Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 19 maja 2009, 19:37

natalya pisze:jedna opowiadala, ze kupila sobie kiedys meble po okazyjnej cenie od jakiejs wdowy, ktora wyprowadzila sie do domu starcow i sprzedala wszystkie meble. od tego czasu w domu caigle bylo slychac jakies pukanie i stukanie, pukanie do drzwi, a jak otwierali to nikogo nie bylo. w szafie bylo slychac jakies drapanie i od srodka byla tez podrapana wiec wszystko z niej wyciagneli, bo mysleli, ze cos jest w srodku, ale okazalo sie, ze nic nie bylo.
mam tak samo! kupilam stara komode - trzeszczy, strzela, skrzypi.
Na poczatku myslalam: drewno - aklimatyzuje sie, pracuje...ale juz 4 lata mi strzela. Od razu wiedzialam ze jest jaks historia w tym meblu ale sie nie przejmuje i nie boje - mam szczere intencje i mojego ducha toleruje z obojetnosci ale tez z zyczliwoscia i bez strachu i tak sobie mieszkamy razem...

Awatar użytkownika
Jola46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jola46 » 20 maja 2009, 00:36

Sabrina pisze:mama mówi,żebym sie cieszyła,że nie żyje w XVI wieku,bo juz by mnie dawno na stosie spalili.
hehe... aparatka :p
piszcie dziewczyny 8-) super temat przed spankiem :badgrin:

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 20 maja 2009, 13:16

Moja najlepsza koleżanka opowiadała mi jak zobaczyła, ona i jej siostra jednocześnie, ducha swojego zmarłego ojca.

Wszystkie włoski na moim ciele się nastroszyły jak mi to powiedziała.

Nie opowiadała tego po to, aby mnie nastraszyć czy coś w tym stylu. Rozmawiałyśmy na wiele różnych i luźnych tematów. Spacerowałyśmy chodnikiem po Warszawie i jakoś temat tak sam się pojawił. Wiem, że mówiła prawdę.

Nie było jakiegoś nastroju grozy, nie ubarwiła niczego. Zwykła rozmowa i chyba to mnie tak niesamowicie poruszyło. Po prostu stwierdziła fakt...

Powiedziała, że gdyby ona tylko sama zobaczyła tatę, może by stwierdziła, że przywidziało jej się to czy coś w tym stylu, ale zobaczyła go również jej siostra w tym samym momencie, więc no chyba obie nie miały zwidów.
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 20 maja 2009, 15:09

Sabrina W tej stronce ktora podalas kilka postow wczesniej jest artykul http://www.nautilus.org.pl/ o trzech 9 i normalnie szok przezylam :o Kilka lat temu moja mama opowiadala mi o tym Filipku, mieszkala w tym samym miescie a on naprawde przepowiadal przyszlosc!!! Wszystko sprawdzilo sie co do joty. Nawet dzien smierci mojego dziadka przewidzial... Sama nie wiem czy wierze w duchy ale w ta przepowiednie na 100%
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 20 maja 2009, 16:49

Aguuu pisze:jeju, gdzie wy mieszkacie, że tyle duchów tam??
Jeszcze by brakowało, by wszystko było w jednym miejscu :-D staram się jak najwięcej unikać takich "atrakcji".
Przytoczę kolejną opowieść. Moja mama jak była nastolatką szła po ziemniaki do piwnicy. Minęła swojego sąsiada, przywitała się. On się ukłonił.... wraca sobie spokojnie z tej piwnicy i przypomniała sobie, że on nie żyje od ładnych paru lat :p tak szybko nie znalazła się nigdy z powrotem w domu :badgrin: po ziemniaki musiał iść kto inny ;)

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 20 maja 2009, 17:52

pszczolka, to chyba w twojej rodzinie same kobiety z nadprzyrodzonymi zdolnosciami, jak to sie mowi: medium, no nie? Ty takie rzeczy opowiadasz, ze za kazdym razem gesia skorka...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 20 maja 2009, 18:21

pszczolka831, to chyba rodzinne u was ;)

przyciagacie duchy ;)

ja zawsze sie balam chodzic po ziemniaki do piwnicy, a szczegolnie po tym jak taka sasiadka z klatki sie tam powiesila.... :roll: ale musialam chodzic i na dodatek z moja kolezanka tez musialam chodzic bo po tym zdarzeniu bala sie tam zejsc, szczegolnie, ze to ona natknela sie na nia jak wisiala schodzac wlasnie po ziemniaki....
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 21 maja 2009, 21:15

Nie miałam neta przez pare dni,a tu tak ciekawie piszecie.
Któraś z Was pytała skąd wiem że wiele przypadków schizofrenie,to opętanie?
mówiła mi to znana w Polsce egzorcysta. Ona oczyszczała ludzi chorych na schizofrenie i gdy odprowadziła dusze,ludzie wyzdrowieli.
Opisuje to w swojej książce." Egzorcyzm XX wieku"
Co do UFO,mój mąż i córa też widzieli. Wracali z festynu do domu i pojawiło sie nad nimi.
Męzowi bym nie uwierzyła,bo był nawalony więc mógł różne cuda widzieć,ale córcia tez widział :-) Na następny dzień córa wracała wieczorem do domu i znów widziała. wpadał strasznie rozczęsiona i nie mogła słowa z siebie wydobyc.
Pare dni temu ktos lub cos powyrzucało mi z szafy część ubrań :evil: Nadmieniam,że byłam SAMA w domu i ja sobie tego nie wyrzuciłam.Nie bałam sie bo był dzień,ale w nocy spałam przy zapalonej :badgrin: lampce
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 23 maja 2009, 15:33

Sabrina pisze:Co do UFO,mój mąż i córa też widzieli. Wracali z festynu do domu i pojawiło sie nad nimi.
jeszcze sie tak zastanawiam, bo czasem sie zdarza, ze ludzie przepadaja jak kamien w wode....
czy to mozliwe, zeby ich UFO porwalo? ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 maja 2009, 16:06

Bardzo czesto ludzie znikaj bez sladu i nagle sie odnajduja w innym państwie tysiace km od domu,bez dokumentów,w letnich ubraniach a jest np zima :o
kiedys czytałam art o facecie w ubraniu z innej epoki,chodził po miescie i twierdził,że jest rok 1800 któryś tam.
Czasem podobno następuja jakieś dziury czasowe i podobno mozna sie przenieść do jakiegos równoległego świata,albo z nigo przyjść. Ile jest w tym prawdy to nie wiem,ale ja wierze w takie rzeczy.
co do UFO to juz jest tyle wiarygodnych relacji świadkó,że trudno w to nie wierzyć
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”