Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 maja 2009, 11:34

Też polecam tylko depilator!!Nie zrażajcie się , za na początku boli. Koleżanka kupiła sobie jak tylko sie to w Polsce pojawiło {taki spiralny :p }.Pożyczyła mi żebym wypróbowała...To było ponad 20 lat temu, a pamiętam, że ledwo dałam radę wytrzymać i zrobiłam tylko łydki.Za parę dni znowu łydki ...za każdym razem mniej bolało i robiłam coraz wyżej. Teraz robię co 10-14 dni łącznie z bikini i nic nie czuję. Włoski bardzo są słabe i jest ich dużo mniej. Córka goli od lat. Teraz musi codziennie, a nogi ma jak kaktus. :( Bez pianki i nożyków nie wyjeżdża {nawet na porodówkę zabrała}. Mam dwa depilatory, jeden stary i drugi nowszy z bajerami. W użyciu nie ma różnicy , bajery pic na wodę. Ten nowszy chyba ciut ciszej chodzi?
Siedzę przed telewizorem i sobie giglam nogi, bez paprania 8-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 07 maja 2009, 12:16

nefertari pisze:ale są gwiazdy, które po 50-60 wyglądają super :) i nie widać ich wieku :)

Noooooooooooooo są, tylko ile one w siebie zainwestowały, to juz tylko one wiedzą.

Jasne jakieś marne 10 tys zł i tak bym sie wyszykowała,ze cho, cho. No nawet moze to za mało byłoby. jedno wstrzykniecie tłuszczu 5 tyś. botox, jakies mezotrapie, laser np. fraxel jeden zabieg 3,5 tys a potrzebne dwa, a tam szkoda gadac bo głowa boli. Nie dla zwykłych zjadaczy chleba takie przyjemnosci.

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 07 maja 2009, 12:48

to prawda.... gdyby mieć kasę to możnaby poszaleć...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 07 maja 2009, 13:40

Albo i nie. Oglądałam na którymś serwisie Donatellę Versace. Okropność. I nie z powodu wycietych (tak pisano) żeber, bo tu tak nie razi. Tylko ta twarz... a usta to wogóle jakby dwie diklejone parówki. Co te kobitki z tymi ustami tak szaleja? przecież większość starszych to niemożebnie przegina z ustami. karykaturalne się robią.
Tez używam depilatora. Brown, ma xxx lat. Raz był w naprawie, poza tym OK. Fakt, że na nogach jakoś mnie wlosków z czasem. Bikini jakoś mi sie przez zimę nie chce depilowac. A że się nie opalam, to taka zarośnieta łaże i nawet mi nie przeszkadza.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 07 maja 2009, 14:25

A wiecie,ze ja na gogach jak mam po 5 włoskow to wszystko. Nigdy w zyciu nie depilowałam nog. Kiedys jak powiedzialam to jednej dziewczy nie nie wierzyła. Musialam zdjąć rajstopy i jej pokazać nogi. No chyba jestem szczesciara. A gdzie indziej i owszem musze depilować niestety.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 07 maja 2009, 15:10

ja probowalam depilatorem (moja synowa ma) wyjala taki mrozacy wklad z zamrazaki ze to ma mniej bolec i chcialam na lydce spobowac myslaalm ze zwariuje
juz ja wole sobie tym woskiem wyrywac a jak sie zrobi mijak to sobie siedze przed telewizorem i sobie ewentualnie doskubie pincetka zreszta kiedys tak sobie skubalam w dawnych czasach jak jeszcze nic nie bylo siedzialam sobie na kocyku dzieci sie bawily a mamusia sobie skubala wloski znog
tez sa rzadsze niz kiedys
tylko ze kiedys faceci zachwycali sie owolosionymi nogami ze niby kobieta namietna jest itp
na mnie nasi znajomi zawsze patrzyli spode lba bo te 25 lat temu wszystkie chodzily zarosniete i pachwiny tez
pamietam jak na basenie z gaci wylazily krzaczory - ohyda
zreszta u mnie chlopaki tez gola pachy nawet maz i nie wyobrazam sobie faceta z obrosnietymi pachami - tez ohyda jak takiego w lecie widze to robi mi sie niedobrze
a jak moja mama w tamte wakacje ogolila sobie nogi (67lat) to sie ojciec pogniewal

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 07 maja 2009, 17:17

:)
czytam tak sobie i czytam i mam pytanie:
a jak golicie sobie bikini to wychodza wam krostki :?: może ja nie umie golić :?:
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 07 maja 2009, 17:17

Zerknelam na ceny depilatorów i szczęka mi opadła :o ponad 200 zł!!! dziewczyny a czy macie jakis sprawdzony? Kurde może kupie córce bo boje sie ze zarosnie jak Yti,po goleniu maszynka na żyletkę.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 07 maja 2009, 18:33

Sabrina, Ja używam depilatora od lat i miałam różne, wg mnie najlepszy jest Philips Satinelle, beż żadnych bajerów, aktualnie mam model HP 2843/44, kosztował coś koło 70zł

:?: A czy macie patent na wrastające włoski? bo to, ze rosną po depilatorze słabe jest też wadą - u mnie niektóre nie mogą przebić się przez skórę i nie wygląda to fajnie

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 maja 2009, 19:07

http://www.skapiec.pl/cat/343-depilator ... nAodQUzQ0w

tu nawet Philips jest za 49 zł. mój ma ponad 15 lat , więc taniej wychodzi niż kupowanie nożyków i pianek.....

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”