Moderator: Zespół I

viriel pisze:A z ta pensja na poczatek to ja bym sie nie zrazala, bo z doswiadczen znajomych wiem, ze pensja systematycznie rosnie w miare stazu pracy. Po okresie probnym praktycznei z meisiaca na miesiac. Oczywiscie nie u wszystkich pracodawcow, ale zazwyczaj ci co duzo wymagaja stosuja wlasnie taki system.
Michitka pisze:A prawda jest taka, że lepszym pracownikiem może być ten świeżaczek, bez doświadczenia --w końcu i tak w firmie go wszystkiego nauczą, a nie będzie miał nawyków z poprzedniej ---taki kandydat jest dobrym materiałem, do wykreowania swojego pracownika

zależy co się rozumie pod pojęciem nudny, jest mnóstwo różnorodnych przedmiotów i dla każdego się coś znajdzie. z pracą potem to może rzeczywiście nie jest łatwo ale po jakich studiach jest? a z zarobkami to zależy co się będzie robić, bo można mnóstwo rzeczy i można też fajnie zarobićviriel pisze:
Michitka- daruj sobie zdrowie publiczne, ten kierunek jest maksymalnie nudny- tzn. zalezy co kogo interesuje, ale raczej to jest zdanie duzego grona ludzi. Poza tym pracy po tym nie ma, a jak juz cos znajdizesz to zarobki marne i brak perspektyw rozwoju.