Jak mija nam dzień? cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Re: Jak mija nam dzień? cz.3

Post autor: magdoonia » 02 lip 2009, 10:46

:hello :hello :hello :hello :hello :hello
Siemanko!!
Dzisiaj nadrobię zaległości w pisaniu. Szefowa się gdzieś zmyła i sama sobie gniję w pokoju applaus applaus applaus
Cały czas przeglądam sobie zdjęcia. Muszę się pochwalić, że tak troszkę zaczyna mi się klarować sytuacja związana z wyborem doktorka. :bravo :bravo :bravo :bravo
Tak troszeczkę., bo pewno zmienię jeszcze z dziesięć razy zdanie:)
Kobieta zmienną jest.
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 02 lip 2009, 12:01

magdoonia , a obecnie kogo wybrałaś?

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 02 lip 2009, 12:09

dosia pisze:magdoonia , a obecnie kogo wybrałaś?
Na dzisiaj Łątek. Jutro może być już zmiana :-D
Łątek robi proste nosy. Do mnie taki nos pasuje (chyba pasuje :) ze zdjęcia sobie wycięłam nowy kształt i 8-) )

Mam problem z tym, że mam długi nos, taki jędzowaty i szukam doktora, aby mi fajnie część chrzęstną wymodelował. Po OP nie chcę mieć nawet na milimetr nos w dół opuszczony.
Stępn. robi zadarte, ale boję się aby nie przegiął w drugą stroną. W nosku jak Świnka Pigi wyglądałabym jak debil. Nie mogę mieć takiego nosa :)
Tak więc na rozważaniu jaki mam mieć nos i jakiego lekarza wybrać upływa mi kolejny dzień:)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 02 lip 2009, 12:28

hej wam=) boshe a ja mam znowu jakies problemy z poczta grrr - wyrzuce ten komputer :p wstawilam sobie boberek, hmm ile on sie tak gdzies gotuje?? bo nie wiem na ile moge wyjsc z domku (:
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 02 lip 2009, 14:17

gosiaczek to młody boberek to podejrzewam że około 30 min jak ale trzeba dogladać żeby ci się nie rozgotował

a ja dzisiaj padam na ryj moja mała migotka nie spała całą noc ponieważ idą jej te zabki ale to jeszcze nie koniec własnie wróciłam od lekarza bo mała nic nie je i nie pije okazało się że ma infekcję jamy ustnej jestem załamana niedość ze lece w poniedziałek do PL to dziecko mi się w dodatku rozchorowało a taka byłam szczęśliwa .Moja kruszynka własnie usneła po ciężkiej nocce i odsypia teraz wiec moge chwilkę posiedzieć i wyżalić się
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 02 lip 2009, 14:20

Po boberku są wzdęcia i wiatry :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 02 lip 2009, 14:49

zrobilam ten bober:D nie wiem jakim cudem sie udal, bo biegalam w te i wewte:D ale zdazylam w pore go wylaczyc:) oczywiscie za malo slony ale u mnie to standard:D jak ja nic nie sole to ciezko mi oceniac :-D
A teraz z powrotem zmykam do pracy bo mnie pogonia zaraz... aaa poza tym umieram na alergie :evil:
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 02 lip 2009, 19:16

dziewczyny nie macie pojecia jak ja sie ciesze, ze weekend juz za pasem... mam jakis ciezki tydzien :roll: i jakos ciagle nie wiem co z soba zrobic :-| budze sie kilka razy w nocy, a pozniej chodze caly dzien nieprzytomna
Czekam tylko na sobote bo sie wyspie i w dodatku z Misiem wykupilam bilety na epoke lodowcowa w 3D i juz mam ochote to obejrzec hihi :-)

W ogole dziwnie mi sie czyta jak piszecie bober bo u mnie na ten bober mowi sie bob :p i nie wiem czy tak sobie piszecie czy faktycznie u Was sie tak mowi :oops: :badgrin:

Marta biedna ta Twoja corcia... akurat teraz przed wyjazdem sie musiala rozchorowac :(
Oby jej szybko przeszlo bo sie biedactwo tylko meczyc bedzie zamiast cieszyc ze widzi rodzinke...
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 02 lip 2009, 20:32

Vodia pisze:
W ogole dziwnie mi sie czyta jak piszecie bober bo u mnie na ten bober mowi sie bob :p i nie wiem czy tak sobie piszecie czy faktycznie u Was sie tak mowi :oops: :badgrin:
ja tez zawsze mówię bób , a bober to mi się kojarzy z moją świnką morską , bo ona wogóle nie wygląda jak swinka tylko jak jakiś boberek , albo świstaczek. I często do niej tak mówię , ty mój boberku :-D

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 02 lip 2009, 21:50

hehe u mnie mówi się bób ale tak jakoś piszę bober
Vodia ja też mam nadzieję że jej przejdzie do poniedziałku bo jak nie to się załamię całkowicie już i tak nie mogę patrzeć jak cierpi i jeść nie może
a tak po za tym to wieczór u mnie jest okropny duszno że szok nie ma czym oddychać
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”