Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 02 maja 2009, 11:29

jejuuu, dobrze że nie przeczytałam tego wątku wieczorem, bo bym chyba na zawał zeszła :badgrin:

Normalnie, aż ciary mam na ciele...
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
alexia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: alexia » 03 maja 2009, 08:46

piekne watki tu maja na beauty :-D ,swietnie sobie dziewczynki czas umilacie takimi historiami,ja bo tu nie wracam :-D

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 03 maja 2009, 09:49

Nie no temacik jak najbardziej fajny, ale trochę przerażający. Zwłaszcza, że moja wyobraźnia jest bardzo rozwinięta, i potrafię się sama nakręcić i potem bać :roll:
Więc powtarzając się, cieszę że nie przeczytałam tego przed snem :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 12 maja 2009, 18:33

Też miałam nie raz spotkanie z duchami, a raczej z jednym duchem. Moi rodzice przeprowadzili się do domku, w którym jest duch. W sumie, to on chodzi po okolicy. Wiadomo, że jest to starszy mężczyzna.
Do dziś pamiętam najgorsze wakacje w życiu. Chodzenie po domu, szurając nogami. Przewracanie przedmiotów, włączanie świateł, pukanie do drzwi to standardowe zagrywki. Ale nie polecam nikomu przejść przez ducha, brrr. Normalnie włosy stają dęba. Do tego w nosy dochodziły odgłosy mszy, modlenie się księdza. Stanie pod pokojem, do którego miał zakaz wstępu i jakoś się go trzymał. Byłam wtedy dzieckiem. To wchodzenie po schodach do góry i otwieranie zamka przy drzwiach wejściowych... po tygodniu takich atrakcji, musiałam wyjechać. A najlepsze, że najwięcej ze wszystkich ja oczywiście słyszałam zawsze. Msza w kościele oczywiście nic nie dała. A mnie wykończył fizycznie i psychicznie. Gdyby to tak dłużej miało trwać, to chyba bym nie wytrzymała tego.

Jakiś czas potem, gdy byłam dorosła pojechałam do rodziców na parę dni. Śpię sobie w pokoju przy schodach i słyszę, jak ktoś chodzi na dole. Ponieważ jestem straszna panikara, to twardo siedzę do góry, zapaliłam światło, żeby odstraszyć go. Jak nagle on zaczyna iść do mnie do góry. Więc co zrobiłam, kołdra pod pachę i do pokoju rodziców :-) chyba się tego nie spodziewał. Ale oczywiście na tym się nie skończyło. Leżę sobie u rodziców, a on przychodzi tam i czuję jak wisi nade mną. Jak o tym pomyślę, to mnie nadal ciarki przechodzą. A na dodatek to coś dobiera się do płci żeńskiej i nie powiem za co mnie ten duch chwycił ;) na następny dzień już mnie tam nie było. Moja mama opowiadała, że on ją normalnie dotykał i rozbierał :x a ona się ruszyć nie mogła. I co tu zrobić z takim rozochoconym jegomościem :doubt: teraz jest to zabawne, ale wtedy do śmiechu nie było. A duch dalej sobie chodzi, ale tylko puka po domach w okolicy.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 maja 2009, 18:46

Często jest tak,ze gdy duch poczuje ze człowiek sie go boi,to pozwala sobie na wiecej i dochodzi do najgorszego czyli sex z niechcianym gosciem.
Wiem,ze brzmi ro idiotycznie,ale sprawa jest bardzo poważna. Oglądałam sporo reportaży i filmów opartych na faktach w których wystepowały kobiety molestowane,gwałcone,gryzione,drapane przez ducha. :evil: :evil:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 12 maja 2009, 18:53

ale jak moze dojsc do seksu z duchem, jezeli duch nie jest czyms materialnym tylko zwyklym duchem? ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 12 maja 2009, 19:51

Jeśli duch może dotknąć i czuje się jakby ktoś, inny Ciebie dotykał namacalnie, to równie dobrze może dojść do seksu. Ogólnie jest to dość rozrywkowy duch, chociaż jak się rozzłości potrafi być naprawdę groźny. Czy duch może nie chcieć się pokazywać? Teraz zaczyna się okres jego większej aktywności. W wakacje, gdy wczasowicze jeżdżą na odpoczynek. Mnie się wydaje jakby badał, na co może sobie pozwolić. A waidomo - apetyt rośnie w miarę jedzenia.
Ten duch uaktywnia się najwięcej 3 osobom: mnie, mojej matce i siostrze. Mojej siostrze robi psikusy i się przekomarza, do mojej mamy się dobierał i straszył, a ja go zawsze najwięcej słyszę i się go najwięcej boję. Nie mam pojęcia, czego on chce i jak pozbyć się nieproszonego gościa.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 maja 2009, 20:04

Jeżeli sie nie boisz,to sie go zapytaj czego chce,powiedz,ze nie zyje i niech idzie w strone swiatła,ze teraz to jest wasz dom...itp. mów szystko co ci przyjdzie do glowy.
On cie bedzie słyszał,nawet gdy go nie bedziesz widziała i nie musi to być noc,bo on tam jest cały czas.
Często dusza nie wie ze nie zyje,bo smierć nastąpiła szybko (na wypadek) i wścieka sie na "nowych lokatorów w JEGO domu" idla tego stuka puka,dotyka,bo chce pokazac ze on jest tu panem. Jezeli mama leży w łóżku w "jego domu".no to mysli że przyszła chetna babeczka i próbuje cos dostac.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 13 maja 2009, 16:04

Mhm.. Dom jest nowy. Kiedyś tam były bagna, pytaliśmy się już setki razy czego chce. Jakoś nie uzyskaliśmy odpowiedzi. A to, że słyszy to wiem doskonale. On na ogół się nie wścieka, czuje się doskonale. Raz tylko się wściekł, jak powiedziano mu, że siedzi u nas w domu i chodzi, a jak przyszli nas okradł, to nic nie zrobił. Co do stukania i pukania, to mi się wydaje, że on chce zwrócić na siebie uwagę. Najgłośniej zawsze było, gdy wszyscy szli spać, a on nie miał nic do roboty. Tak jakby chciał by ktoś do niego zszedł. Chętna babeczka? :badgrin: dostać to on sobie może, ale nie to co chce. Podejrzewamy, że to jest mąż naszych sąsiadów. Tylko co go trzyma tutaj, skoro jego żona już umarła parę lat temu? Chyba nie drugiej wybranki... Podobno on też lubił wszystkich podszczypywać ;)

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 13 maja 2009, 18:24

pszczolka831 pisze:Podejrzewamy, że to jest mąż naszych sąsiadów. Tylko co go trzyma tutaj, skoro jego żona już umarła parę lat temu?
a wiadomo jak on umarl?
pszczolka831 pisze:Podobno on też lubił wszystkich podszczypywać
widac po smierci charakter sie nie zmienia ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”