Jak mija nam dzień? cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 17 maja 2009, 11:05

qurna dzisiaj znowu nie mam czasu na różowe :( bawcie się dobrze :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 17 maja 2009, 11:08

nefertari, nie puścimy cię:P:P kurcze sukam wątku o usuwaniu blizn i nie wiem gdzie on wciśnięty jest :-D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 17 maja 2009, 11:32

wczoraj np, wracam z siostrą z tesco i jak w autobusie za kierowcą jest miejsce to tam usiadł jakich chłop (mega dziwny w ogóle) a tyłem do niego siedziała moja siostra, ja stałam między nimi co takie miejsce na bagaż niby jest. no i dojeżdżamy do przystanku na którym mamy wysiąść, okazało się że ten koleś też będzie wysiadał, on wstaje i zaczyna ubierać swój wielki plecak którym oczywiście dostałam i się pcha na mnie (tak jak stałam przodem do bocznej szyby to przez jego plecak stałam w połowie do bocznej a w połowie do przedniej) no więc myślę sobie: nie będzie się głupek na mnie pchał, i wracam do swojej poprzedniej pozycji i oczywiście się pcham na niego, a on do siebie po cichu: ale się pchają. normalnie miazga, i mówię do mojej siostry ale palant też pewnie słyszał, że jak mu się zaraz popcham to wyleci z autobusu :evil:

kiedyś jedną babę zgasiłam, bo wsiadamy do autobusu a ta entuzjastycznie się na mnie pcha, no a ja nie wiem gdzie mam niby iść jak przede mną ludzie też wchodzą więc mówię do niej dosyć głośno i stanowczo: proszę się na mnie nie pchać, a ona jak pies z podkulonym ogonem: oj przepraszam przepraszam :badgrin:

inna historia z ustępowaniem miejsca dotyczy mojego kolegi, który przez wypadek na nartach miał amputowaną nogę :( jechał autobusem i siedział oczywiście, czym wzbudził wielkie oburzenie wszystkich moherów w autobusie, zaczęły gadać żeby ustąpił miejsca itd więc wstał... się babom na maxa głupio zrobiło :roll:

o sapaniu nad głową i uderzaniu siatkami to już nie wspomnę bo to standard :doubt:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 17 maja 2009, 11:49

k_asiaczek, hahahha ja którąś z łokcia kiedyś potraktowałam =D następnym razem mam zamiar powiedzieć, że jak bede w ich wieku to bede jezdzic samochodem i miec własna pomoc domową, a nie na targ po ziemniaki hahahaha ;) haha nie no ja jestem wyrozumiała, miła i w ogóle, ale dla tych co traktują w ten sposób mnie, a nie nei znając od razu z jadaczką :| najgorzej to mam z żulkami, boshee... :-) z nimi to się potrafie wkopać :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 17 maja 2009, 11:59

GosiaczEq pisze:nie no ja jestem wyrozumiała, miła i w ogóle, ale dla tych co traktują w ten sposób mnie, a nie nei znając od razu z jadaczką
no dokładnie, zresztą po takiej babci od razu widać czy jest miła czy jędza ;)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 17 maja 2009, 12:02

k_asiaczek, ostatnio stałam w scanmedzie, za mna babka z menopauza w fazie głebokiego zaawansowania :badgrin: przede mna z 10 osób i słysze: "dlaczego nie obsługuja we wszystkich okienkach, dlatego tak wolno, dlaczego to dlaczego tamto.."
podeszła z boku dziewczyna, ja usłyszalam, ze chce sie zapytac o pokoj, ale tamta "pani" nie i zaraz co za wychowanie, jak mozna sie tak beszczelnie wpychac, chamstwo itd itd, no masakra :-D :-D :-) :-D

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 17 maja 2009, 12:15

to tak jak ja kiedyś stałam w aster żeby zrezygnować i tam są okienka do obsługi klienta i dla nowych klientów, ale jak te okienka dla nowych klientów są wolne to przyjmują ludzi z kolejki do obsługi klienta. no i ja stoję w kilometrowe kolejce, w okół mnie same babcie i do tego okienka dla nowych klientów podeszła jakaś parka, która stała tam w kolejce a babcia za mną wielce oburzona, że przecież jest jedna kolejka, jak się można tak wpychać itd. a że takie stanie w kolejce mnie wkurza na maxa to jej powiedziałam, że to jest inna kolejka i tylko robią przysługę tamte okienka, że przyjmują ludzi stąd :roll:

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 17 maja 2009, 12:24

k_asiaczek, mogliby wprowadzic jakis przepis, ze maja byc numerki a nie kolejki kurde:D:D ja u siebie w zusie mam numerki i spokojnie kazdy czeka, a nie zabijaja sie kto pierwszy :-D

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 17 maja 2009, 12:31

numerki numerkami, jak idę do lekarza to niby się zapisuję na godzinę. i w przychodni wszyscy lekarze oprócz mojej pani dr przyjmują wg godzin a do mojej-kto przyszedł pierwszy ten wejdzie wcześniej. kiedyś byłam zapisana na 17 a babka przyjmowała do 18 i po mnie miały być jeszcze 3 osoby, które jak się okazało weszły po mnie a ja byłam ostatnia :evil:

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 17 maja 2009, 13:21

a ja dzisiaj tyle zjadłam, ze chyba pojde na pieszo do krakowskiej ;)

http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,661 ... entki.html dobrze, że mam nowe bimbałki i brzuszek to mają na co popatrzeć hahahah

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”