna i moze nie bedziemy mieli ochoty na siebie patrzec i spedzac ze soba tyle czasu. Jest teraz tak fajnie ze chcialabym zeby tak bylo cale zycie z nim. Wielokrotnie go pytalam: "Czy tak jak jest teraz cudownie bedzie za rok, dwa i dalej?". On powiedzial odrazu: "NIE".
Zaniepokoilam sie i zapytalam: "Jak to ?". On powiedzial: "Bedzie jeszcze lepiej!". On mysli pozytywnie i jest tego pewny, ale jak mnie pyta to ja mu mowie ze wierze w to ze bedzie dobrze, a on mi na to, ze ja nie mam wierzyc a byc tego pewna. Grunt to pozytywne myslenie a nie niepokoj ze za 2-3 lata bedzie rutyna.
Ale wiem ze sa takie zwiazki dlugoletnie jak moj teraz. Mysle pozytywnie i radze wszystkim kobietkom to samo.
Wczoraj odwiedzil nas znajomy i rozmawialismy tak o kobietach i mezczyznach...stwierdzilismy ze kobiety lubia sie unieszczesliwiac pierdolami i czesto wymyslaja sobie problemy. Faceci nie maja tak czesto zamieszania w glowie jak my. Ja czesto tez sie na tym lapie. Ale taka chyba natura kobiety.
A tak naprawde poznac partnera to mozna jedynie przez zamieszkanie z nim i borykanie sie z problemami zycia codziennego. W innej sytuacji jakos nie wyobrazam sobie by mozna bylo poznac czlowieka takiego jakim on jest rzeczywiscie, bo szydlo z worka zawsze wyjdzie jak sie z kims mieszka :)
30-03-2009 - dr K. Ostrowska-Clark - 510FX Allergan 350gr (12.5x13.0x5.6)
-
marta20wawa
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
mój wujek kiedyś mi powiedział, że nie jestem dorosła bo nie mam dzieci- nie wiem co to ma wspólnego ale ok, niech tak sobie gada.
Czy zamieszkacie razem czy nie to Wasza decyzja! Jeśli jestescie na to gotowi to czemu nie. Ja osobiscie nie zwracałabym uwagi na to co mowia tylko robiła to co uwazam za słuszne!
Mi też wszyscy mówili zamieszkajcie razem, zobaczycie jak to jest, ale my nie mielismy takich możliwości ani pieniedzy, wiec oni sobie a my sobie. teraz tez mieszkamy osobno, ale budujemy dom, po slubie zakieszkamy dopiero razem.
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."
-
magdoonia
- Uzytkownik zbanowany

marta20wawa pisze:mój wujek kiedyś mi powiedział, że nie jestem dorosła bo nie mam dzieci- nie wiem co to ma wspólnego ale ok, niech tak sobie gada.
Ja, w związku z teorią Twojego wujka, nigdy nie będę dorosła

Nie przepadam za dziećmi i jakoś nigdy ich nie pragnęłam

zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
marta2454
- TOP Beauty

-
Kontakt:
magdonia nigdy nie mów nigdy ,bo kiedyś jeszcze zapragniesz dzieci ,widocznie teraz nie jest to odpowiednia pora ,że ich nie lubisz nie pragniesz ale z biegiem czasu sama zobaczysz
-
nikolettkaa
- TOP Beauty

-
Kontakt:
marta20wawa pisze:mój wujek kiedyś mi powiedział, że nie jestem dorosła bo nie mam dzieci- nie wiem co to ma wspólnego ale ok, niech tak sobie gada.
Czy zamieszkacie razem czy nie to Wasza decyzja! Jeśli jestescie na to gotowi to czemu nie. Ja osobiscie nie zwracałabym uwagi na to co mowia tylko robiła to co uwazam za słuszne!
Mi też wszyscy mówili zamieszkajcie razem, zobaczycie jak to jest, ale my nie mielismy takich możliwości ani pieniedzy, wiec oni sobie a my sobie. teraz tez mieszkamy osobno, ale budujemy dom, po slubie zakieszkamy dopiero razem.
no własnie my nie mamy warunków , ja wynajmuje stara kawalerkę ,a on w chwilach wolnych opeikuje się babcią i rudziną (mamą ) , chcieli bysmy mieszkac razem ale nie stać nas na kredyt mieszkaniowy

( ale i tak spędzamy ze sobą 7 dni w tygodniu (5 po 24h (odejmując prace)) a 2 zajmują nam spotkania z rodzinką i relaxxxx;))
11/2009 Piękne vhp

500
-
nikolettkaa
- TOP Beauty

-
Kontakt:
to wszystko jest jeszcze do przyjęcia

11/2009 Piękne vhp

500
-
k_asiaczek
- TOP Beauty

-
Kontakt:
nikolettkaa tylko, że ja jestem bardzo nerwowa i takie sprawy doprowadzają mnie wręcz do szału