Jak mija nam dzień? cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.3

Post autor: marta2454 » 21 sie 2009, 16:57

kasia nie martw się bo jak innym minie urlopik to ty będziesz odpoczywać u mnie dzis do poludnia było bardzo ładnie teraz pada a w dodatku od wczoraj jest pokaz samolotów i latają i szum robią chociaż trzeba przyznać ze niezłe show robią podziwiam ich
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 24 sie 2009, 09:17

Nie ma mojej szefowej :wow :wow :wow :wow :wow :wow [smilie=hi ya!.gif] [smilie=hi ya!.gif] [smilie=hi ya!.gif] [smilie=hi ya!.gif] [smilie=kiss of love.gif] [smilie=kiss of love.gif] [smilie=kiss of love.gif] [smilie=kiss of love.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
kasia3210
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasia3210 » 24 sie 2009, 10:38

marta2454 i doladnie tym sie pocieszam :p juz zyje urlopem :) dzisiaj idziemy bukowac wycieczke :) wczoraj mialam kupe stresu bo nie moglam znalezc paszportu. Bylam przekonana ze mam go w dokumanteach i nie bylo. Pojechalam do rodzicow by tam poszukac. Juz pozbawiona nadziei, bo przeszukalam wszystko pomyslalam sobie "no to pojechalam juz sobie do Turcji?!". Po chwili zawolala mnie mama do piwnicy i pokazuje mi moj paszport applaus byl w smieciach przygotowanych do spalenia w piecu razem z pustymi pudelkami i kartonami !! nie wiem co tam robil. Grunt ze sie znalazl :D musze kupic jakies ladne kolorowe sukienki z wyprzedazy letniej :-D mam dzien pelen umowionych spotkan, wiec dzisiaj zakupy odpadaja :/
Milego dnia dziewczynki :)
30-03-2009 - dr K. Ostrowska-Clark - 510FX Allergan 350gr (12.5x13.0x5.6)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 24 sie 2009, 11:08

kasia no to pięknie byś miała z paszportem :badgrin: ale zawsze można iść żeby szybciutko wyrobili zastępczy 8-)

magdoonia tylko się za bardzo nie obijaj w pracy ;)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 24 sie 2009, 11:09

Są ekstra wyprzedaże w sklepach. Ja się ostatnio obkupiłam.

Co do wycieczek i urlopów to :cry: mam zarezerwowane ostatnie 15 dni na czas pobytu w .... gipsie:) ale jest OK bo sama chciałam. Będę mieć za to nowy noseczek.

Koleżanka wróciła niedawno z Peru. Wygląda przecudnie z peruwiańską opalenizną:)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 24 sie 2009, 11:44

Magdoonia ja już 2 wakacje wypoczywam w ten sam sposób co Ty :-D moze nie mam widoku palm i cieplutkiej wody, ale samo lusterko juz mnie zachwyca :-D :-D :-D .
No ale w listopadzie sobie wreszcie odbije applaus

Mnie dzis od rana juz chłopy wnerwiaja;d umowilam sie z kolega na miasto i spoznia sie pol godz to pomyslalam, ze mu wylecialo i poszlam robic coś innego, wracam a tam 5min temu polaczenie (heh spoznienie juz 45min mial) to dzwonie... a on z pretensjami, ze dzwonil nie odebralam, to pojechal sam... :!: :!: a miał przyjechać a nie dzownić tak w ogóle. Chyba powinnam tylko kontakty z tata utrzymywać, bo to jedyny mezczyzna, ktory mi pomoze jak cos chce i zawsze wiem, ze jak przyjedzie to przyjedzie i jak ja gdzies chce jechac to tez mnie zawiezie.. a reszta to "bożesh ty mój" :badgrin: . Chyba musze zmienić nastawienie nie bedzie prosb tylko rozkazy :-D a jak nie to wykreślam z notesiku :p :p
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 24 sie 2009, 13:25

GosiaczEq pisze:Magdoonia ja już 2 wakacje wypoczywam w ten sam sposób co Ty :-D moze nie mam widoku palm i cieplutkiej wody, ale samo lusterko juz mnie zachwyca :-D :-D :-D .
No ale w listopadzie sobie wreszcie odbije applaus

Mnie dzis od rana juz chłopy wnerwiaja;d umowilam sie z kolega na miasto i spoznia sie pol godz to pomyslalam, ze mu wylecialo i poszlam robic coś innego, wracam a tam 5min temu polaczenie (heh spoznienie juz 45min mial) to dzwonie... a on z pretensjami, ze dzwonil nie odebralam, to pojechal sam... :!: :!: a miał przyjechać a nie dzownić tak w ogóle. Chyba powinnam tylko kontakty z tata utrzymywać, bo to jedyny mezczyzna, ktory mi pomoze jak cos chce i zawsze wiem, ze jak przyjedzie to przyjedzie i jak ja gdzies chce jechac to tez mnie zawiezie.. a reszta to "bożesh ty mój" :badgrin: . Chyba musze zmienić nastawienie nie bedzie prosb tylko rozkazy :-D a jak nie to wykreślam z notesiku :p :p

Tak trzymać. 8-)

Chłopy to głu..... !!
Na imprezie wczoraj spotkało się dwóch zazdrośników walczących o moje względy :-D
No myślałam, że zdechnę z tego wszystkiego. Tyle klubów i lokali, a tych dwóch akurat na raz w jednym miejscu się na siebie napatoczyło. Jak by wzrok mógł zabijać to pewnie by obaj trupem jak muchy popadali. Na szczęście skończyło się na wymianie zabójczych spojrzeń, bo jednym z tych głupków to jestem zainteresowana:)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 24 sie 2009, 16:05

Kasia masz szczęście że mamusia znalazła ci paszporcik

Magdonia to bierz się za swojego adoratora hehe nie ma na co czekać

u mnie dziś pogoda jakaś dziwna raz słonce raz chmurki nie wiadomo o co chodzi a ja się wziełam za porządki
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 24 sie 2009, 16:43

cześć dziewczęta:)

wróciłam do was na troche :-) może nie z peruwiańską opalenizna ale naszą baltycką :-)

Magdoonia tak jak Marta napisała nie ma na co czekać :-) ruszaj na podbój ;) teraz albo nigdy ;)

Gosiaczku
haha znowu perypetie z facetami ;) jestes za dobra dla nich ;) czas pokazac kto tu rządzi ;)
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 24 sie 2009, 18:52

haha no spotkałam się z tym co dzwonił w końcu i mu wygarnełam, ze sie na mnie wyzywa i co on sobie mysli;D:D. A ze to jest osoba, ktorej moge powiedziec wszystko i liczyc na realne spojrzenie na to, to odgrzalam cala swoja historie zaburzonej milosci :roll: ale jakos ciezko mi szlo, nie potrafie jeszcze o tym mowic, a alko% nie miałam, żeby zostać narratorem a nie autorem autobiografii :doubt: tak czy inaczej wrocily wszystkie zle mysli, ktore juz tak powoli zasypiały.. ech.. ale wyrzuce je zaraz, bo za ladna pogoda na smutki 8-)
Magdoonia zapisuj nr tel do tych lepszych, nigdy nie wiadomo czy mi nie beda potrzebne:P
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”