Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

Post autor: Londyjka » 28 sie 2009, 19:21

Hej Misia,dopiero przeczytalam zaleglosci.
MOJE GRATULACJE KOCHANA!
PDT_Love_06
A dziecko to najpiekniejszy prezent dla mezczyzny od ukochanej kobiety i po tym jesli maz kochal to bedzie kochal jeszcze bardziej.
Napewno masz sporo obaw,ale nie miej wyrzutow sumienia zbytnio,bo matka zostaje sie dopiero po porodzie tak naprawde!Jeszcze raz gratuluje.

ps a wy tak nie dawajcie tych przepisow na dziewczynke bo z kim te nasze beda chodzic? :badgrin:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 28 sie 2009, 21:08

Londyjko Dziekuje!!!! PDT_Love_09
a co u ciebie i twojej ksiezniczki???
kurcze nikt tu ostatnio nie zaglada :-|
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 30 sie 2009, 10:13

MisialeczekDbaj o siebie , i staraj sie niedzwigac ciezkich rzeczy.
Jedz noramlnie ale zdrowo.
Napewno wszystko bedzie dobrze, a zmeczenie to normalka-mnie trzyma caly czas :roll:

Mi teraz brzuszek wyskoczyl jak pilka, z tylu wcale nie widac ze jestem w ciazy.
Jak narazie przytylam 8 kg.
Pokojik dla malej juz prawie wykonczony :p

Ach musze jeszcze 5 tygodni pracowac :roll: ale szczerze nie mam juz ochoty.Tutaj dopiero miesiac przed porodem nalezy sie wolne i 3 miesiace po porodzie.
Jeszcze nie zdecydowalam czy po tych trzech miesiacach chce wrocic do pracy czy dluzej z mala posiedziec w domu.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 30 sie 2009, 11:24

ojej anetta tylko 3 mce po porodzie?
to jakas paranoja, i co z takim malenstwem robia mamy - oddaja do obcych pan opiekunek?
to chyba trzeba nie karmic piersia zeby takie cos przeszlo....

ja sobie nie wyobrazam 3 miesieczne dziecko zostawic na caly dzien z kims obcym...
chyba ze sie mieszka z mama to moze inaczej wyglada to..niewiem.

tutaj jest 26 tygodni macierzynskiego
ja wrocilam do pracy ale na pol etatu tylko

zmieniajac temat choc ciagle zostajac w ciazowym temacie- w jakim miesiacu pojawily wam sie brzuszki ciazowe?
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 30 sie 2009, 17:02

CukiereczkuNiestety tak tu jest ze macierzynski nalezy sie tylko 3 miesiace po porodzie i takie malenstwa ida do zlobkow :-o
A kobiety ktore karmia piersia sciagaja pokarm w pracy i wieczorem dzieci pija, oczywiscie musza juz pic butelkowe mleko.Ja jesli wroce do pracy to na 3 dni, ale i tak nie moge sobie wyobrazic zeby baby poszlo do zlobka :cry:

A brzuszek ciazowy tak na dobre pojawil mi sie w okolicach 5 miesiaca.

Ja jestem na etapie prania i prasowania wszystkich nowych ubranek (podobno lepiej je wyprac i wyprasowac)Ach jakie milusie :bravo

hahaah faktycznie teraz to tu temat ciazowy dominuje :badgrin:

Laseczki piszcie cos innego nie z ciaza zwiazanego :badgrin: (ja to tylko ciozowo teraz mysle ;)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 31 sie 2009, 10:12

jak same ciazowki na emigracji to ja sie moge dostosowac do tematu i podyskutowac hihi
a ty anetta jak na 3 dni wrocisz do pracki to jeszcze spox....
a niemasz jakiejs rodzinki tam zeby dzidzie ktos popilnowal?

ja nie pralam i nie prasowalam nowych ubranek bo nikt mi nie powiedzial ze trzeba..
ale dzidzi nic naszczescie nie bylo
za to potem pralam tylko w tych non bio produktach...

teraz moje kolezanki po sasiedzku zaciazylyyy takze ja temat ciaz mam non stop :badgrin:
100 pytan ciagle... bo ja to niby taka doswiadczona :badgrin:

na kiedy macie terminy porodow?
bo trzeba odliczac wspolnie na forum hihi
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 01 wrz 2009, 21:45

faktycznie ciążowo w w tym wątku mnie wypchało w 6 miesiącu ,a tak a propo to ja bym chyba nie zostawiła 3 miesiecznej niunki ,moja niunia idzie do przedszkola teraz i tak mi smutno bo cały czas jestem z nia od rana do wieczora nawet przychodzi do mnie w nocy do łozka się poprzytulać i już zostaje w nim i spi z nami w środeczku
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 wrz 2009, 21:54

Mi wyszedl juz w pierwszym.
Moja psiapsiolka z Polski jest w ciazy w piatym miesiacu i tak wyglada jak jak wpierwszym oh(sr1
Nie mam pojecia od czego to zalezy...

Ja nie wyobrazam sobie aby taka małą dzidzie oddac aby jakas obca baba ja "nosila"(bo dobrze wiemy jak to wyglada) ale jak trzeba to trzeba, takie mamy czasy...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 02 wrz 2009, 18:24

ja nie chce negować nikogo przecież to spory wysiłek dla nianiek ,mam znajomą w Uk, która pracuje i musiała synka dać do niani i bardzo sobie ją chwali ,tylko czy tak wszystkim mozna zaufać ,tyle się teraz słyszy .
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 02 wrz 2009, 19:15

Nikt tu nie mial na celu nikogo negowac,jak sama napisalas nie wszystkim da sie zaufac,
a suma sumarum tego wszystkiego ja bym sie bronila przed oddaniem noworodka chocby najlepszej ale wciaz obcej,
ale jak napisalam czasy sa ciezkie i nie zawsze mozna sobie pozwolic na bycie w domu,choc ciezko by mi bylo sie rozstac z tak malym dzieciatkiem.
I tyle,nikt tu nie atakowal nianiek w samym pojeciu "NIANIA"
;)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”