i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 21 maja 2009, 10:02

dżagaaa, no właśnie odezwij się 8-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 21 maja 2009, 18:58

hej hej kochane :D samopoczucie lepiej troszke... ale tylko troszke wiadomo trzeba czasu...
a praca? hmm..no pierwszy dzien byłam jako przynies wynies pozamiataj-wiadomo zawsze tak jest w 1 dzien pracy jeszcze jako kelnerka :? średnio mi pasuje, dziewczyny niby miłe ale znają się i czułam się strasznie odizolowana, one stały gadały a ja stałam jak ten młot za barem i co tu robić :roll: ..no ale coz zobaczymy dalej.

Tylko jedyne co mnie przeraża to nieokreślony czas pracy..np byłam na 10 to o 18 powinnam wyjsc zwlaszcza ze tam jeszcze 4 inne laski były..wyszłam o 17 tylko dlatego ze nie było ludzi ale gdyby nie to najpierw kierownik kazał mi tam do 21 siedziec :x ehh są plusy i minusy..narazie poznałam minusy :badgrin:
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 21 maja 2009, 23:16

dżagaaa, ciesze się, że jakos się trzymasz. Teraz powinno byc juz tylko lepiej. Ale tak czuje, że może byc u Ciebie podobniej jak u mojej kolezanki. Zerwała z facetem po tym jak jej wykręcił pare numerów, on niewiele sobie z tego robił, nawet miał przez miesiąc jakąś inną laskę, ale jak tylko zobaczył, że jego eks układa sobie zycie bez niego i jest jej dobrze to zaczął się o nią starać. Na szczęście nie dała mu kolejnej szansy, bo już ma motylki w brzuchu z innym :badgrin:

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 22 maja 2009, 11:27

Majusia pisze:nawet miał przez miesiąc jakąś inną laskę, ale jak tylko zobaczył, że jego eks układa sobie zycie bez niego i jest jej dobrze to zaczął się o nią starać.
właśnie zauważyłam, że większość facetów ma tak po zerwaniu. jak byłej jest źle to oni to mają gdzieś ale jak tylko zacznie jej się układać to od razu zaczynają się o nią starać albo wszystko jej psuć. takie psy ogrodnika... :doubt:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 23 maja 2009, 10:39

k_asiaczek, dlatego nie można im pozwolić na cos takiego, bo moim zdaniem taki związek i tak nie ma przyszłości...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 23 maja 2009, 10:44

Tak w skrócie, po prostu zaczęłam narzekać, że "mój" nigdy nie ma na mnie czasu i, że to ja jestem egostka (bo chcę z nim spędzać więcej czasu), a nie moja wina, że on lubi caąrodzinę swoją uszczęśliwiać, tylko nie sieie
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 23 maja 2009, 22:06

a ja już nie jestem sama, bo moje kochanie wróciło :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 26 maja 2009, 23:20

dżagaaa, co tam u Ciebie?

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Re: i ja zostałam sama:(

Post autor: dżagaaa » 29 sie 2009, 15:20

źle...bardzo źle....nie moge sie wyleczyc z tej chorej milosci...
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

niki26
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Re: i ja zostałam sama:(

Post autor: niki26 » 30 sie 2009, 20:09

a ja mam 27 lati przez brzydote zawsze bede sama zycie jest paskudne :cry: bo takim jak ja trafiaja sie tylko oszusci albo wieczni chlopcy chodzacy latami na spacerki i nie piszcie o psychologach czy jakims faceci x ktoremu twarz patwora nie bedzie przeszkadzac :-? cieszcie sie , ze mozecie cos zmienic bo mnie na operacje plastyczne nie stac a poza tym nic specjlanego nie da sie zrobic
http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”