Od ośmiu lat jestem z mężczyzną, który jest starszy ode mnie o 22 lata. Oczywiście wiadomo, że jak razem idziemy to wiele osób się na nas gapi, różnice wieku widać tym bardziej, że ja wyglądam o wiele młodziej niż w rzeczywistości jestem. Nas jednak ludzkie gadanie nie interesuje. Najważniejsze dla mnie było, że moja najukochańsza mama i cała reszta rodziny nigdy nie miała nic przeciwko naszemu związkowi. Moja mama, kiedy na samym początku oznajmiłam jej ile mój wybranek ma lat, powiedziała, że najważniejsze jest abym była szczęśliwa, jak dla niej może mieć nawet sześćdziesiąt lat :)))
Któraś z dziewczyn pytała czy związek emocjonalny z dużo starszym jest możliwy? Oczywiście, że jest, a jak inaczej bez uczucia stworzyć związek? Między nami jest tak silne uczucie, że nijak nie możemy się rozstać :) Jak to bywa w związkach, mieliśmy kilka spięć, które kończyły się czasami zerwaniem, kiedyś nie byliśmy razem długie 8mcy, ale jak widać i tak wróciliśmy do siebie i kochamy się jeszcze bardziej. Mnie osobiście zawsze interesowali dużo starsi mężczyźni, z rówieśnikami jakoś nie potrafię nawiązać kontaktu, wydają mi się zbyt niedojrzali i często mają siu-bździu w głowie, ale moje odczucia wynikają zapewne z tego, że doświadczenia życiowe sprawiły, iż szybko musiałam dorosnąć.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi

- dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370