Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Re: Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

Post autor: Annetta » 02 wrz 2009, 19:46

Ja zapisalam mala do zlobka na 3 dni.Choc jeszcze nie wiem czy chce wrocic tak szybko do pracy. :roll: Zreszta nasze finase pozwalaja na to zebym z dzieckiem zostala dluzej w domu.

Wlasnie szukam firmy ktora moglaby wyprowadzac maja psiunke na dwor, caly czas w przerwie lunchu 45 przyjezdzalam rowerem do domu i ja wyprowadzalam i wracalam do pracy ale czuje ze juz powoli nie daje rady.Maz ma taka prace ze nie wie nigdy kiedy bedzie mial przerwe.

Generalnie czuje sie jak napopmowany balon i ciezko mi oddychac, 30 tydzien jeszcze troche i bedzie baby.

Londyjka ty pisalas ze jak bylas w ciazy to Ci sie Mia przysnila :bravo
Pare dni temu tez przysnila mi sie coreczka-ciekawa jestem czy bedzie tak wlasnie wygladac jak we snie :p

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 02 wrz 2009, 20:12

Przysnila ci sie? :p To pewnie znak,ze wlasnie taka bedzie :bravo
Nie kazdemu sie sni. Mojemu mezowi przysnila sie dopiero na samym koncu mojej ciazy.

Moja juz skonczyla 4 miesiace,i zajada deserki ze sloiczka,ale tak woli swoje mleko,ale juz jej wprowadzam posilki,bo moja mama w Polsce zaczela jak bylam teraz i tak kontynuuje. Pote beda obiadki.
Od kiedy dostaje te posilki to musze ja(oraz siebie) kilka razy przebierac,chocby nie wiem jak wielki sliniak miala ;) tak sie upacka,bo raczkami wyciaga z buzi to co dostaje i wciera to we wszystko,lacznie ze mna :badgrin:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 02 wrz 2009, 20:22

Teraz sa zlobki monitorowane tzn wszystko jest nakrecane ,i zapisuja co i o ktorej dziecko zjadlo ,czy zrobilo kupke itp itd i mozna sabie obejrzec co sie z dzieckiem dzialo w ciagu dnia :-) oczywiscie nie wszystki sa takie-niestety...
Aneta ale zlecialo juz 30 tydzien wow!
U mnie dopiero poczatki a ja juz na zapas sie martwie tym wszystkim...porodem...i tym co bedzie po :roll: jakas panikara jestem....
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 08 wrz 2009, 14:08

misia juz wiesz, ktory to tydzien?:) Brzuszek rosnie???
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 08 wrz 2009, 21:02

hej kobietki z irlandii - gdzie u was mozna zrobic ugs piersiatkom sylikonkowym?
pyta jedna formuowiczka w innym watku bo pilnie potrzebuje rady ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Irmelin
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Irmelin » 09 wrz 2009, 02:05

Kochane, ja wiem ze troszke zmieniam temat tzn wsumie tez poruszam temat emigracji lecz bardziej w sensie emocjonalno-spolecznym.
Czy zauwazylyscie ze ludzie po przyjezdzie tutaj sie zmieniaja ?? A mianowice jestem w Anglii ponad rok i 7 miesiecy i jeszcze nie spotkalam sie w zyciu z tak zatrutym spoleczenstwem. Kobiety zdradzaja mezow, mezczyzni nie szanuja kobiet, kobiety sypiace z kim popadnie, skrajne przyjaznie itd itd Oczywiscie spotkalam tutaj tez wartosciowych ludzi ale to co moje oczy ujrzaly zarowno mnie przerazilo. I nie wiem czy to tesknota za krajem, czy pieniadze, czy ta wszechobecna wolnosc to sprawia......Spotkalam sie z przypadkami gdzie mase zwiazkow z dlugoletnim stazem rozpadalo sie przez srodowisko tutejsze. Czy tez to zauwazylyscie?? Zastanawiam sie czasem czy to ze mna jest cos nie tak czy rzeczywiscie ludzie tutaj traca wartosci....???

