Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 18 maja 2009, 11:37

a ja w takie rzeczy wogóle nie wierzę ;)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 18 maja 2009, 11:38

nefertari, złych rzeczy nie mówi :-) tzn o śmierci, ewentualnie, zawsze można powiedzieć co chcesz wiedzieć. Czasem jest pomocne dowiedziec sie np ze jest sie oszukiwanym itp. niz przez kilka lat zyc w nieswiadomosci.
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 18 maja 2009, 11:40

ja się chyba tego boję jednak...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 18 maja 2009, 17:16

Ja wierzę we wróżby,sama u takiej byłam,postawiła kabałę,i wszystko się sprawdziło.Byłam początkowo zaskoczona taką przepowiednią sądziłam że buja,ale zwrot był prawie natychmiastowy. :oops: Oczywiście na lepsze

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 18 maja 2009, 23:10

ja chyba jestem niewiadoma nawet dla wrozbitow i wrozek, naprawde! Kiedys bylam u jednej znajomej i przesympatycznej pani, u ktorej byl wtedy chiromanta, czy nie wiem, ten co z reki czyta. Bzdur mi nagadal, zadnych konkretow i np, ze czeka mnie wyjazd na dlugo, minimum na dwa tygodnie. Ja wtedy juz wiedzialam, ze wyjezdzam na pol roku, wiec ani mi nic nowego nie powiedzial, a jeszcze sie grubo pomylil. A pomylil sie MOCNO przy tej pani, u ktorej bylam, bo cos jej opowiadal o jej problemach zdrowotnych, a ona go sluchala i do lekarza poszla duzo za pozno. I umarla... bardzo to przykre...

Inna tarocistka odeslala mi pieniadze spowrotem, bo powiedziala, ze cos tarot nie chcial odpowiadac. Jeszcze inna tez nie chciala nawet zaczac...

Jesli jednak sa tu dziewczyny z Poznania, ktore moglyby mi podrzucic kontakt do dobrej wrozki, to bede wdzieczna. I zdam relacje ;-)
oby nie podobna do powyzszych...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
NINA-30
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: NINA-30 » 19 maja 2009, 08:41

majamajamaja, No jak,to dobrze mówił.Powiedział ci o wyjeździe o którym ty wiedziałaś ,ale on o tym nie wiedział.....
Co do Pani z problemami zdrowotnymi tez miał rację,tyle że za późno

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 19 maja 2009, 10:31

a ja zawsze chciałam iść tylko nie wiem czemu nie dotarłam, może to gdzieś w podświadomości siedzi żeby nie iść, nie wiem, ale korci i to bardzo
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 19 maja 2009, 11:57

luna 1, idz idz:) raz mozna sprobowac :-) mnie by meczylo tak, ze na pewno bym poszla predzej czy pozniej.. a teraz to hmm nie wiem czy jeszcze pojde, bo wszystko wiem juz :-D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 19 maja 2009, 17:21

hej hej dziewczeta z poznania dajcie namiary do sprawdzonej wróżki bo sama z chęcią się przejde!!
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 19 maja 2009, 17:46

nie NINA, taki wyjazd na dwa tygodnie, co on mi powiedzial, to zadna przeprowadzka, jak ja mialam. Na dwa tygodnie to ja sobie na wycieczke jade. A jak by mi facet faktycznie cos mogl powiedziec na przyszlosc, to by wywrozyl, ze ja nie zostane pol roku na tym wyjezdzie, tylko minimum 10 lat! Bo tak sie stalo. Wiec koles w sumie kazdemu moze opowiadac, ze go czeka daleka podroz...

A z ta pania, to bylo tak, ze on jej opowiaal, ze to niegrozne, co jej dolega. A ona tez chyba w to chciala wierzyc i dopiero jak juz bylo za pozno, to wyladowala na stole operacyjnym. Jak teraz o tym mysle, to to naprawde niepowazne ze strony takiego goscia, ze nie radzi isc do lekarza, tylko wrozy co do zdrowia! to za duza odpowiedzialnosc.

A co do tych dwoch pozostalych tarocistek, co mi nic nie mogly odczytac, to dziwne, nie?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”