Jak mija nam dzień? cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Jak mija nam dzień? cz.3

Post autor: foxxia » 26 cze 2009, 13:44

A ja dla odmiany cały dzień buszuję po kuchni :-)
Jeszcze tylko jakiś obiadek trzeba zrobić :-D
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 26 cze 2009, 13:51

no ale on zachorowal przez operacje czy mial jakies wrodzone choroby?? bo rozne ploty slyszalam, a nie wciagalam sie w to :-) ostatnio wlasnie, ze on nie wybielal sie sam, tylko skora mu zaczela blednac, czyli bodajze chorowal na bielactwo.. jakies to dziwne.. fakt faktem, zycia latwego nie mial, z tego co widze, rzadko ktora "prawdziwa gwiazda" potrafi sobie poradzic z takim zyciem, ja na pewno bym nie umiala :doubt: .
Oj Gosia pakuj sie pakuj :badgrin:
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
brachypelma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: brachypelma » 26 cze 2009, 13:53

Najpierw miałam nadzieję, że jak umrze, to dadzą mus pokój, ale zapomniałam, jak to było z papieżem i ...elvisem :-D nawet po śmierci się na nich zarabia i jeszcze więcej gada, żeby jeszcze więcej zarobić arf

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 26 cze 2009, 13:58

no ja juz na solidaryzujacym sie ze wszystkim portalu widzialam w profilach zdjecia Micheala :-) wiec nasza klasa juz wrze.. teraz beda specjalne dodatki bravo itp.

a ja zrobilam sie niebieska bo wylallam sobie na rece tusz od drukarki i nieee chce zejsc :cry:

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 26 cze 2009, 14:00

Gosiaczek on mial zatrzymanie akcji serca, trafil do szpitala i przez godzine probowali go reanimowac, ale niestety nie udalo sie. Wspominali cos w CNN ze bral bardzo duzo lekow przeciwbolowych i to moglo miec wplyw na serce. A z tym wybielaniem to nic nie slyszalam.

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 26 cze 2009, 15:57

foxxia jak ja bym sobie z checia tak pobuszowala po kuchni :-D. Uwielbiam gotowac a nie mam kiedy :( Zawsze jak musze posprzatac to wyszukuje sobie co by tu porobic w kuchni zeby tylko nie sprzatac :oops:
Teraz z checia bym sobie jakies pyszne ciasto upiekla... ale jutro ostatnie egzaminy

a co do Michaela to szkoda go bo na prawde byl swiatowa ikona w popie. Coz to tylko dowod na to ze zycie jest nieprzywidywalne :roll: nigdy nie wiadomo co bedzie jutro, a nawet za 5 min...
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 26 cze 2009, 17:14

no to ja sie oficjalnie zegnam z tego miejsca :-) :-) i niedlugo bede witac w nowym o ile mnie tam net nie zawiedzie, ktory zawsze zawodzi hhihihi :bravo . Aczkolwiek, dowiedzialam sie, ze banki juz nie beda robic przelewow osobistych ino internetowe, wiec kazalam rodzicom kupic lepszy net.. bo inaczej im pieniadze do Kambodzy wyplyna :-) . Swoja droga troche nie bardzo to zagranie bankow, sranie w banie ekologia, czy co tam jeszcze sobie wymysla, ale jak kurcze ktos jest totalnym laikiem komputerowym i nagle ma robic przelewy w banku, to ja sobie nie wyobrazam, jak teraz zaczna ci wszyscy oszusci dzialac :doubt: . grr
Wiecie ile mam bagazu? .. zaraz policze 3 walizy, 2 drukarki, 2 kompy, 3 pudla i 4 reklamowy i 1 gigant wieszak czyli w sumie 15 pakunkow :-) pol pokoju zawalone, tato sie zalamie :-D
jak dobrze, ze jutro sobota i nie bede musiala zaczynac dnia od dolowania sie w pracy..

Awatar użytkownika
Mnemozyna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mnemozyna » 26 cze 2009, 18:13

A mój dzień mija spokojnie. Wczoraj w moim przybytku było wesele, więc dziś pod oknem znalazłam:
- parę białych pończoch
- pas do pończoch - również biały
- podwiązkę - błękitnobiałą

Mam nadzieję, że nikt się nie zgłosi po zwrot.

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 26 cze 2009, 18:35

nina23 mi też się ta piosenka najbardziej podoba zawsze jak ją słyszę to mnie ciarki przechodzą
boshe u mnie teraz nagle się rozpogodziło na wieczór jakby wczesniej nie mogło ,a ja muszę jeszcze smigać na zakupki jakieś bo mam pustki w lodówce

Mnemozyna czyżby Panna Młoda zgubiła swoje akcesoria
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 26 cze 2009, 18:42

Gosiaczek szerokiej drogi :-D A ja mam zaraz gosci i upieklabym ciasto gdybym tylko umiala :( Vodia to moze upiecz skoro masz ochote a ja podlece po nie :-D Nic ide zrobi jakies makijaz bo wczoraj przesadzilam z solarium i wygladam jak burak! Bleee

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”