Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Cuba_Libre8500, ja też bym chciała, mieć Maje;)) i chyba wtedy bedzie co 2 Maja .. a ja mam małgorzatka, małgosia, małgorzata, gosia, gośka, małgośka, gosiunia, gosieńka, małgosieńka, małgoś, małgonia, gonia.. łojeju stanowczo za dużo tych odmian
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
Moje małe szczęście to Olivia, zawsze mi się to imię podobało i zawsze mówiłam że jak będę miała córeczke to będzie Olivia Jak zaszłam w ciąże i wiedziałam że będę miała moją Olinkę to okazało się że co druga dziewczynka ma tak na imię ale zdecydowałam się i tak, ale teraz to mnie strasznie wkurza że bez przerwy wszędzie słyszę to imię i to nie w kierunku do mojej księżniczki. Na razie mieszkamy w UK i tu nie jest jeszcze takie popularne.
A co myślicie o imieniu Sandra?
GosiaczEq, można już nadawać dzieciom imiona Viola, Violet itp. Dziecko może mieć w Polsce max. 2 imiona, nie mogą być one obraźliwe, muszą pozwolić na rozróżnienie płci ( choć teraz już mało kto się czepia ) i muszą istnieć w ogóle. Możesz więc nazwać nawet Charlotte lub Mao. W innych przypadkach należy złożyć wniosek do urzędu o zarejestrowanie imienia .
Mnie się podobają Lukrecja, Vanila, Lilia, Coletta, Nicoletta, Maja i jeszcze coś się znajdzie
lepsze niż Miriam. Nie wiem jak wam, ale mnie się Miriam do tej pory kojarzyło z tą babą z tego reality show co się okazało na końcu że ma penisa ;-)
~~~ 8.06.2009 - nosek u dr Łątkowskiego ~~~
---------------------------------------------------------------
Wszystko to, co mam wykradłem bogu gdy spał.
I tak zabierze mi więcej zatrzymując serce..
ogladalam miriam w tv to bylo 3/4 lata temu ale ona jest cudowna kobieta dla mnie.Podziwiam ja bardzo...Dobra,wracam do tematu podoba mi sie Julianna albo paulina :)
Wlasnie sie z mezem zastanawiamy ktore imie wybrac dla naszej coreczki.
Nazwisko mam meza tak wiec wszystkie imiona zachodnie pasuja.
Moze pomozecie??
Podobaly mi sie imiona India i Ayla i Noa do czasu kiedy nie zaszlam w ciaze i jakos nie moge sobie wyobrazic ze to imie dla mojej coreczki.A przed ciaza mowilam ze imie wybiore z tych trzech No coz zmienilo mi sie!!
Teraz w gre wchodza dwa imienia Emily lub Kate.Moga byc dwa imienia , tylko ktore pierwsze???