Śpiew Mandaryny

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

xenia114
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: xenia114 » 05 wrz 2005, 16:08

wystąpić w Sopocie z takim głosem to już nie odwaga ale brawura! Generalnie festiwal w Sopocie spadł na psy skoro jadą do niego takie wokalistki jak Mandaryna czy Doda i inne gwiazdki z reality show. Od kiedy sięgne pamięcią Sopot to było wydarzenie kulturalne w Polsce, wielkie gwiazdy i wielkie przeboje, a teraz TVN zrobił z tego imprezkę w stylu MTV i Vivy. Fatalnie dobrani prowadzący, (styliści powinni trafić za kratki za ich stroje :lol: ) Nie jetem konserwatystką, nie popieram stania w miejscu, ale uważam że obecny festiwal w Sopocie ma się nijak do tamtych sprzed paru lat. W tym wypadku nowoczesnośći rozwój innowacji technologicznych dzięki którym takie wrzaskuny jak chociazby Mandaryna mogą śpiewać zabija powoli klimat i tradycję opery leśnej. 1000 reklam i 1000 smsów- prawie jak Bar albo Big brother. Myśle że do Sopotu nie powinni trafiać Ci którzy tylko mają głos tak jak chociażby Doda ale Ci którzy oprócz talentu maja jeszcze osobowość bo to są prawdziwe gwiazdy, a sopocki festiwal festiwalem gwiazd być powinien. Bardziej winny jest ten kto mandaryne tam w ogóle wpuścił....

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 05 wrz 2005, 17:55

Naród ją wybrał tak jak Lepera i paru innych oszołomów.. :lol:

Polska to piękny kraj..taka Polska wg Kiepskich.

Dać im chleba(czytaj wódę) i igrzysk.. :(

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 05 wrz 2005, 18:01

Don, wlasnie mialam napisac, ze winni sa po prostu ludzie (my, wy, oni) :lol: :lol:
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 05 wrz 2005, 18:07

Kamila a ty co ..kolektyw chcesz wskrzesić...a gdzie prawa jednostki. :lol:

Powinno być ja, ty , on , ona. :lol:

ale co tam jak grupowo to grupowo :wink:

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 05 wrz 2005, 18:11

dla mnie publiczne osmieszanie sie na wlasne zyczenie jest glupota.........a ponizanie sie dla pieniedzy /w dodatku w sytuacji, kiedy raczej ma sie za co wyzywic dzieci/......nie napisze czym, bo tym razem moja opinia moglaby okazac sie zbyt dosadna :? no i odrobina samokrytyki tez raczej nikomu nie zaszkodzi.....i chyba troche jakiegos......honoru, ambicji.....a jej repertuar raczej trudno nazwac ambitnym, a ludzie, na ktorych zarabia......coz, wystarczylo zwrocic uwage na to, kto w operze lesnej entuzjazmowal sie podczas jej wystepu......... :roll:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Chatenay
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Chatenay » 05 wrz 2005, 23:06

Rozebrana Mandaryna ihihihihihihihhihi :D :D :D :D
http://www.joemonster.org/article.php?sid=5036

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 06 wrz 2005, 15:51

Mandaryna w Sopocie to totalna katastrofa. Uważam, że nie powinna występować na żywo :roll:
Strasznie się zmęczyłam jak oglądałam jej występ - kompromitacja na całego :shock:
Nawet zrobiło mi się jej żal :?

xenia114
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: xenia114 » 06 wrz 2005, 17:17

Ja widziałam tylko jak śpiewała every night a dużo bym dała za tą drugą piosenkę o sukni z welonem. Nie wiecie czy gdzieś w necie będzie można to odnaleźć? Jak coś wiecie to podajcie mi link do tej stronki, chętnie zobaczę.

Chatenay
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Chatenay » 06 wrz 2005, 17:24

:D

Chatenay
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Chatenay » 06 wrz 2005, 17:24

xenia114 pisze:Ja widziałam tylko jak śpiewała every night a dużo bym dała za tą drugą piosenkę o sukni z welonem. Nie wiecie czy gdzieś w necie będzie można to odnaleźć? Jak coś wiecie to podajcie mi link do tej stronki, chętnie zobaczę.
[url]mms://stream.onet.pl/muzyka/200508/f67b6823fc.wma[/url]
:D :D :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”