czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 28 maja 2009, 15:34

oooo to trochę nas skarpetkowców jest :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
Mnemozyna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mnemozyna » 28 maja 2009, 16:01

A ja chodzę na boso! Po kafelkach, parkietach, ziemi, betonie. W domu i miejscach publicznych.

Dzień zaczynam od kawy z ekspresu z mlekiem pitej w długiej i wąskiej szklance, szklanka musi być koniecznie długa i wąska, ale nie wiem dlaczego.

Jeśli mam kawę w styropianowym kubeczku to po wypiciu drę go na małe kawałeczki.

Kiedy wychodzę na spacer z psem to zawsze mam ze sobą kij do podpierania się, bez kija nie wyjdę, bo nie mam co zrobić z górnymi kończynami i odczuwam dyskomfort!

Obsesyjnie badam napotkane po drodze kamienie pod kątem gładkości powierzchni, a potem znoszę je do domu żeby namalować na nich jakiegoś elfa albo robaka.

Łapię, macam i oglądam wszystkie napotkane żaby i jaszczurki. Żadnej nie przepuszczę!

W każdej przeczytanej książce zaznaczam ciekawe zdania ołówkiem automatycznym, który się ciągle psuje, a ja go ciągle naprawiam.

Codziennie sprawdzam nowe teksty na Racjonaliście i wszystkie nowe wątki na forum chociaż nigdy się nie udzielam.

Jeśli jest bardzo sucho to chodzę z konewką i robię kałuże żeby pomagać jaskółkom.

Wmawiam wszystkim, że mój pies ma naturalnie czerwony ogon!

Mogę słuchać jednej piosenki przez cały dzień. Dziś jest to piosenka The Siren zespołu Nightwish.

Tyle mam tych dziwactw... będę je sukcesywnie spisywać!

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 29 maja 2009, 13:03

ja od żab uciekam :) a piosenki jednej mogę słuchać kilka dni non stop, przez co się narażam strasznie domownikom :)

Awatar użytkownika
Mnemozyna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mnemozyna » 29 maja 2009, 14:02

Dodam jeszcze, że żaby całuję! Chyba liczę na księcia...

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /zaba.jpeg

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 29 maja 2009, 22:34

ooo ta nawet ładna :)

to się pochwal, jak go znajdziesz :)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 29 maja 2009, 22:54

Mnemozyna a te żaby to Ci nie uciekają??
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Mnemozyna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mnemozyna » 29 maja 2009, 23:10

Mam rękę do zwierząt. A płazy i gady zawsze uciekają przed kimś większym. Ale ja lubię je obmacywać i jak już je złapię to macanie im nie przeszkadza.

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... czurka.JPG

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 380%3B.JPG

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 29 maja 2009, 23:21

łojeju :roll: przyznaje bardzo duże dziwactwo z twojej strony :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
olifczur
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: olifczur » 29 maja 2009, 23:41

Ja też lubie łapać takie zwierzaczki :-D
Jaszczurki są super 8-) Jak byłam mała to zawsze łapałam żaby albo zaskrońce i straszyłam koleżanki a one piszczały i uciekały :badgrin: Albo raz włożyłam sobie węża do kieszeni i powiedziałam koleżance że mam tam cukierki i żeby sobie wyciągnęła :badgrin: :badgrin: :badgrin: Do końca życia nie zapomnę jej miny a ona do tej pory przy każdej okazji mi to wypomina :badgrin:
dr Łątkowski 3 marca 2009

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 29 maja 2009, 23:47

he.. a ja potrafię powiedzieć rok wydania każdej piosenki znanej od moemntu kiedy zaczełam sluchac muzyki :-) i w ogóle jak usłysze jakams nutke, ktorej nie znam to MUSZE ja znalezc i zawsze znajduje.. i potrafie po nutkach znalezc nazwe piosenki :-) i jeszcze jak slysze jakas piosenke to moge powiedziec sytuacje, w ktorej ja slyszalam.
Moje kochanie zawsze sie wkurza, bo mu potrafie wymienic wszystkie piosenki, ktore z nim tanczylam, albo takei ktore lecialy przy jakis szczegolnych chwilach :-)
a 2 dziwactwo.. to, ze podobnie mam z perfumami, potrafie powiedziec kiedy jakich perfum uzywalam, albo ktos hen! lat wstecz :-D :-) :-D :-) :-D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”