Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

Post autor: Londyjka » 30 lip 2009, 12:18

karolka,jak Ty bylas plaska,to co ja mam powiedziec,jak mam zaledwie A,bez stanika wyjsc bym za chiny nie wyszla,w ogole kupuje tylko push-up bo wtedy jakos sie prezentuje moja klatka :roll:
Zawistnymi ludzmi bym sie nie przejmowala,nawet jesli by cos gadali,a napewno gadac beda,ale najwazniejsze to byc szczesliwa sama ze soba a nie ze zdaniem innych,tymbardziej jak natura niesprawiedliwie rozdala ;)
Przestalam sie cykac,wystarczylo przypomniec sobie te wasze zdjecia w galerii PO i jestem znowu na TAK.Wiecie,jak sie przestaje myslec o wygladzie to mozna zapomniec o kompleksach ale sie tez zaniedbac, ale zdecydowanie lepiej jest myslec i dzialac wtym kierunku aby miec ta pewnosc siebie i usmiech na buzi i czuc sie seksy,szczegolnie na plazy czy basenie kiedy ukryc sie nie da,a lepiej sie zyje kiedy ktos sie w nasze wdzieki wgapia niz my z zazdroscia w czyjes no nie ? :badgrin:
Pytanie tylko czy wyrobie do lutego z kasa...ale lepiej sie pospieszyc zanim wszystkie takie operacje nie osiagna europejskiej ceny... arf

Co do jezyka to niewazne jak mowisz,z jakim akcentem,wazne,ze mowisz w ogole,bo akurat co czlowiek to inny akcent i to nawet wsrod brytyjczykow,szczegolnie jelsli chodzi o szkocje,gdzie nie mowia czystym angielskim i ja czesto nie rozumiem co mowia,oni sie sami czasem nie rozumieja,a im wyzej na polnoc tym gorzej,bo mowia przewaznie w starym szkockim jezyku,ktory juz wcale ang.nie przypomina...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 30 lip 2009, 12:44

we francji jest podobnie...kazdy region ma swoj akcent i po akcencie latwo poznac pochodzenie danego czlowieka...malo tego, kazdy region ma tez wlasne slowa i powiedzenia, ktorych nikt inny nie uzywa i dla innych sa one niezrozumiale.....

wiadomo, ze obcokrajowcy tez maja swoj akcent, ktory z biegiem czasu jest coraz mniej wyrazisty(zalezy od czlowieka czy chce mu sie mowic w obcym jezyku), i ktory tak naprawde nigdy do konca nie zniknie....ale to zaden problem. wazne zeby mowic i pisac poprawnie, a akcent nie ma zadnego znaczenia. kazdy ma swoj akcent i to nas wlasnie wyroznia ;) a czystym francuskim to nawet francuzi nie mowia, bo cos takiego jak "czysty francuski" w ogole nie istnieje ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
animaes
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: animaes » 30 lip 2009, 19:27

Nie karolka69 nie mieszkam w Bristolu ale tam najblizej mi bylo na konsultacje pojechac.
Mieszkam w Torquay , Devon.
A na operacje niestety do Londynu bede musiala jechac arf
Konsultacja 30/07/09 Dr Barbara Lutz, Transform Clinic in Bristol.

Już po operacji (4/08/09) MHP- 300cc Allergan pod gruczoł.
Prawie zero bólu, cycuchy sa SUPER :)
Zobaczymy co będzie dalej...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 30 lip 2009, 21:14

natalya pisze:a czystym francuskim to nawet francuzi nie mowia, bo cos takiego jak "czysty francuski" w ogole nie istnieje ;)
Tak samo jak "czysty" polski to "ą" i "ę" jakos malo osob w ten sposob mowi ;) i nawet w naszym pieknym kraju co region maja swoje powiedzenia,i akcent ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 30 lip 2009, 22:10

Londyjko operacja nie jest taka straszna....chyba jest jak porod...jak zobaczysz swoje cudenka to od razu zapominasz o bolu :p :badgrin:
A ja kiedys napewno przejde jeszcze jedna op :)
Ja tez myslalam, ze z kasa nie wyrobie, ale jakos tak los chcial, ze sie udalo...tu zwrot, tam kaucja...i udalo sie~! DO lutego duzo czasu...Moze Ci sie uda??:) 3mam kciuki!!!

animaes Devon? a jakie to hrabstwo??

A co do jezyka...to sami angole czasem siebie nie rozumieją :) A ja staram sie mowic barrrdzo wyraźnie i czasem mam problem z dziadkami ;) hihi juz niedoslysza

NO wiec...wrocilam do pracy...nikt sie nie zorientowal, bo jak juz pisalam moj biust wyglada jak wczesniej w mega push upach. Mam lekkie zakwasy, ale wiecie co zauwazylam? Miekna :) Staja sie takie naturalne :)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
animaes
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: animaes » 30 lip 2009, 23:27

Karolka69 no własnie hrabstwo Devon a miasto Torquay. A Ty skad jestes? :-D
Super, ze operacja juz za Toba..zazdroszcze 8-)
Konsultacja 30/07/09 Dr Barbara Lutz, Transform Clinic in Bristol.

Już po operacji (4/08/09) MHP- 300cc Allergan pod gruczoł.
Prawie zero bólu, cycuchy sa SUPER :)
Zobaczymy co będzie dalej...

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 31 lip 2009, 13:15

Londyjka, przesliczna ta mala!!!
ciekawe co samantii urodzila...szkoda, ze jej tutaj juz nie ma :doubt:
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 31 lip 2009, 14:52

ewelinatroll pisze:Londyjka, przesliczna ta mala!!!
ciekawe co samantii urodzila...szkoda, ze jej tutaj juz nie ma :doubt:
no wlasnie, co sie dzieje z Samanthii??
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 31 lip 2009, 23:25

animaes a wiec Devon to hrabstwo hehe :P Myslalam, ze miejscowosc

Ja hrabstwo Dorset, nad samym morzem applaus

ja tez jestem ciekawa co u Samanthii!!! Ma ktoras jakies wiesci?? Brakuje tu jej emotikonek :)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 01 sie 2009, 20:38

Hej , ale fajnie ze watek sie odrodzil:)

Londyjka mala jaka sliczna i to juz 3 miesiace minely?? :shock: Ale ten czas szybko mija

Karolka gratuluje nowych bimbalkow, a i nawet dobrze ze w pracy nikt sie nie zorientowal- przynajmniej zazdrosne babska nie beda Cie obgadywac

Tez mnie ciekawi co tam u Sam.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”