Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 25 maja 2009, 11:27

no ja smaruję ujędrniającymi biust, bo czymś trzeba :) no i jest na nich napisane: omijać brodawki, ale dlaczego? :) czy coś się może im stać? :) ciekawi mnie to....
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 25 maja 2009, 14:45

babina7 pisze:.....Czasami sie zastanawiam czy naturalne związki, to nie są właśnie te Homo?? Kobiecy świat jest całkiem inny. :-)
Też mi sie coraz częściej wydaje, że należałoby zrobić światy "osobne". Moglibysby sobie usługi świadczyć. Normalnie, za opłata. Faktura i przelew. A co do reszty - tylko osobno. Znaczy w gronie kobieco-kobiecym.

hehe, nawet mniej więcwej wiem, jak by ta "męska" część świata wyglądała :badgrin:
Zasadniczo to jest to do zrealizowania bez niczego, jeszcze nie w pokoleniu naszych córek, ale już wnuczek - jak najbardziej. Babina, miej na uwadze właściwe ukierunkowanie najmłodszego pokolenia :-)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 maja 2009, 17:13

Mój ,by mieszkał w mieszkaniu, w którym KAŻDA pozioma powierzchnia byłaby zawalona jego rzeczami. Jak wyjeżdżam, np. na tydzień, to WSZYSTKIE szklanki są brudne i oczywiście na wierzchu!!!
Zwykle prasuję przy nim, jak leży na kanapie przed telewizorem {tak od 30 lat!!} ostatnio był sam i dzwonił do mnie z pytaniem "czy MY MAMY żelazko?????No i gdzie???"

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 maja 2009, 17:38

babina7 pisze:dzwonił do mnie z pytaniem "czy MY MAMY żelazko?????No i gdzie???"
Ha ha leze ze smiechu :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 maja 2009, 19:35

Najfajniejsze, że żelazko głównie używam do prasowania jego koszul i zawsze robię to przy nim :badgrin: . Niech widzi i docenia jaką ma obsługę!!!Widać , że on nie zauważa :(

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 maja 2009, 20:03

Poniewaz unas w domu ROBI SIE WSZYSTKO SAMO,to kiedys postawiałam u męza w sypialni odkurzacz i jak przyszedł,to mu powiedziałam,ze chyba odkurzacz sie zepsuł,bo mówie do nigo[do odkurzacza] żeby odkurzał a on stoi bez ruchu :| :| wiec pogadaj ty z nim moze zacznie SAM odkurzać :badgrin:
Rozesmiał sie i odkurzył sobie. :badgrin:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 maja 2009, 20:16

U mnie by to nie przeszło..............Czasem miesiąc nie odkurzał :o

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 maja 2009, 21:23

babina7 pisze:U mnie by to nie przeszło..............Czasem miesiąc nie odkurzał :o
No i co? Niech nie odkurza.
ja mam osobna sypialnie bo mąż chrapie jak stary podduszany lew,wiec jest mi obojetne jak on tam ma,bo tam nie przebywam. Owszem czasem mu odkurze ja czasem córka a czasem on sie łapie. Na dole w domu gdzie przebywam,ten numer by nie przeszedł,bo męczyły by mnie kudły psów wiec odkurzam,ale tez nie za czesto bo córa ma 15 la i do cholery tez niech cos zacznie robic w domu,wiec czasem w weekend ja ścigam i odkurzy.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 26 maja 2009, 08:23

Dziewczyny ja z innej beczki wpadam .W piatek po poludniu bede spaceroac po Krakowie.Gdzie zaparkowac samochod? zeby bylo w miare blisko i centrum.Co mozna zrobic w Krakowie w ciagu trzech godzine gdzie leciec i co zwiedzac? Wawel ,rynek,Planty??
Mufloniku nie chcialabys porobic za przewodnika:) ;) ??

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 maja 2009, 09:25

ullrike, a o której bedziesz w Krakowie bo ja tez bede. Na Wawel z toba nie polece,ale po rynku,po plantach mozemy polatac,zaprowadze ci do Kościoła Mariackiego bo wrto zobaczyć. Pomodlimy sie 5 min oto zeby lifting trzymał sie jak najdłużej haha.
Mulfon moze do na dołączy. Wiesz co,ty to normalnie powinnads jaki przewoniczka wycieczek pracować,bo widze,ze uwielbiasz podróżować. Kiedy jedziecie do Nałęczowa czyż by to juz w ten weekend?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”