Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Re: Wychodzę za mąż cz.II

Post autor: doma1982 » 14 lip 2009, 18:21

Wklejam kilka fotek kosciola. Zdjecia nie oddaja tego co bylo w rzeczywistosci. Przystrojenie bylo cudne, tworzylo aure tajemniczosci,romantyzmu...poprostu bylo bosko 8-)

upload/1255879377_IMG_8804.jpg

upload/1255879388_IMG_8740.jpg

upload/1255879406_IMG_8734.jpg
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 15 lip 2009, 10:47

o rany, te swieczuszki.. przepiękne PDT_Love_05
zakochałam się w tym widoku PDT_Love_05

ja mam dziś 4 rocznicę ze swoim... i szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie ani ślubu itp, ani nawet zaręczyn.. :shock:
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 15 lip 2009, 11:20

Doma piekne z djecia 8-) Gratulacje applaus

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 15 lip 2009, 11:52

doma rzeczywiście pięknie PDT_Love_09
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 15 lip 2009, 14:04

Doma piekna dekoracja PDT_Love_06
Niby taka bez przepychu ale uroczo wszystko wygladalo i bardzo nastrojowo PDT_Love_09

I sukienieczke mialas bardzo sliczna ;)
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 15 lip 2009, 14:24

Dziekuje dziewczyny :-D
Jak jest za duzo wszystkiego to tez nie wyglada to dobrze. A tym bardziej ze moja suknia byla dosc skromna i taka romantyczna, wiec nie chcialam przepychu bo by sie gryzlo z reszta wystroju.
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 10 wrz 2009, 23:47

karolka wracając do Twoich pytań to ja np ślub biorę za 3 lata (miało być za 2 ale z wojskiem nie wygram arf ) i jak tylko Misiek wróci to piszemy do fotografa, zespołu (bo to mniej więcej mamy upatrzone), jedziemy do kościoła, szukamy sali i kamerzysty. sukienka myślę, że pół roku przed ślubem ;)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 11 wrz 2009, 11:16

k_asiaczek, w Krakowie jest tyle ślubów, że trzeba wszystko organizować 3 lata wcześniej :?:
U mnie było krócej... Ślub był w sierpniu tego roku, pierwsze przygotowania zaczęliśmy w listopadzie 2008 roku (ustalenie terminu ślubu w USC), a później w lutym 2009 (fotograf, sala), w marcu (kościół i nauki przedmałżeńskie), w maju (suknia i garnitur), w sierpniu (ciasta i tort). Zapomniałam o czymś :?:
Kościół miałam udekorowany przez moją mamę, ponieważ wiedziałam, że pięknie to zrobi (i się nie pomyliłam). Było pięknie PDT_Love_09 A na koniec najpiękniejszy prezent jaki mi mogła dać. Zaśpiewała specjalnie dla mnie Ave Maria (chciałam, żeby ktoś śpiewał to na moim ślubie, ale nie sądziłam, że mama to zrobi). Było naprawdę pięknie i szczerze jej dziękuję :-)
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 11 wrz 2009, 11:34

foxxia pisze: Kościół miałam udekorowany przez moją mamę, ponieważ wiedziałam, że pięknie to zrobi (i się nie pomyliłam). Było pięknie PDT_Love_09 A na koniec najpiękniejszy prezent jaki mi mogła dać. Zaśpiewała specjalnie dla mnie Ave Maria (chciałam, żeby ktoś śpiewał to na moim ślubie, ale nie sądziłam, że mama to zrobi). Było naprawdę pięknie i szczerze jej dziękuję :-)
musiało byc pieknie PDT_Love_09 u mnie niestety nikt nie umie spiewac :badgrin:
btw. zazdroszcze slubu w sierpniu. Ja mam malo wymarzoną pore roku:| Slub bedzie pod koniec pazdziernika

To moze ktos mi moze polecic jakies fotografa i kamerzyste z okolic wroclawia? Mi jest ciezko cos znalesc siedzac w Anglii:| Ale sale juz mam :!: A kosciol kiedy trzeba? Bo wiem, ze w USC musze zaplacic na 3 miesiace przed slubem - nie wczesniej.
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 11 wrz 2009, 11:39

Dziewczyny mój ślub w maju 2010, narazie mamy załatwioną sale i orkiestre, szukamy teraz fotografa i kamerzysty jakoś nie moge znalezc tanich :/ suknie tez ogladam tylko w necie, nie mam czasu zeby pojechac przymierzyć. Kościol musialam zmienić, bo w tym moim wymarzonym, gdzie zawsze myslalam ze wezme slub, siostra zakonna nie zgodzila sie na jaką kolwiek dekoracje :( tak wiec pojechalm gdzie indziej i ten drugi kosciol, nowy, czysty, proboszcz przemiły, nie robi z niczym problemu,powiedział ze moge sobie brac ekipe i urzadzac tak wystruj,w granicach rozsądku czywiscie, jak bede chciala. a mi bardzo podobaja sie swiece przy ławkach na podlodze owiniete zwiewnym materiałem, na boku lawki jakis delikatny kwiat, oczywiscie dywan,no i dekoracja kwiatow na ołtarzu. troche kłopotu ale przynajmniej bedzie tak jak chce :)

mam siostre cioteczna ktora gra na skrzypcach i spiewa wiec z tym tez nie bede miala problemu :)
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”