Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 17 maja 2009, 21:52

wictory, na policzkach mam i brąz i róż. Ale przed ślubem będę się jeszcze opalać, teraz się nie opalam, bo nie mogę przed operacją, ale jak tylko będę mogła, to idę na solarium, bo już za blada jestem. Nie chcę się ze suknią zlewać :badgrin:
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 17 maja 2009, 22:01

eee no to jak się opalisz to powinno być git 8-)
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 17 maja 2009, 22:46

czy wypada listę prezentów lub takie wierszyki dawać ludziom wraz z zaproszeniem.... ???
mój tato powiedział, że dopiero jak ktos zapyta to mam prawo powiedzieć co chcę ... czy pieniądze, czy jakiś prezent... a jak ludzie nie pytają to nie wypada takich wierszyków/list dawać

dlatego pytam... czy to jest taktowne?

chyba zacznę sporządzać listę prezentów na wszelki wypadek, jak ktoś będzie pytał

zapraszamy dopiero w czerwcu jak będziemy w kraju... bo oczywiście trzeba wszystkich odwiedzić... bo się rodzina gotowa obrazić (nie lubię tych zwyczajów... )

dziewczyny ... nigdy nie miałam takich doczepianych rzęs... czy mogę zaryzykować i zrobić sobie je na ślub? czy może najpierw wypróbować kilka rodzajów rzęs, różne makijażyski ??? podobno często się odklejają...

myślałam o takich kępkach a nie całym rządku rzęs
które lepsze?

Gosiaczq fajny make-up i ładne oczka. Lubię takie kolorki. Planuję mieć coś srebrnego na oczach w dniu ślubu 8-)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 17 maja 2009, 22:53

tOOsia, wypada wypada:) wierszyki na pewno a jesli liste prezentow, tosama widzisz, ze sie osoby zglaszaja i tym mozesz wyslac taka liste albo dac, moja znajoma popislaa dokladnie to co chciala, ze takiej firmy taki kolor itd, wiadomo, ze jestesmy mlodzi i nam takie rzeczy sa potrzebne, przeciez nie napiszesz tam, ze chcesz złota kolie z najnowszej kolekcji cos tam costam:) tyylko cos dla domu .
Ja mialam zaproszenie do tego karteczka z wiersyzkiem o pieniazkach, bylo to sympatyczne, nie odczulam jakiegos urazu- ze oo chca kase :doubt: :-)
Rzesy tez zaryzykuj, ja mialam na wesele i mowie, ze nic sie nie odczepilo, ja mialam kepki, bo jesli odpadnie to 1 a nie cale oko :badgrin: i na slub tez sobie zrobie:)
Dziekuje, ze Ci sie moje oczęta podobają hihih :-) coś w nich musi być, bo te makijażystki to mnei tak mecza zawsze o te oczy hahaha :-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 17 maja 2009, 22:53

tOOsia, ja dałam do zaproszeń karteczki z wierszykami i każdy kto dostał zaproszenie stwierdził, że to super pomysł i dobrze, że daliśmy, bo nie muszą się głowić czy mamy mikrofalówkę lub toster czy nie ;)
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 17 maja 2009, 22:54

a w ogole dawałyscie kiedys komus jakis prezent bo ja to zawsze kase.

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 17 maja 2009, 23:06

ja tez zawsze kase dawałam :D
ale nikogo nie pytałam i nikt też nie sugerował ;)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 17 maja 2009, 23:10

bo z prezentami to trzeba rzeczywiście mieć listę żeby potem nie dostać 3 żelazek, 5 tosterów i 2 mikrofalówek. Myślę, że rodzina powinna zrozumieć,że wolicie pieniądze bo jak wrócicie do PL to trzeba się będzie jakoś urządzić. a znajomi to na pewno nie poczują się urażeni takim wierszykiem :-)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 17 maja 2009, 23:11

k_asiaczek, haha a pozniej www.allegro.pl :D

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 17 maja 2009, 23:17

GosiaczEq, no proste że jasne :badgrin: po co wychodzić z domu jak mogą Ci wszystko do niego przywieźć :-D
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”