dzisiejsze związki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 24 maja 2009, 19:46

cukiereczekPL pisze:wiec posluchaj rady ukochanego i znajdz sobie kogos kto bedzie mial czas dla ciebie...
wtedy mu mina zrzednie...
sorrki ze tak napisalam ale nie lubie jak faceci tak mowia.. "znajdz sobie kogos....." - tak jakby nie byl swiadomy tego ze moze wlasnie tak zrobisz....
cukiereczku dobrze powiedziane ;)
ciekawe co by zrobil jak bys Michitko sie zastosowala do jego slow... juz nie byl by taki pewny siebie :roll:
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 24 maja 2009, 20:18

Vodia pisze:sorrki ze tak napisalam ale nie lubie jak faceci tak mowia.. "znajdz sobie kogos....." - tak jakby nie byl swiadomy tego ze moze wlasnie tak zrobisz....
mi jak kiedyś moj tak powiedział to tak zrobiłam ... po poł rooku codziennie iał dla mnie az za duzo czasu, biegał z obiadkami , kupował jogurciki nosił na rączkach , faceci mają tędencje do przyzwyczajania się i myślenia o nas kobietach jako ich pewnej ,stałej własności ... czasem trzeba zastosować terapię szokową aby taki delikwęt pojoł słowo KOBIETA ;)
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 24 maja 2009, 21:41

Vodia pisze: ciekawe co by zrobil jak bys Michitko sie zastosowala do jego slow... juz nie byl by taki pewny siebie :roll:
pewnie ze by niebyl...
faceci mysla ze kobieta zniesie wszystko i tylko sobie pogada, ponarzeka a i tak nic nie zadziala by to zmienic....
dlatego warto ich czasami zaskoczyc i pokazac ze stac nas na wiecej;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 24 maja 2009, 23:09

Mój też miał parę głupich wpadek i odpowiedzi na moje zarzuty, ale jak tylko wyczuł, że ja sie oddalam i spoglądam w stronę innego, to od razu przystopował. Tyle, że jak znowu zauważył, że nie ma rywali, to zaczął "fikać", więc chyba jednak czas go ukarać za takie podejście :?

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 25 maja 2009, 08:54

no, że uważasz, że robi coś nie tak... a przecież facet przeważnie z zasady jest idealny i robi wszystko najlepiej :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 04 cze 2009, 16:37

a ja mam takie pytanie (pomijając facetów, których teraz macie ;) ) czy wyobrażacie sobie związek z obockrajowcem?? (pewnie niektóre z was w takich są :-) ) ale tak ogólnie, ja np nigdy nie brałam pod uwage faceta z innego kraju na stale. Bałabym się takiego niedogadania, inna kultura zupełnie, no i problemy językowe, no bo tak mi się wydaje, ze rzadko kiedy ktos potrafi sie dogadac w innym jezyku, tak jak po Polsku.
Co wy na to? ;)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 04 cze 2009, 16:59

Jak mu powiedziałam, że id na randkę to mi, życzył miłej randki oraz, że od poczatku mi mówił, że mi potrzebny jest ktoś kto non stop ma czas :roll:

ogólnie to spotykamy się --a jak coś fajnego z tego wyniknie to ok, a jak nie to nie mamy się na siebie gniewać :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 04 cze 2009, 17:05

Michitka, ale jak to idziesz na randke taka powazna?? czy takie gadanie po prostu?? Moj tez mi zyczy udanych randek ,ale u mnie to sa takie spotkania z kolegami ;) nic powaznego, ale nigdy mi nie powiedzial, ze mi jakis inny facet pasuje- dziwnie tak?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 04 cze 2009, 17:08

GosiaczEq pisze:Michitka, ale jak to idziesz na randke taka powazna?? czy takie gadanie po prostu?? Moj tez mi zyczy udanych randek ,ale u mnie to sa takie spotkania z kolegami ;) nic powaznego, ale nigdy mi nie powiedzial, ze mi jakis inny facet pasuje- dziwnie tak?
a tak mnie się powiedziało

- po prostu od kilku dni mamy się spotkać, ale zawsze coś wypada, więc dzisiaj się trochę wkurzyłam i powiedziałam, ze znikam na randkę

(a nie, że zawsze jestem na jego skinienie kiedy mu pasuje) :x
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 04 cze 2009, 17:22

Michitka pisze:po prostu od kilku dni mamy się spotkać, ale zawsze coś wypada
jak ja tego nie cierpię!!! jak mi powie facet, ze widzimy sie za tydzien to okej, ale jak powie, ze jutro a jutro dzwoni ze pojutrze a pojutrze, ze jutro.. to mnie trafia :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”