Kto kończył kurs Silvy lub NLP ?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 06 wrz 2005, 09:25

jestem za,napiszcie cos o tym wiecej!!!

z gory dziekekuje :wink:

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 06 wrz 2005, 09:54

Dołączam się do prośby :) . Próbowałam poszukać w necie, ale raczej z miernym sutkiem... :(

Awatar użytkownika
wooow
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wooow » 06 wrz 2005, 10:28

oooooo, to interesujący temat i jak najbardziej nam podchodzi :lol: , ja tez jestem za tym żebyście napisały coś wiecej
23. 08. 05 - plastyka nosa (dr Bielecki)

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 06 wrz 2005, 11:17

Ja też po.
Silva, muszę przyznać znudził mnie śmiertelnie :oops: na drugi dzień już nie poszłam. Pamiętam z tego tylko metodę zmniejszania bólu, ale dla mnie to działa przy niewielkim bólu tylko.
NLP podstawowe robiłam. I tu niestety problem polega na tym, że trzeba ćwiczyć, a ja jakoś przestałam :roll:

Awatar użytkownika
Jola
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Jola » 06 wrz 2005, 11:45

Awatar użytkownika
caterina7
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: caterina7 » 06 wrz 2005, 14:53

Mnie przez lata udało się tak skomponować różne techniki pracy z umysłem, że wykorzystuję to do różnych celów. W myśl zasady: w cokolwiek uwierzy umysł, jest zdolny to dla ciebie wykreować.
Jola może masz rację, że temat na inne forum ale...
posiadamy też umysły a nie tylko ciała i nie wierzę żebyśmy były tylko upiekszającymi się lalkami, czasem interesesują nas najdziwniejsze rzeczy
Myślałam, że odezwie się ktoś kto np. zpersonalizował taką właśnie wiedzę albo wykorzystuje techniki pracy z umysłem do celów codziennych i ma jakieś ciekawe doświadczenia.

Sugar faktycznie standardowy kurs nie każdego zaciekawi, mnie akurat techniki leczenia itp nie były potrzebne. Najbardziej trafiło do mnie to, że można wręcz nakazać ciału pewne rzeczy i wygrać i negocjować ze wszechświatem :) a jest o co się targować
¯ycie cz³owieka ma kolor jego wyobra¼ni - Marek Aureliusz

Awatar użytkownika
Jola
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Jola » 06 wrz 2005, 15:52

Caterina

Zgadzam sie z Toba,ze posiadamy nie tylko ciala :D mamy pewne zainteresowania ........... tylko temat o ktorym chcialas tu dyskutowac jest wedlug mnie obszerny i dosc specyficzny jak na tematyke forum o operacjach plastycznych :wink:

To tak jakby na tym forum zaczeto dyskutowac o obrobce metali,technologii cyfrowej czegos tam itp. tylko dlatego,ze jest to pasja kilku osob z forum :wink:

Praca z umyslem jak sama widzisz po ilosci zainteresowanych nie jest popularna i mnie osobiscie to zupelnie sie kloci z charakterem tego forum.Nie wspominam tu o moich zainteresowaniach bo sa napewno specyficzne (czytaj: o niskiej popularnosci) i nie czuje aby to miejsce bylo dobre na tego rodzaju dyskusje jakkolwiek sa dla zainteresowanych osob bardzo wazne i jednoczesnie ciekawe :)

Awatar użytkownika
caterina7
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: caterina7 » 06 wrz 2005, 16:22

Jola, na pewno masz rację i to tą obiektywną tylko, że ja jestem kobietą pełną abstrakcji i absurdów. Lubię łączyć to co pozornie do siebie nie pasuje, nawet złoto noszę ze srebrem :)
Wierz mi, że o ile forum nie jest tak tematyczne jak inne naukowe to nosi nazwę Beauty a piękno to nie tylko nasze ciałko i wiem z doświadczenia, że łatwiej znaleźć utwarty i ciekawy umysł na forum pełnym upiększonych ciał niż piękne i tolerancyjne "ciało" na forum naukowym lub innym o wąskiej specjalistycznej tematyce. Fizyka kwantowa to wręcz poezja dla naukowca ale próżno tam szukać takiego, który zrobił sobie cycki :lol:
¯ycie cz³owieka ma kolor jego wyobra¼ni - Marek Aureliusz

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 06 wrz 2005, 19:54

mnie również zainteresował ten temat

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 06 wrz 2005, 23:06

caterina7 pisze:Sugar faktycznie standardowy kurs nie każdego zaciekawi, mnie akurat techniki leczenia itp nie były potrzebne. Najbardziej trafiło do mnie to, że można wręcz nakazać ciału pewne rzeczy i wygrać i negocjować ze wszechświatem :) a jest o co się targować
Negocjowałam o naturalnie większe cycki i nic :twisted: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”