Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Londyjka wyladasz jak sprzed ciazy hihi extra! a wloski masz jakies nowe? kolorek na dole ciemniejszy?
ja teraz na blond mam ochote troche miedzi rzucic...
gosiaczek ale wlosieta ty masz.... i nie mowie o afro wcale hihi twoje wlosy fantastycznie dlugie, zazdroszcze
edyta - oparl ci sie kiedys jakis men? nie sadze ...hihi
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...
to casting sloneczny blond,w uk nie ma tego odcienia,mama mi przywiozla jak przyjechala i to jest ten odcien,ktorego zawsze szukalam a nie moglam trafic.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho
marta :) najsmieszniejsze jest ze jak ktos oglada zdjecia, to nigdy nie moze uwierzyc, ze to z wesela:D bo ja zawsze cos sobie wynajde takiego, co w ogole nie jest powiazane z tego typu impreza hehe:)
Peruka byla extra! tez bym chciala taka.. poki co mam cala kolekcje czulkow na glowe;d;d Londyjka ales Ty ladniutka i takaa naturalnaaaa
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
Qrcze jeszcze nie zdarzylam zobaczyc wszystkich nowych fotek ale w oczy rzucila mi sie londyjka. Super wygladasz po ciazy, normanie jestem w szoku! Bardzo ladne zdjecie a corcia slodziutka jak aniolek. Po raz kolejny gratuluje
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"
dzieki jeszcze raz dziewczyny,umiecie podniesc na duchu,tymbardziej,ze codziennie widze niedoskonalosci,ktore pozostaly,milo sie czyta takie slowa i to od samych swietnych lasek
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho