Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: derek123 » 07 lip 2009, 09:40

Pisz Muflon, wszystko opisuj, to bardzo ciekawe, bo Ty fajnie piszesz. Ja wybieram się w przyszłym roku do GB więc wszystko mnie interesuje.
Zobacz jak najwięcej i dobrze wypocznij!

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 07 lip 2009, 10:29

kwiatuszkujest taka kredka firmy Isadora do ktorej trzeba miec koniecznie strugaczke i to dobra
kredka po wyschnieciu bo rysujesz nia jak mazakiem zasycha i sie wogole nie ro9zmazuje jest wodoodpoprna kosztuje ok 40 zl ale ciezko ja dostac
ja juz od roku jej poszukuje ale jest super
a kredka im mieksza tym lepsza bo twarda rysuje powieki
mozna zrobic tak jak pisze anima lekko rozmazac i przykryc cieniem nie jest wtedy agresywna
a dla powiekszenia oka i nadania im innego koloru dobrze jest zrobic na wewnetrznej powiece kreske ale w kolorze np niebieskim (bardziej niebieskawe sa wtedy bialka oczu) albo np zielonym ciemnym fajnie to wyglada
pokombinuj
muflon
pisz bo ja nie bylam i nie predko gdzies pojade a tak to sobie przynajmiej poczytam i cos tam sie dowiem
moja siostrzenica ktora siedzie juz w angliii 4 lata zawsze kupuje fajna bizuterie za grosze po 1 funcie taka co u nas kosztuje 40-50 zl noi kupuje tez perfumy i kosmetyki bo ma gwarancje ze jest oryginalna
jak mi przywiozla naomi cambel to zapach byl trwaly a jak kupilam go u nas to pachnialo jak popluczyny noi bylo bardzo nietrwale, ciekawe dlaczego

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 07 lip 2009, 11:58

Dziewczyny pewnie głupio zabrzmio, ale nie wiem jak wysłac PW - odpowiedź. Napisały do mnie dziweczyny z pytaniami i okazuje sie, ze nie wysłalam odpwoiedzi.
Próbowałam pisać bezposrednio i otrzymuje informacje, ze taka ososba (nick) nie istnieje....no normalnie nie radze sobie:)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 07 lip 2009, 13:45

Dana__2 wystarczy że klikniesz pod przeczytaną wiadomością "odpowiedz" i juz masz pole do odpowiedzenia danej osobie; lisciki na PW zostają wysyłane w momencie jak odbiorca jest zalogowany na forum, wczesnej "wiszą" u Ciebie jako do wysłania. Jak zejdą z opcji "do wysłania" :arrow: pojawiają się w zakładce "wysłane". Zerknij dokładnie na zakładki poczty PW ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 07 lip 2009, 14:06

no własnie nie mam takiej ocji "wyslij" nie ma tez w zakładkach.
Pisałam do dziewczyny, z która czesto piszemy i otrzymalam info: nie ma takiej....juz nie pamietam dokładnie ale chodziło, ze nie ma takiego odbiorcy.... Odpieram PW natomiast nie moge dac odpowiedzi, siedza sobie w kopiach roboczych.....

zapewne mam cos nie tak w ustawieniach.....

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 07 lip 2009, 14:25

Nesia wielkie dzieki za to co napisałaś,bo ja zawsze sie zastanawiałam czermu wiadomosci sa dalej w DO WYSLANIA!! Teraz juz to rozumie applaus
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 07 lip 2009, 14:27

8-) Pozdrawiam.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 07 lip 2009, 22:49

[quote="marena43"]kwiatuszkujest taka kredka firmy Isadora do ktorej trzeba miec koniecznie strugaczke i to dobra
kredka po wyschnieciu bo rysujesz nia jak mazakiem zasycha i sie wogole nie ro9zmazuje jest wodoodpoprna kosztuje ok 40 zl ale ciezko ja dostać.

Marena ale moze masz jeszcze, tę kredke, co konkretnie na niej jest napisane, bo sama firma Isadora to mało. W piątek będę w okolicach drogerii dauglas to chcialabym zobaczyc, moze maja.

A ja teraz nie umiem cytowac fragmentu cudzego posta. Cytuje mi się cały post, chociaz zaznaczam na niebiesko kawałek i klikam, cytuj. Teraz jest gorzej jak było na starym forum.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 08 lip 2009, 00:14

Sabrinko, angielki są brzydkie i grube. Jak byłam w Londynie z córką, to raz usłyszałam taką rozmowę {oczywiście polaków}. Popatrz jakie babki.! {niby my} , a ten drugi odpowiada " to nie angielki, bo za ładne".....Faktycznie, jak jakaś znośna , to na bank nie angielka.
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 08 lip 2009, 08:08

kwaituszku
no wlasnie nie mam nawet koncowki
ale jak w sklepie narysujesz sobie kawalek na nadgarstku i chwile poczekasz to potem jak przeciagniesz palcem to zobaczysz ze sie nie sciera i nie rozmazuje trzeba poczekac ok 1 min. zeby "kredka wyschła"
poza tym ekspedientka powinna wiedziec o co chodzi
niestety u nas nie ma drogerii dauglas sa tylko zwykle prywatne sklepy z kosmetykami noi dlatego mnie ciezko trafic
jakbym miala stara to bym sobie kupila na alegro a tak to jak sprawdze czy to ta
z tego co pamietam to drewno wokol " rysika" było jakby polaczone z plastikiem dlatego pisalam ze musi byc strugaczka a kredka jest bardzo miekka

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”