MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Re: MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

Post autor: marta20wawa » 07 lip 2009, 19:09

Czy Ci faceci nie wiedzą jak nas ranią. Czy oni robią to specjalnie, czy po prostu są tak głupi i nie zdają sobie sprawy ze swoich poczynań?
wiesz,myśle że my kobiety jesteś bardziej wrażliwe, bardziej przywiązujemy sie do ludzi, mężczyzn. A oni gruboskórni ;)
Uważam też ze zawsze trzeba wyciągnąć pozytywne wnioski z tego co sie stało. Jesteś kobietą wiec mimo wszystko jestes silna. wiesz ja tez kiedys płakałam po kimś, tylko pytanie czy ta osoba jest tego warta? i tak sobie powiedziałam - jestes silna, dasz sobie rade, nie ten to inny przecież jest ich od groma. nie jestes brzydka, garbata czy..... wiec dasz sobie rade. i tak tez bylo. dalam sobie rade. i powiem ci ze przez 6 miesiecy z nikim nie bylam tzn spotykalam sie z ludzmi, z chlopakami,ale nic wiecej. i dzis smialo moge ci powiedziec ze jak sie z kims rozstawalam bylo mi przykro, ale zycie toczy sie dalej i jest za piekne zeby przysłaniac je łzami! szczególnie gorzkimi....
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 07 lip 2009, 23:24

marta20wawa pisze:
jaaa pisze:tak mnie naszlo na ten watek- wchodze z pewnego powodu
wygladam na mniej wiecej 18-20 lat
poznalam faceta mlodszego 4 lata
dla mnie wiek niby nie ma roznicy ale jednak chyba ma bo mysle o tym czy jest sens isc na randke jak on mowi ze jemu wiek nei robi roznicy

czy jest tu ktoras co ma mlodszego faceta wogole? ;)

Moja koleżanka ma chłopaka 5 lat od siebie młodszego-nigdy nie była tak zakochana!! Spotykała sie tylko ze starszymi aż nagle poznała kogoś i okazało sie że jest mlodszy, też nie wiedziała co zrobić,spotykać sie czy nie. Spotyka sie i jak wspomniałam cieszy sie każdego dnia ze ją to spotkało!!
Idz na randke zachowuj sie normalnie daj znać jak było!!!! Powodzenia :*
dzieki ,randka byla udana choc mialam ochoite ja odwolac,gadal n apoziomie bardzo az bylam niezle zaskoczon ai zdziwiona,powiedzial ze sie odezwie jak wroce- bo wyjezdzam- nie licze na to,pewnie zapomni eo tym do tej pory albo znajdzie inna laske

zrobil na mnie duze wrazenie ale jakos nie moge sie pozbyc mysli ze moze on szukal laski do sexu?? choc nie robil takich aluzjii to jednak ja sobie mysle co moze chciec 20 latek od starszej dziewczyny;)

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 08 lip 2009, 07:42

marta20wawa pisze:
Czy Ci faceci nie wiedzą jak nas ranią. Czy oni robią to specjalnie, czy po prostu są tak głupi i nie zdają sobie sprawy ze swoich poczynań?
wiesz,myśle że my kobiety jesteś bardziej wrażliwe, bardziej przywiązujemy sie do ludzi, mężczyzn. A oni gruboskórni ;)
Uważam też ze zawsze trzeba wyciągnąć pozytywne wnioski z tego co sie stało. Jesteś kobietą wiec mimo wszystko jestes silna. wiesz ja tez kiedys płakałam po kimś, tylko pytanie czy ta osoba jest tego warta? i tak sobie powiedziałam - jestes silna, dasz sobie rade, nie ten to inny przecież jest ich od groma. nie jestes brzydka, garbata czy..... wiec dasz sobie rade. i tak tez bylo. dalam sobie rade. i powiem ci ze przez 6 miesiecy z nikim nie bylam tzn spotykalam sie z ludzmi, z chlopakami,ale nic wiecej. i dzis smialo moge ci powiedziec ze jak sie z kims rozstawalam bylo mi przykro, ale zycie toczy sie dalej i jest za piekne zeby przysłaniac je łzami! szczególnie gorzkimi....
Jak to mówią: ,,co nas nie zabije to nas wzmocni,, :-)
Dzięki za słowa otuchy i pocieszenia. Są mi potrzebne...Nam są potrzebne:)
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 08 lip 2009, 09:09

zrobil na mnie duze wrazenie ale jakos nie moge sie pozbyc mysli ze moze on szukal laski do sexu?? choc nie robil takich aluzjii to jednak ja sobie mysle co moze chciec 20 latek od starszej dziewczyny
wiesz to samo można powiedziec w momencie kiedy spotyka sie 20-latka z facetem starszym powiedzmy o 7 lat, że on chce ja tylko przelecieć. Tak sie składa że to ty jestes kobietą i do ciebie należy ostatnie słowo. jesli bedziesz chciala to z nim sie przespisz jesli nie to nie a on do niczego zmusic cie nie moze. jesli bedzie nalegał a ty nie bedziesz chciala i tego nie zrozumie - to narka! tzn ze to nie ten - takie jest moje zdanie!

PS. nie mysl w tens posob! daj mu szanse....
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 08 lip 2009, 13:16

postaram sie;) nie chcialabym znow sie zawiesc

ale np wczoraj wyslal mi smsa o 23 jakos ze wlasnie pomyslal o mnie i ma pytanie jaki jest moj ulubiony smak lodow i ze zyczy slodkich snow i pozdrawia

a ja odpsialam mu ale odrazu sobie skojarzylam co to za pytanie o lody przed snem zaraz

ehh sama nie wiem...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 08 lip 2009, 15:35

Jaaa hhe Ty to już nie myśl :-) facet chce Cię zabrać na lody i dlatego pyta o smak, a nie tam juz jakies mysli hihi :-) . Mam nadzieje, ze wszystko Ci się dobrze ułozy z nim :-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 08 lip 2009, 17:54

Gosiaczek, ale Twoj avatarek przyspieszyl obroty, jakby mial w d.... motorek. Dalas mu cos na wzmocnienie?

Jaaa spoko, mily gosciu, mysli o Tobie, a Ty ciagle tylko dwuznaczne mysli...
No to jakie lody lubisz? ja lubie after eight (mietowe z czastkami czekolady).
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 08 lip 2009, 18:27

nie piszczie o lodach, bo smak mi sie zrobi..mhmm... ja to lubie wszystkie dziwne :-D cukierkowe i ciasteczkowe ;)
a moj kurczak cwiczy za mnie bo przytylam...moze chce mnie zmobilizowac? :-D :-D

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 08 lip 2009, 18:42

hehe poprosetu jestem zrazona do facetow i mysle ze chca albo mnie przeleciec albo wykorzystac

zwlaszcza jelsi chodzi o tych przystojnych
a lubie: waniliowe,orzech włoski,winogronowe i wszytskie cytrynoi pomaranczopochodne;)
noi musze tego stereotypu sie pozbyc z wiekiem zwiazanego- mamy wkoncu 21 wiek';)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 08 lip 2009, 18:54

Jaaa a to jest w ogole ten sam facet co kiedys pisalas o uszach??
haha dobrze, ze ja nie pociagam takich co chca tylko przeleciec :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”