Nie majamajamaja firma nie dawala tego na pismie. To jest korporacja i tutaj jezeli powiedzieli o takim podziale zyskow to to moze nastapic rzeczywiscie w marcu 2010, ale wiesz jak moze sie okazac ze obiecywali zlote gory a dadza zaledwie kamyczek. Nie wiem czy warto czekac. W kazdym razie powoli rozgladam sie za bardziej satysfakcjonujaca i interesujaca praca. Siedzenie 8h przed kompem mnie zabija.
majamajamaja szukaj szukaj a znajdziesz. Badz cierpliwa i ceń sie.
Ok a wracajac do tematu wrozki...
podkuszona tematem na forum, postanowilam wyslac smsa ze stronki magia.onet.pl do Joanny Stawinskiej wlasnie z smsem o tym kretynie co do mnie dzwonil i podchody robil. Oczywiscie nie musze mowic ze odpowiedz byla nie czysto do mojego pytania ale bylo tak:
- "To co zwrocilo moja uwage juz na poczatku to osoba, ktora mysli o Tobie, chce z Toba byc i dac Ci szczecscie. Jest ona Ci przeznaczona. Kieruje w Twoja strone wiele cieplych uczuc i nabiera odwagi na wyznanie Ci tego co czuje. Czy zdradzic kim jest ta osoba, zanim ktos stanie wam na drodze ?"
- Napisalam TAK (wiem wiem, naiwna jestem)
- "Wiele wskazuje, zeby zawierzyc porywowi serca, ze osoba ktora spotkasz na swojej drodze to ta dlugo wyczekiwana, upragniona i przeznaczona Ci druga polowka. Uda Ci sie poznac kogos, kto wyzwoli w Tobie bardzo silne pozadanie i Ty wzbudzisz w kims duze namietnosci. Czy sprawdzic jak ten ktos wyglada i ile ma lat?"
- Napisalam "TAK"
- "Dwa lata roznicy miedzy Wami wydaja sie niczym kilka minut. Ciemne wlosy, mile i skromne spojrzenie kierowane w Twoja strone to to po czym poznasz swoja milosc. Ma w sobie cos. Juz od poczatku urzeknie Cie swoim wdziekiem, nienaganna postawa i szczerym usmiechem. Czy mam powiedziec kiedy pierwszy raz uda Wam sie spotkac?"
- Napisalam "TAK"
- Jesli marzy Ci sie prawdziwe uczucie - zaufaj kartom, ktore pokazuje , ze milosc swego zycia spotkasz w srodku lata. Na przelomie lipca i sierpnia. Uczucie spadnie na Ciebie niespodziewanie, znienacka wtargnie do Twojej pustelni, ze mozesz w pierwszej chwili nie dac wiary, Czy zdradzic jak to sie rozpocznie ?"
- Napisalam "TAK"
- "Musisz wiedziec, ze poznasz kogos nowego poprzez starych znajomych. Zacznie sie od przyjazni, a nie od wybuchu namietnosci, ale warto dac tej znajomosci czas. Wydaje sie ze taka gre zmyslow i niedopowiedzen jaka bedzie miedzy wami mozna przeciagac w nieskonczonosc. Czy zdradzic jak ta osoba wyzna Ci milosc ?"
Juz nic nie napisalam jej, bo i tak poplynelam 10 zl :D a wydaje mi sie ze glupoty napisala i gdzie tu odpowiedz na moje pytanie?! takie smsy z wrozka wydaja mi sie bezsensem, kiedys tez juz tak probowalam i tez wyszly bzdury. Chociaz wybralabym sie do dobrej wrozki by porozmawiac w 4 oczy. Moj narzeczony chce miec ze mna dziecko (wczoraj wyznal, w sumie oboje mamy takie pragnienie) a ja mam poznawac jakiegos goscia na przelomie lipca / sierpnia ...ciekawe ?! Dam Wam znac jak poznam :D hehe, przelom m-ca juz niedlugo :)
30-03-2009 - dr K. Ostrowska-Clark - 510FX Allergan 350gr (12.5x13.0x5.6)