Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 maja 2009, 20:11

Jeżeli dom jest nowy,to moze w tym miejscu ktos umarł,utopił sie kiedyś kiedys na bagnach...? Zresztą jest to nie istotne,najważniejsze,że jest jakis wesołek i nie chce odejsć.
Wiesz,jeżeli Wam nie przeszkadza, to znaczy ze jest nie grozny i niech sobie mieszka.
Gorzej by było jak byscie sie zle czuli,mieli depresje i byli osłabieni,to trzeba by go odprowadzic od światła[nieba],ale jak nic sie nie dzieje,to pozostaje wam sie z nim zaprzyjaznic :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 13 maja 2009, 21:25

o rany po co ja się natknęłam na ten temat teraz wieczorem (noc już jest nieprzespana) :( jutro spróbuję w wolnym czasie napisać moje przygody z duchami-brr już się boję na samą myśl
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 14 maja 2009, 16:15

Sabrina pisze:jeżeli Wam nie przeszkadza, to znaczy ze jest nie grozny i niech sobie mieszka.
Gorzej by było jak byscie sie zle czuli,mieli depresje i byli osłabieni,to trzeba by go odprowadzic od światła
Dobrze, że ja nie mieszkam na stałe w tym domu. Rodzicom nie przeszkadza. Siostra jedna nie chce tam jeździć, ja też tam dłużej nie wytrzymuję. Widocznie mnie tylko osłabia :? już byłam na takim skraju wyczerpania kiedyś, że jakbym nie wyjechała, pewnie coś bym sobie zrobiła. Nie wyobrażam sobie, jak ktoś może żyć, gdy duch ciągle jest przy nim. To dopiero by było. :o Ten na szczęście jest tylko w okolicy. W tym miejscu kiedyś dzieci się utopiły ;) ale one mi nie przeszkadzają :-D niedaleko jest cmentarz niemiecki, odbyła się w okolicach bitwa jak szli oni na Poznań. Ale wątpię by to miało jakikolwiek wpływ, bo cała wieś musiała by straszyć :badgrin:

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 maja 2009, 19:50

Czasem jest tak ze duch nie wszystkie straszy wybiera sobie osoby. Tak było z duchem u mojego brata.
wyjechali na urlop i poprosili zebym dwa tygodnie u nich mieszkała. Oczywiscie o duchu nic mi nie powiedzieli.
Przez dwa tygodnie kompletnie nic mnie nie nie straszyło i bogu dziekuje bo byłam w ciazy!!!
Dopiero jak wrócili,zaczęli o tym duchu opowiadac,co wyprawia,jak ich straszy :badgrin: i na dowód tego że nie kłamią duch rąbna z całej siły zapalinczka elektryczna do gazu. rzucił do nas do pokoju,rąbiac nia o ziemie :roll:
Pisałam o tym iles stron wcześniej.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 14 maja 2009, 19:54

jeju, dziewczyny jaja sobie robicie?? Tylko straszycie, no nie?? :doubt:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 15 maja 2009, 16:46

No... duchy to czasami mają fantazję. Tego śmieszy, że jak puka, to lecimy jak nakręceni drzwi otwierać. A raz kiedyś bym nie szła spać, zamknął mnie w toalecie :badgrin: ciekawe skąd im się bierze to straszenie. Są ludzie mniej i bardziej podatni widocznie; tak samo jak sobie wybierają okresy większej aktywności. Ja się na ogół duchów nie boję, tylko ten jakoś mi nie podpadł. :-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 15 maja 2009, 18:38

Do mnie w dzien to mogło by sto duchów przyjść w odwiedziny,ale w nocy!!!! Boże uchowaj od zła wszelkiego:badgrin:

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 16 maja 2009, 09:24

sorry za takie pytanie, ale może macie po prostu zbyt wybujałą wyobraźnie??
Jeju, no autentycznie nie wyobrażam sobie tego wszystkiego o czym mówicie :o
Pewnie dlatego, że nigdy osobiście nie miałam styczności z takimi rzeczami, i jakoś nie jest mi smutno z tego powodu. I wcale nie chciałabym zrozumieć o czym tutaj piszecie :p
Ale przyznam że czytam z zaciekawieniem, a chwilami z przerażeniem... Jednak wolę sobie nie wierzyć w duchy i jakieś tego typu zjawiska, i nigdy na własnej skórze nie przekonać się o ich istnieniu, o.
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 16 maja 2009, 11:01

Są są i to cały czas tylko nie wszyscy je widza i czują. Ja czasem je widze i czuje :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 16 maja 2009, 11:10

a jak wyglądają ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”