kogo kochacie, co porabiacie
Z tym kochaniem to temat rzeka

Więc może na razie nie będę się zagłębiać
Na codzień studia- dwa kierunki, dzienny i zaoczny, kompletnie niespokrewnione.
Oprócz tego staram się jakoś zarabiać pieniądze różnymi sposobami, ostatnio troszkę gram na giełdzie jak już gdzieś na forum wspominałam

Dużo czytam i jakoś tak staram się ciągle aktywnie działać. Obecnie przymierzam się także go własnego biznesiku
co lubicie i jak się żywicie
Lubie ryż z truskawkami

Ale żywienie ostatnio ze względu na walkę z cellulitem bardzo nisko węglowodanowe- zero słodyczy i mącznych potraw. Ogólnie uwielbiam mięsko i nie wyobrażam sobie życia bez steków z polędwicy
w co ubieracie
na codzień dzinsy- rurki, szpilki i jakaś fajna bluzeczka plus dodatki, a na jakieś poważniejsze wyjścia imprezowe to sukienka, spódniczka, ale raczej rzadko chociaż mam ładne i długie nogi podobno, ale jakoś tak za bardzo naga się wtedy czuje- szczególnie w miniówkach

A brzucha to już w ogóle nie pokazuje... Ogólnie lubie taki dość kobiecy styl, sexi ale z klasą
Jeszcze co do tych miniówek to tak na codzień to nigdy nie zakładam do takiej spódniczki obcasów, tylko płaskie japoneczki itp. Nie lubię za bardzo prowokować w ten sposób...
i jak malujecie
maluje się codziennie i bez makijażu nie wyjdę z domu

nie licząc oczywiście plaży. A w gorące letnie dni w mieście ograniczam makijaż do minimum. Generalnie na codzień mocniej akcentuje oczka- w brązach najczęściej.
czy sporty uprawiacie
teraz chodze na vacu well i planuje powrócić do jazdy konnej i pływania na stałe, ale zobaczymy na ile mi czas pozwoli.
na zakupy chodzicie
Oj jestem uzależniona, szczególnie od allegro
sex uprawiacie
no a jakże
i beuty kochacie
raczej nie inaczej