Jak mija nam dzień? cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.3

Post autor: nina23 » 08 lip 2009, 00:42

Nosz toz ja juz jestem! 5 dni w polsce minely jak godzina :(
Wesele sie udalo, co prawda na poprawinach w niedziele mialam zatrucie alkoholowe bo po raz pierwszy pilam wodeczke z kieliszka zamiast drinow. Dziwne ze sie nie upilam, trzymalam fason jak nalezy, ale na drugi dzien brzuch mnie strasznie bolal! Zawsze tak jest po wodce z kieliszka?? Jakos tak mi sie zdaje ze ta czysta wodka wyzarla mi zoladek :badgrin: ...i dlatego tak mnie bolal! Od czw do pon upaly byly niesamowite i przyznam ze i mnie glowa bolala.
Zrobilam sobie pazurki, pedicura, podpieklam sie troche sztucznymi promieniami na solarium no i poszlam do fryzjera w sobote rano zeby odwalila mi jakas fajna fryzurke... Boziusiu, wiecie co?? Zaplacilam 90 zl za upiecie wlosow, podczas gdy siostra panny mlodej 30zl a sama panna mloda 80 zl za fruzure!! Fakt ze inny fryzjer, ale czy to nie za drogo 90 dych bez mycia, ciecia czy farbowania same upiecie?? No te ceny w polsce mnie rozbrajaja, w ogole nie sa adekwatne do zarobkow! Zawsze kupuje kaszki dla synka i woze je z polski do irlandii hihi jak wiem ze mam niedosyt kilogramow. No i tak za kaszke placilam niecale 6zl a teraz trzeba zaplacic 7.20 co znaczy ze w przeciagu 2 miesiecy cena wzrosla o 20% :-o Oj masakra! No ale nic trzeba jakos zyc i radzic sobie, szkoda tylko ze naprawde zdaje sie ze ceny rosna a zarobki stoja w miejscu :-?

Zmienie temat zeby nie bylo za bardzo negatywnie... Tescia mam na glowie, bo przylecial ze mna, no i juz nie moge sie doczekac poniedzialku :-D hihi jego powrotu applaus

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 08 lip 2009, 07:11

aaa Gosia juz czaje :-D
a tam nie wytrzymasz do konca wakacji... zreszta co bedziesz dawac tylke wolnosci facetowi :p

Nina fajnie ze jestes juz 8-)
90 zl za upiecie wlosow :roll: masakra jakas :roll:
ja przewaznie za upinianie place 40, 50 zl :roll:
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 08 lip 2009, 08:53

Nina haah:) zalezy chyba po jakiej wodce;)) mi to gorzej po drinkach..tzn takich lichych typu wodka z cola czy sokiem to juz wole 50 8-)
Nie wiem jakie Ty masz wlosy, ale ja place 110 a raz nawet 130;/ po prostu koszmar jakiś!!!! a te fryzury to do d... czasem, trzymac sie trzymaja ale wyglad to tragedia :doubt: .
Vodia wytrzymam :-D my co roku mamy wolne na wakacje :-) ja mam wtedy czas przeimprezowy :-) a moje kochanie nie wiem co ;) i bardziej to on mi daje wolnosc hahaah :-) puszcza mnie do moich adoratorow hahaha :-) tylko zagranice nie chce, bo tam to mnie za nic nie upilnuje :-D :-D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 08 lip 2009, 10:55

Mam wlosy do ramion, wiec w sumie niedlugie i do tego zadkie, bo mi po ciazy powypadaly. No to niezle placisz 130zl, kurnia to ja z jakiegos innego swiata chyba jestem. W takim razie 90 zl jak widac to nie jest najwiecej. No ale niestety w moim przypadku nie trzymaly sie tak dobrze i po 15 min tancow powychodzily mi i trzeba bylo je podpinac. Mialam ochote pojechac do tego fryzjera i zlozyc reklamacje :roll: Uzyla tone lakieru ale za slabo je pospinala wsuwkami. Zreszta czlowiek jak nie sprobuje to sie nie dowie. Przynajmniej juz wiem ze ona nampewno nie bedzie czesala mnie do slubu. W tym roku czekaja mnie jeszcze 2 wesela wiec zalicze innych fryzjerow i moze tym sposobem znajde jakiegos fajnego.
Kurde ja chyba nie potrafilabym wytrzymac calych wakacji bez mojego mezczyzny. Nie wiem jak wytrzymam 4 tyg bo w pazdzierniku lece do polski sama z synkiem. To bedzie nasz pierwsza taka dluga przerwa. I juz sie boje :(

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 08 lip 2009, 11:02

nina23 pisze: Wesele sie udalo, co prawda na poprawinach w niedziele mialam zatrucie alkoholowe bo po raz pierwszy pilam wodeczke z kieliszka zamiast drinow. Dziwne ze sie nie upilam, trzymalam fason jak nalezy, ale na drugi dzien brzuch mnie strasznie bolal! Zawsze tak jest po wodce z kieliszka?? Jakos tak mi sie zdaje ze ta czysta wodka wyzarla mi zoladek :badgrin: ...i dlatego tak mnie bolal!
ja mam zawsze tak na drugi dzień , czy po czystej , czy po drinkach , brzuch jakby mi walec po nim przejechał , taki obolały i nie ma mowy żeby klina walnąć , jak to niektórzy robią , zero alkoholu przez kila dni , bo inaczej...bleee . Za to zero kaca i całkiem niezłe samopoczucie po winku , nawet w dużych ilościach , ale koniecznie musi być wytrawne lub półwytrawne , najlepiej czerwone.

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 08 lip 2009, 18:24

oj ale pustki :-) a ja od kichania sobie pocharatalam strasznie gardlo i teraz mnie boli cokolwiek napije sie i zjem buuuu :( a tak poza tym sloneczko swieci, a myslalm, ze juz bedzie caly dzien padalo, bo rano to zimnica byla... dzis idem na imprezke chyba gdzies w miasto

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 08 lip 2009, 22:16

jak ładnie dziewczęta :-) było co czytać 8-)
ja ostatnio za upięcie swoich kłaczków dałam 30 zł , byłam w piatek i dały radę do niedzieli , pewnie wytrzymałyby dłużej ale głowa swędziała :-?

Gosiaczku to takie jak dla mnie dziwne układy macie.....osobno spędzac wakacje....jakos sobie tego u mnie nie wyobrażam, w ciagu dnia widujemy się mało bo praca, więc wakacje to jedyny okres gdzie możemy cały czas byc razem :-)
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 09 lip 2009, 06:29

Lunka tak jakos wychodzilo, ze sie przyzwyczailam, za 1 razem siedzialam w latynoskim kraju, za 2 razem otwieralam firme, a teraz ja pilnuje i jest 3 raz. To ze mamy dziwny zwiazek to ja wiem :-D ale tak mi dobrze hehe, poza tym my nie mamy wielu zobowiazan i moze dlatego tak ;)

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 09 lip 2009, 08:14

o matko , gosiaczek Ty ranny ptaszku spać nie możesz? ;)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 09 lip 2009, 08:23

haha przez tego twojego avatara nie moge hahaha :-D
wczoraj bylam na party, a ja na imprezach odpoczywam, dlatego dzis 6 rano juz na nogach haha;)
teraz robie papierki, kuzfde grafik mam ustalic i d... mi nie idzie.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”