MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

Post autor: nefertari » 17 cze 2009, 15:10

no właśnie gdzie?
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
bujanna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bujanna » 17 cze 2009, 16:45

Może ją omotał jak w książce Strefa cienia?
plastyka - 2.2.2009 juz po
cycochy do góry - 01.03.2010 już po

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 24 cze 2009, 11:01

Od ośmiu lat jestem z mężczyzną, który jest starszy ode mnie o 22 lata. Oczywiście wiadomo, że jak razem idziemy to wiele osób się na nas gapi, różnice wieku widać tym bardziej, że ja wyglądam o wiele młodziej niż w rzeczywistości jestem. Nas jednak ludzkie gadanie nie interesuje. Najważniejsze dla mnie było, że moja najukochańsza mama i cała reszta rodziny nigdy nie miała nic przeciwko naszemu związkowi. Moja mama, kiedy na samym początku oznajmiłam jej ile mój wybranek ma lat, powiedziała, że najważniejsze jest abym była szczęśliwa, jak dla niej może mieć nawet sześćdziesiąt lat :)))
Któraś z dziewczyn pytała czy związek emocjonalny z dużo starszym jest możliwy? Oczywiście, że jest, a jak inaczej bez uczucia stworzyć związek? Między nami jest tak silne uczucie, że nijak nie możemy się rozstać :) Jak to bywa w związkach, mieliśmy kilka spięć, które kończyły się czasami zerwaniem, kiedyś nie byliśmy razem długie 8mcy, ale jak widać i tak wróciliśmy do siebie i kochamy się jeszcze bardziej. Mnie osobiście zawsze interesowali dużo starsi mężczyźni, z rówieśnikami jakoś nie potrafię nawiązać kontaktu, wydają mi się zbyt niedojrzali i często mają siu-bździu w głowie, ale moje odczucia wynikają zapewne z tego, że doświadczenia życiowe sprawiły, iż szybko musiałam dorosnąć.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 24 cze 2009, 11:12

22 lata różnicy to bądz co bądz sporo. Powiedz prosze jakie były & są Twoje relacje z Twoim ojcem :?: Czy przypadkiem nie znalazłaś w swoim partnerze oparcia, którego nie miałas w ojcu?
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 24 cze 2009, 11:58

Tak, słyszałam o tym, że w starszym partnerze szuka się ojca. Ja powiem szczerze od 11 roku życia ojca nie miałam, ale nigdy nie odczuwałam jego braku, tym bardziej, że moja mama miała nowego partnera, który tego ojca mi zastępował pod każdym względem. Faktem jest, że zawsze potrzebowałam takiego partnera, który jest odpowiedzialny, twardo stąpający po ziemi i da mi poczucie bezpieczeństwa, a u młodszych jakoś tego nie znajdowałam. Ale czy nie każda kobieta chce czuć sie bezpiecznie i mieć świadomość, że cokolwiek by się nie stało może liczyć na wsparcie swojego mężczyzny??
Moja kuzynka jest związana od lat z mężczyzną starszym od niej o 17 lat, a ma super ojca dla którego była zawsze "oczkiem w głowie", dlatego ta teoria, że szukamy ojca w starszym partnerze nie bardzo się sprawdza.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 24 cze 2009, 13:56

to związek młodszego z dużo starszą to szukanie matki?
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 24 cze 2009, 14:06

dyduska pisze:Od ośmiu lat jestem z mężczyzną, który jest starszy ode mnie o 22 lata.
Między nami jest tak silne uczucie, że nijak nie możemy się rozstać :) Jak to bywa w związkach, mieliśmy kilka spięć, które kończyły się czasami zerwaniem, kiedyś nie byliśmy razem długie 8mcy, ale jak widać i tak wróciliśmy do siebie i kochamy się jeszcze bardziej
Piękne..... :-) :-)

Też bym tak chciała.
Często zastanawiam się czy uda mi się jeszcze być z mężczyzną z którym się rozstałam :cry:
Mam okropnie zmotane życie uczuciowe. Takie historie jak Twoja bardzo mnie na duchu podnoszą.
Uwielbiam czytać o parach, które się pożarły, a jednak są ze sobą :-D
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 cze 2009, 15:43

Też się spotkałam z tym, że szuka się oparcia takiego jakiego nie miało się w ojcu.
Ale emocjonalnie by być z kimś sporo starszym to chyba tak szybko do tego nie dochodzi

ja nie wiem, ale chyba w większości facetów chodzi oto by podwartościować się dzięki młodszej partnerce co?
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 24 cze 2009, 16:05

Michitka pisze:ja nie wiem, ale chyba w większości facetów chodzi oto by podwartościować się dzięki młodszej partnerce co?

mi się to kojarzy autoamtycznie, kiedy widze taką parkę. nic na to nie poradzę, stereotyp wskakuje mi w głowę z automatu.. heh

a co do tego braku oparcia.. ja nie miałam żadnego oparcia w ojcu, wręcz przeciwnie można powiedzieć, a zupełnie mnie nie ciągnie do starszych facetów (tyle starszych, że mogliby być moimi ojcami). z kolei mam koleżankę, która ma cudownego ojca, super kontakt itd, ale gustuje tylko w facetach 10-15 lat starszych (to akurat nie tak dużo, ale mając te 22 to jednak sporo)
różnie bywa ;)
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 cze 2009, 16:17

Czyli takie związki powyżej 20 lat różni myślicie nie udają się na ogół???
Myślicie, ze taki mężczyzna może poważnie traktować młodszą dziewczynę?
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”