Moje miasto

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 sie 2005, 15:59

Moki,jak czytam twoje posty, to... ...jakbym je sama pisala... ..,o Posce i tesknocie... ...studenckim zyciu, kochanych przyjaciolach.. :cry: Ahhhh...
Chyba wszyscy moi znajomi(Polacy!) tesknia tutaj za Polska... :?

Ale -Ty masz jeszcze jakies normalne zycie -rodzinke,dzieciaki a ja... ...calkiem sama jak palec : i zero planow na przyszlosc(!!!) :evil:
( Moj maz ma taka prace,ze widuje go tylko wieczorami(albo wyjezdza na tydzien i zostawia mnie w ... ...tym glownianym kraju!!!) Niestety, musielismy wyjechac(ostatnio)do Niemiec i tutaj wlasnie zostaniemy przez jakis czas... ...potem(za 2,3 lata moze...)zamieszkamy znowu gdzies(we Francji albo w Anglii...(???))-ahhh :( do dupy!!! Nie wiadomo kiedy wrocimy znowu do Szwajcarii -o Polsce to nawet nie marze... :cry:

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 29 sie 2005, 16:25

Samanthii rzeczywiscie ja jestem w lepszej sytuacji bo mam swoje dzieciaczki, moze Ty tez sie postarasz o malego bobaska to nie bedziesz sama :roll: :)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 sie 2005, 16:40

Kurde Moki-nawet nie wiesz,jakbym chciala :? ... ...ale nie moge!!! Probuje tutaj zdobyc nie tylko nowe wyksztalcenie ale ucze sie tez z roku na rok czegos nowego(jak nie nauka niemieckiego ,to francuski,itp.itd. -przede mna jeszcze dluuuuga droga,wiec... :( Poza tym- dzieci musza miec stabilizacje( dom,przedszkole,szkola...)a my ciagle zmieniamy miejsce zamieszkania... :twisted: Na poczatku takie przeprowadzki byly ciekawe ale teraz... ...chce juz miec wlasny kat- widzialam juz wystarczajaco.... :? !!!
Jak juz wspomnialam-teraz mieszkam nad morzem-w miescie Kiel(Niemcy...) i czas plynie mi naprawde wolno... ...nie cierpie tego miasta!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 29 sie 2005, 16:54

Takie wieczne zycie na walizkach ma napewno swoje plusy i i minusy. Ale chyba nie przez cale zycie bedziecie tak podrozowac,kiedys napewno gdzes osiadniecie i zalozycie rodzine :wink: :)

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 30 sie 2005, 13:15

przynajmniej macie porownanie i mozecie swiadomie zdecydowac, gdzie najbardziej Wam sie podoba i gdzie bedziecie chcieli zostac....... :D
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 sie 2005, 14:06

Agafijka- to nie jest takie latwe :( ... ...wszystko bedzie zalezec(jak zwykle...) od pracy mojego ukochanego meza i kasy... :wink: fakt, poprzez takie wedrowanie mozna zobaczyc i nauczyc sie wielu pozytecznych rzeczy... :?
Najbardziej pragnelabym jednak zostac w tej mojej Szwajcarii albo w Polsce ,w jakims wiekszym miescie... :wink: Ahhhh-ostatnio postawilam ultimatum-5 lat (nie dluzej!!!) i chce miec moj wymarzony domek , i osiedlic sie juz gdzies na zawsze... :roll:

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 30 sie 2005, 15:20

Sam skąd ja to znam,ledwo wrocilam z Anglii i tak sobie mysle ze trzeba tam wracac, :( tylko ze nie chce tutaj zostawiam mojego ukochanego. :cry: Ty przynajmniej masz go przy sobie :wink:

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 30 sie 2005, 16:27

tak Samanthi, wiem ze to nie latwe i nie bagatelizuje tego......po prostu staralam sie znalezc jakis plus Twojej sytuacji :roll: :D

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 30 sie 2005, 16:41

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: a co to za piwoooooo :?: :?: :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 30 sie 2005, 16:42

mialo byc zwykle "po p r o s t u ".......... :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”