xxxx
ROK 2009 :

Pernamentny makijaz brwi Done
Pernamentny makijaz oczu Done
Powiékszenie Ust Done

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 10 wrz 2009, 00:20

hm...
cos jest w tym co piszesz....
jak tu przylecialam poznalam ...niech policze ...okolo 5 ciu par z dluugim stazem i teraz zaden ze zwiazkow nie przetrwal..a rozstawali sie z roznych powodow glownie zaczynnala sie jakas imprezownia z jednej ze stron bo co poniektorych tutaj na to bardziej stac niz jak byli w pl...
ludzie tutaj zyja swobodniej niz my w pl..duzo swobodniej.
tu nie spotyka sie dziewczyn co mialy malo partnerow....
sex dla tutejszych to jak dla nas pocalunek - normalka...zakonczenie kazdej imprezy
niestety mozna to tu zaobserwowac
ja np w polsce nigdy si enie spotkalam z tym ze jak bylam w clubie z mezem to ktos mnie zaczepial
a tutaj.. kolesie nie patrza ze obok siedzi twoj polowek, zero skrupolow...

ja pamietam ze nawet jak bylam w ciazy to mialam propozycje i to samo jest jak ide z wozkiem
i tutaj tak jest, faceci zaczepiaja wszystko co sie rusza ze tak sie wyraze bo dziewczyny przyzwyczaily ich do tego ze pstrykna i one leca na drina ...sexik...cokolwiek....

dlatego niektorym tu odbija i sie zmieniaja
napewno nie wszyscy bo ja i moje male - baardzo male- grono znajomych przyjechalismy tu w innym celu
spotykamy sie we wlasnym gronie i staramy sie nie popsoc ;)

mozna by pisac i pisac............
temat rzeka.
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 10 wrz 2009, 13:18

cukiereczekPL pisze:hm...
ja np w polsce nigdy si enie spotkalam z tym ze jak bylam w clubie z mezem to ktos mnie zaczepial
a tutaj.. kolesie nie patrza ze obok siedzi twoj polowek, zero skrupolow...

ja pamietam ze nawet jak bylam w ciazy to mialam propozycje i to samo jest jak ide z wozkiem
i tutaj tak jest, faceci zaczepiaja wszystko co sie rusza ze tak sie wyraze bo dziewczyny przyzwyczaily ich do tego ze pstrykna i one leca na drina ...sexik...cokolwiek....

dlatego niektorym tu odbija i sie zmieniaja
napewno nie wszyscy bo ja i moje male - baardzo male- grono znajomych przyjechalismy tu w innym celu
spotykamy sie we wlasnym gronie i staramy sie nie popsoc ;)

mozna by pisac i pisac............
temat rzeka.
ja tez zauważyłam to co ty też chodzimy na imprezki z mężem i widzimy co się dzieje , to samo jest na ulicy facet opotrafi cię zaczepic i spytac czy pójdziesz z nim na kawę ,to takie beznadziejne.To chyba logiczne że jak kobieta jest zajęta to nie bedzie znim nawet rozmawiac ,a poza tym nie wszystkie są takie łatwe jak oni sobie wyobrażają
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 10 wrz 2009, 21:30

Ja w ogole pamietam sytuacje, jak bylam w klubie, w kiblu, jedna laska (nawet ladna) darła sie jak to ona potrzebuje sexu. I 10min pozniej widzialam jak siedziala okrakiem jakiemus kolesiowi na kolanach. To juz mowi samo za siebie arf
A pozniej sie dziwic, ze dzieci mają dzieci
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 10 wrz 2009, 23:03

looo matko karolka
co za hardkor ku...wski beurk
ale to prawda...oni/one tutaj jak kroliki sie ten..tegeZ... :-|

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”