Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Irmelin
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Re: Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

Post autor: Irmelin » 11 wrz 2009, 01:21

Balam sie stwierdzenia ze ktos mnie nazwie staroswiecka, ale co mam sie wstydzic tego ze ja wierze w monogamie :P:P i jej swiecie bronie, a tutaj az zal patrzec. Najgorzej boli fakt gdy nasze rodaczki zachowuja sie czasem gorzej niz angielki ktore sa calkowicie wymyte z moralnosci. Kobiety majace dzieci w Polsce ktore tutaj swoim zachowaniem pokazuja swoja niedojrzalosc bycia matka lol :/ itd. itd.
ROK 2009 :

Pernamentny makijaz brwi Done
Pernamentny makijaz oczu Done
Powiékszenie Ust Done

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 11 wrz 2009, 08:49

widzeze dyskutujecie przede wszystkim o moralnosci kobiet, a co z facetami dziewczynki???
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 11 wrz 2009, 09:38

babuleczko ja jakos polakow nieznam tutaj za duzo plci meskiej
niewiem jak emigracja wplywa na nich
ale angielska plec meska byla juz wspomniana strone wczesniej
chocby za te ich smiale "zaczepy"
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 11 wrz 2009, 10:38

Apropo Polek...ja pamietam jeszcze jedną sytuacje z dyskoteki.
Stałam na zewnątrz z chłopakiem i za nami dwie Polki. Chyba myslaly, ze nikt ich nie rozumie i obgadywały wszystko i wszystkich bardzo głosno. Po chwili jedna mowi do drugiej:
- i jak tam Kevin, przyjdzie?
+ No pewnie, przeciez wiesz, ze z byle kim sie nie puszcze.

:shock:

A co do facetów to tez nie moge sie zbytnio wypowiedziec, no moze ew. to ze sie zachowuja czasem glosno i chamsko
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 11 wrz 2009, 12:19

Kraj jest zepsuty bo latwe pieniadze,mieszkanie gdy ukonczy sie 16 lat i przez to brak ambicji itp to widac na pierwszy rzut oka ;) Mysle wlasnie,ze to jest glowna przyczyna,ze o wszystko tak latwo jest...
Niektorzy ludzie musza dazyc do jakis celow,zeby cos osiagnac a one do meskich spodni...Ilosc partnerow seksualnych to dopiero osiagniecie!
Ale najgorsze jest to,ze Polacy i Polki,ktorzy tu przyjezddzaja czesto latwo wsiakaja w to towarzystwo albo byli juz tacy ale dopiero tu gdzie nikt ich nie zna pozwalaja sobie na to na co tam sobie pozwolic nie mogli,wiec ten tekst karolki mnie nie zadziwil ;)
O "moralnosci" Polakow plci meskiej nie wypowiadalbym sie zbyt pochlebnie,znam takie osobniki,gdzie on tu,zona w Polsce przyozdabiana rogami,bo przeciez tak daleko a on "musi"to zdrada sie nie liczy...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 12 wrz 2009, 15:32

masakraaaaaaaaaaaaa londyjka to ostatnie zdanie o zdradach facetow co przyjechali tu zarobic a doprawiaja rogi swoim zonom....
ja tego nigdy nie pojme czemu faceci zdradzaja tak latwo i do tego czuja sie ze maja do tego prawo
a jak kobieta skoczy na bok to potrafi byc zmieszana z blotem tak ze szok :roll:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 12 wrz 2009, 22:37

dla mnie taki facet nie jest niczego wart i nie rozumiem takich ludzi którzy decydują sie na taką rozłąkę ,sama wiem po sobie u nas nie było czegoś takiego ,owszem najpierw przyleciał mąż , po miesiącu doleciałam ja i nie było mowy żebyśmy żyli na odległość bo to nie ma sensu takie związki nigdy nie przetrwają .
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
kasia777
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasia777 » 12 wrz 2009, 22:58

tak czytam i nasowa mi sie pewno zdanko co kiedys uslyszalam w reportazu
wapowiadal sie facet wlasnie na temat zdrady
Facet mial super prace,kase ,zajefany dom ,zona jak z obrazka i sliczna coreczka
niby wszystko super
a jednka zone zdradzal i wiecie co powiedzial
jestem mezczyzna,a mezczyzni maja potrzeby i jak zona mu tyle nie da co chce
to ma prawo sobie to gdzie indziej "zalatwic"
bo ON MA POTRZEBY.....

myslalam ze bialej goraczki dostane jka to slyszalam!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
5.10.09 :D

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 13 wrz 2009, 09:58

cukiereczekPL pisze:masakraaaaaaaaaaaaa londyjka to ostatnie zdanie o zdradach facetow co przyjechali tu zarobic a doprawiaja rogi swoim zonom....
ja tego nigdy nie pojme czemu faceci zdradzaja tak latwo i do tego czuja sie ze maja do tego prawo
a jak kobieta skoczy na bok to potrafi byc zmieszana z blotem tak ze szok :roll:

"Znam" i takie "pary" co facet mial kobite w ciazy i wychodzil na imprezki ja zostawiajac sama w domu. Przychodzil zabrudzony na koszuli damskim fluidem... :roll:
Napisalam w cudzyslowiu "znam" bo na szczescie nie zaglebiam sie w takie towarzystwo zgodnie z powiedzeniem "z kim sie zadajesz..." dobrze,ze mamy tez normalnych znajomych...

A piszecie tylko o zagranicy co sie dzieje,a czy w naszym pieknym kraju jest w obecnych czasach lepiej??
Ostatnio gdy przylecialam do Polski to ciagle slyszalam,ze ci sie rozeszli,tamtą maz zostawil,tamten dorobil sie kasy i wczesniej taki zakochany a z nowymi dupami sie prowadza,a ona z dzieckiem musiala do ubogich rodzicow wrocic..... i to tylko po sasiedzku,gdybym rozejrzala sie dalej niczym nie rozni sie Polska od Wielkiej Brytanii...tak sadze.

A ci dorobkiewicze to czesto wychodza z takiego zalozenia,ze jak tyle zarabiaja,daja zonie co chce,to pojscie na bok jest dla nich "naleznym odpoczynkiem" :roll:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 13 wrz 2009, 11:34

to niestety prawda co piszecie
a cod o polski to dla mnie bylo szokiem jak moi koledzy ktorych znam od zawsze mowili mi ze dziewczyny nie moga w polsce znalesac...
ja sie pytam dlaczego, przeciez tyle fajnych dziewczyn jest ...a tu slysze ze ta za gruba, ta ma brzydkie wlosy, ta ma krostki na plecach...tamta dziwnie sie smieje....
no wlos sie jerzy...
szukaja poprostu lalek idealnych z okladek
bardziej chodzi o jakas pokazowe przed kolegami niz o cokolwiek innego...
nie dziwie sie wcale ze polki szukaja mezow w inncyh krajach...
ja zawsze myslalam ze" nasze polskie chlopaki " najlepsi sa
oczywiscie nie generalizuje bo wiadomo ze sa jeszcze fajni ludzie
ale strasznie sie zmienia polska...swiat....
ludzie tak daza do idealu ze zapominaja o wszelkich wartosciach....
teraz trzeba byc pieknym/a, bogatym/a by miec wogole szanse w towarzystwie na znajomosc itp

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”