Jak mija nam dzień? cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Jak mija nam dzień? cz.3

Post autor: GosiaczEq » 25 cze 2009, 18:56

ja to malo uzywam takich kosmetykow- jedyne co to krem under 20:d a reszte to jakies kolorki
Agu a co w tej pracy? ze tak przezywasz te karty i gratisy?:D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 25 cze 2009, 19:08

hej Aguu :-D opowiadaj jak w pracy
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 25 cze 2009, 19:12

ja w sumie tez malo :roll:
tak na co dzien to nie chce mi sie malowac, ale mialam dzis glupia sytuacje w autobusie :roll:
Babka moze 40 lat miala wielkie ale ze ja siedzialam a ona nie i a z aluzjami do kolezanki, ze jaka to dzisiejsza mlodziez nie jest emerytowana.
Wkurzylam sie ze szok :evil:
mowie do niej, ze po pierwsze nie wie ile mam lat, a po drugie skoro ja tak nogi swedza to ustapie jej miejsca choc na emerytke to nie wyglada, a raczej na histeryczke i plociure ktora zrobi wszystko, zeby w spokoju moc porozmawiac z kolezanka (ktora obok mnie siedziala). A tak sie zlozylo, ze obgadywala swojego przelozonego, ktory pracuje u mnie w firmie arf
Zdziwi sie jak mnie kiedys zobaczy, a na pewno bedzie kiedys musiala wejsc do mojej czesci budynku arf

Ale dotarlo do mnie, ze ja wygladam na prawde bardzo dziecinnie :roll:
Kiedys jak sie malowalam i nie wychodzilam bez makijazu to wygladalam na starsza :p
Postanowilam choc leciutko sie malowac do pracy ale musze sobie jakis podklad lekki kupic :roll:
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 25 cze 2009, 19:27

Vodia to chyba dobrze że wyglądasz tak młodo :-D ja tylko rzesy maluję, bo moje są krótkie, tym bardziej tera na lato jakoś mi nie w głowie tapete nakładać.Na tym weselu owszem ślicznie byłam pomalowana ale cierpiałam bo nie mogłam twarzy przetrzeć po tańcach :(
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 25 cze 2009, 19:43

Vodia pisze: mowie do niej, ze po pierwsze nie wie ile mam lat, a po drugie skoro ja tak nogi swedza to ustapie jej miejsca choc na emerytke to nie wyglada, a raczej na histeryczke i plociure ktora zrobi wszystko, zeby w spokoju moc porozmawiac z kolezanka (ktora obok mnie siedziala).
normalnie kocham Cię :-) ja tych bab wszystkich w autobusach i tramwajach znieść nie mogę :evil:

ja to w sumie maluje tylko rzęsy i podkład czasem dam, w lecie jak jestem opalona to nawet nie potrzebuje a chciałabym sobie jakoś fajnie oczka malować ale kurde się boję zawsze, że nierówno się pomaluję albo się rozmaże arf
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 25 cze 2009, 20:10

hehe ja dolaczam do nielubienia autobusowych bab :-D . A co do malownaia to bez wygladam na 18 :-) a z na 19;D ale nie lubie sie malowac ino jedynie fluid :-)

jejku w ogole jestem w proszku pakowania... :(

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 25 cze 2009, 20:29

Ja rozumiem ustapic miejsca babci czy dziadkowi, ktorzy ledwo co na nogach stoja :roll:
ale babce kolo 40... bez przesady. W autobusach czy tramwajach to chca siedziec, ale jak dochodzi co do czego to one przeciez sa mlode - to po co sie kloca :evil:
Kto pierwszy ten lepszy poprostu :-?

kurcze ja kiedys strasznie lubialam sie malowac :-D malowalam siebie i pol kolezanek :-)
ale buzia pozniej zaczerwieniona byla. Odwyk przeszlam po operacji nosa bo balam sie fluid rozsmarowywac :badgrin: i jakos to takie nie mile bylo.
Teraz mam wstret do fluidu.
Ale taki sypki mineralny moze i faktycznie nie bylby zly od czasu do czasu. Na zime sie chyba w to zaopatrze.
Obecie uzywam brazera, zeby niebyc bladzioch i tusz. Zostane przy tym zestawie i wracam do linera :p

Gosia musisz sie zmoblilizowac bo inaczej bez ciuchow jeszcze wyjedziesz :p
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 25 cze 2009, 20:39

no do ciuchow to jeszcze nie doszlam:d jedyny plus, ze mam regal 1 z ciuchami wiec najwyzej wszystko z gory do torby - usiasc- zasunac i gotowe :-D . Nie lubie tego pakowania, bo musze sie spakowac na 2 mies a nie zabierac tez wszystkiego.. i myslec z wyprzedzeniem o imieninach, weselach itp, zeby potem nie przyjezdzac po kiecunie :-)
zmeczona jestem po tej pizzy :-)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 25 cze 2009, 21:52

bujanna podeślij mi tego bobu troszeczkę och jak ja uwielbiam bób mniam

Gosiaczek ja tez lubie te dupki z pizzy haha a mój to się ze mnie naśmiewa :badgrin: :badgrin:

a ja to się maluje tylko okazjonalnie albo jak wychodze na miasto w domku sie nie maluje bo po co latem praktycznie nie uzywam podkładu bo jestem opalona i nie jest mi on potrzebny
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 25 cze 2009, 21:55

kurczE:D jednak forum wygrywa z pakowaniem, bo tam gdzie jade to mam taki szajse net, ze w ogole sie odechciewa go wlaczac, wiec tu poki szybko dziala to czytam i czytam :bravo
opilam sie dzisiaj witaminy E :d i juz mi cos odbija:-) aspartam mnie oglupil

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”