Jak mija nam dzień? cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 15 maja 2009, 21:42

oo to mam nadzieje że uda mi się tam utrzymać o ile pan kierownik zadzwoni sie umówić na konkretną godzinę..

new yorkera lubiłam pare lat temu a teraz? wchodze a tam same bluzki to kolan..jakieś szmatławce po 80 zł..a co najgorsze te ciuchy co tam widze są na targach i to o połowe taniej :doubt: nie wiem jak w waszych miastach ale w poznaniu to jest kiepsko z ciuchami przynajmniej w moim guście..

w ogóle u nas jak cene przywalą to aż żal patrzeć..zwłaszcza że jak jeszcze jeździłam do włoch to tam na głupim targu(nie mówiąc o sklepach) były nie dość że za grosze takie wypasione bluzeczki to jeszcze z porządnego materiału a te nasze bluzki to po paru praniach nadają się do wycierania podłóg :doubt:
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 15 maja 2009, 21:48

dżagaaa, no właśnie ja w Espanii te wszystkie ciuszki góra po 5 euro, wiec cena adekwatna do jakości, a u nas to firma firma :? i obojetne czy szmata czy nie to kupe kasy;/. No ja to sobie bluzeczki za 30zl kupuje góra, czekam az do promocji hahaha :-D ( no chyba, ze mi sie naprawde cos spodoba to moge i 100zl dac, ale to rzadkosc) lece na wszystko co świecące :badgrin: :badgrin:
Długie bluzki lubie, bo mi tyłek i boki zakrywają, ale nie te workowe :-D bo to juz przesada, takie zostawiam na ciąze i menopauze ;)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 15 maja 2009, 22:03

GosiaczEq, oj jaz tez lubie świecące ;D
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 15 maja 2009, 22:07

jejku a dzis pomalowalam 1 reke lakierem do paznokci a 2 juz mi sie nie chce;) bede nowy styl wprowadzac 1 oko , 1 reka :p :p
poza tym wzielam sie z powrotem za moja anoreksje i sobie czytam i czytam, ale dopiero od jutra sie biore za robote :-)

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 15 maja 2009, 22:32

no, co prawda nikt nie potwierdzil zaciekawienia moim kursem, ale napisze, co dzisiaj bylo: stawalam naprzeciwko nieznanej mi dotychczas innej dziewczyny i mialam ja zaczac tak wyzywac, jak to ze mna robili, zreszta to byli tylko faceci. Wymyslalam wyzwiska osobom, ktore mi w niczym nie zawinily, a one mialy sie "nie dac", nie angazowac emocjonalnie, wyobrazic sobie, ze sa w srodku takiej chroniacej sfery. A kiedy bylo juz za duzo tych obelg, to trzeba bylo zamknac krzykacza haslem "stop!" i podkreslic to ruchem reki. No, to jedno z tych cwiczen. Jak sie robi to w praktyce, to uwazam, ze pomaga. Jutro ciag dalszy.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 15 maja 2009, 22:35

majamajamaja, gdzie taki kurs znalazłaś?? ja chyba bym nie umiała wymyślic obelg, bo rzadko kiedy mówię tak

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 16 maja 2009, 09:17

majamajamaja pisze:no, co prawda nikt nie potwierdzil zaciekawienia moim kursem, ale napisze, co dzisiaj bylo: stawalam naprzeciwko nieznanej mi dotychczas innej dziewczyny i mialam ja zaczac tak wyzywac, jak to ze mna robili, zreszta to byli tylko faceci. Wymyslalam wyzwiska osobom, ktore mi w niczym nie zawinily, a one mialy sie "nie dac", nie angazowac emocjonalnie, wyobrazic sobie, ze sa w srodku takiej chroniacej sfery. A kiedy bylo juz za duzo tych obelg, to trzeba bylo zamknac krzykacza haslem "stop!" i podkreslic to ruchem reki. No, to jedno z tych cwiczen. Jak sie robi to w praktyce, to uwazam, ze pomaga. Jutro ciag dalszy.
o mnie bardzo zaciekawiło, przydałoby mi się i to bardzoooo.
i właśnie, gdzie ten kurs znalazłaś? To się pewnie płaci za niego? Dużo? I pisz sprawozdania nam tutaj, bo ja osobiście jestem bardzo zaciekawiona efektami. Bo ja to się cholera nigdy obronić nie umiem :x ćapa jedna. Jak ktoś na mnie naskakuje, to zazwyczaj mnie zatyka, choć nie zawsze, bywały przypadki gdzie odpowiadałam równie nie taktownym sposobem jak osoba obrażająca mnie. A ja bym chciała tak ładnie umieć wybrnąć z sytuacji, nie zniżając się do poziomu osoby drugiej (potencjalnej obrażającej) he? Możliwe to?
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 16 maja 2009, 09:56

miłego dnia dziewczynki, strasznie żałuję, ze nie mam czasu czytać i pisać :( pap do usłyszenia...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 16 maja 2009, 10:07

A zapomniałam się pochwalić... Wiecie, że wczoraj wychyliłam się przez szyberdach jak samochód jechał :-D Ale frajdaaaa :-D
A jak przyśpieszyliśmy (do 140 :oops: ) to już w ogóle, zapomnienie o wszelakich problemach, troskach, smutkach, wiatr we włosach, szybkość, czułam się jak władca tego świata :-D :-D :-D Ale super było :-)

Choć fajnie było tez jak wolniutko jechaliśmy i się wychyliłam, miała wrażenie że świat jest mój :-D Ech, przecudne uczucie :-D :-D :-D
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 16 maja 2009, 16:22

a ja sobie właśnie czytam artykuł o zaginięciu tej dziewczynki 3letniej Nikoli i w głowie mi się nie mieści jak 3latka można na zakupy puścić??? i to jeszcze wieczorem :doubt: . Ja to się boję, jak na podwórku brama otwarta, bo może wybiec na jezdnie nieświadomie, a co dopiero puścić gdzieś :| . Jeszcze oskarżają bezdomnego no paranoja :|

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”