Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: muflon2121 » 18 cze 2009, 10:43

My byśmy na to chetnie, ale podobno masz jedno popołudnie wolne tylko :-)))
To tu sie sprawa komplikuje. ja mogę, ale na jedno popołudnie to daleko. kwiatek w sanatorium, w tym terminie nie da rady. Więc zostałybyśmy z Ulla tylko i Ty na chwilę. Więc pewnie to przełozymy na dogodniejszy termin, czyli wrzesień. No chyba, że pobędziesz z nami co najmniej dwa dni. To lecimy :-)

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 18 cze 2009, 12:35

Bez przesady ,musze Was zobaczyc , nie bede liczyla godzin , calutki dzien , wiem ze to malo ale dwa dni to juz duzo dla mnie tym bardziej ze bede tylko kilka dni i do tego na dwa miasta arf . Musimy cos wymyslec :-)
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 18 cze 2009, 13:00

beata- malgorzata
w jakim miescie bedziesz i kiedy dokladnie przynajmiej z dokladnoscia do dwu tygodni

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 18 cze 2009, 13:09

Beatko Ty masz za mało czasu niestety a dziewczyny nie moge jechac poł Polski ,zeby kawe wypić.

Ale moze kiedys wybierzemy sie do Ciebie, cha, cha to byłaby wycieczka. Moze w przyszlym roku. Rozponaj sytuacje gdzie mogłybysmy w miare jak na nasze kieszenie ze dwa dni pospać a ty uprzejmosciowa może bys nas gdzies zawiozła tym swoim pieknym autem. No i instrukatażu bys udzieliła odnosnie makijazu, jako wyedukowana specjalistka. :badgrin: :badgrin: oh(t1 :dobra

Ale kwiatek wymyślil, co?

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 18 cze 2009, 13:59

o! to jest myśl:-) Wtedy nam Beatka nie ucieknie :-)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 cze 2009, 14:48

a nie mogłybyście się umówić w Krynicy lub Piwnicznej?! :-) . Podeślijcie zdjęcia z Nałęczowa , byłam z Wami duchem. Akurat pchałam wózek po Floriańskiej w tym czasie :-) . W przyszłym tygodniu zaczynam remont , a jak przeżyję , to może wyskoczę na tydzień {dłużej nie wytrzymam } ze znajomymi do Egiptu. Potem muszę i chcę odrobić babciowanie ....
Szkoda, że nie można dawać zdjęć na krótko, bo mam super ujęcia moich chomików. One już są jak trójkąty !!!!U mnie też jakieś przyspieszenie nastąpiło. Jeszcze wiosną się zastanawiałam czy nie za wcześnie na lift? Teraz poleciało :( . Jeszcze poleci, bo dalej chudnę! Co prawda 40 deko, ale cieszy, bo lodów nie odpuszczę, póki otwarta moja ukochana lodziarnia.
zadowolona

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 cze 2009, 14:50

Kochane moderatorki !!Dajcie funkcję czasowego wyświetlania postów!!
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 18 cze 2009, 14:55

No wlasnie te lody to mnie wykończą. DZIS JESZCZE NIE JADLAM,ale do wieczora daleko. Jak sie skusze,to sama sobie dam w łeb bat
Kurde co raz większej ochoty nabieram tez na spotkanie jak was czytam,ale czekam co wymyślicie ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 18 cze 2009, 15:03

dzieki za podpowiedzi
najlepiej jakby sie tu zarejestrowala i wpadla w wasze rece...
to nie jest tylko moje zdanie na temat tej "znajomej", bo wszyscy widza ze zyje w czasach sredniowiecznych, chowa sie pod worami swetrow i za krotkich jeansow...
temat operacji kiedys zaczelam, jak doda byla w tv to mowie ze doda cycki robila (wsumie to chcialam wtedy nawiazac do swojej operacji) i ze doda przy kasie to w wieku 50 lat bedzie po liftingach dalej lasencja a wtedy sasiadka ze "jaka to lasencja po operacjach ze to wstyd sie operowac "bla bla
a ja ze wszystko jest teraz dla ludzi a ona ze "a idz tam ..."(powiedzonko taakie , nie kazala mi isc nigdzie tak naprawde hihi)
ah..ona chyba nic z soba nie zrobi.
podsune jej jakies czasopismo jak znajde ciekawe....i na temat.
ale bedzie mi szkoda jak sie okarze ze ona sama niechce zmieniac nic i woli sie postarzac - bo wyglada na stara babcie a nie na fajna babcie...
no nic, dzieki dziewczyny za porady...pomysle cos jak to zorganizowac..
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 18 cze 2009, 15:29

Cukierek ,Twoja sasiadka nie zyje na wyspie,juz wie ze mozna sobie urode poprawic Ale jesli tego nie akceptuje to nie ma co ja uszczsliwiac na sile i zmieniac jej swiatopogladu.
Niech sobie jest ta zapyziala babcia skoro jej z tym dobrze.
Jeszcze Ciebie wezmie na jezyk i obniesie po wszytskich sasiadkach,tyle zyskasz na swojej dobrej radzie.Dalabym jej spokoj.

Babina a moze by tak do Sopotu??:)
ja juz w tym roku w Krynicy i Piwnicznej bylam ,drugi raz w to samo miejsce to dla mnie nie atrakcja:)

Beata ,z Kwiatuszkiem i ze mna napewno zobaczysz sie jak przyjedziesz,
Wiecie dziewczyny tyle czasu byl Naleczow omawiany,tyle bylo czasu do zastanowienia i nastawienia.Nie jest latwo o powtorke z rozrywki,nic dwa razy w zyciu sie nie zdaza:)
I w koncu przyjechalo nas na dluzej 4 .

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”