Czego żałujecie...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 12 lut 2008, 09:47

Ja żałuję ,ze dalam kosza a raczej nie chcialam byc z pewnym kolesiem. mialam wtedy 17 lat on byl starczy 4 lata i swietny ale jako gowniarze nie podobal mi sie z wygladu i nie dalam mu szansy czego bardzie załuje bo od tej pory nie spotkalam takiego faceta... :(
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
ola108
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ola108 » 12 lut 2008, 12:31

Londyjka, to tylko dobor slow...jedni powiedza ze zaluje ze sie starzeja, inni ze nie chca sie starzec...mi sie temat skojarzyl z decyzjami ktore w zyciu podejmowalysmy i teraz ich zalujemy... a co do facetow, to trafil Ci sie klasyczny s.....ja tez tak mialam przez jakis czas z jednym takim...bardzo podobna historia jak u Ciebie...to byl koszmar i tez skonczylo sie zmiana telefonu, maila itd...
nowy nosek od dr ÂŁÂątkowskiego (12.06.08)
"Nie ma takiego marzenia, ktorego wola i rozum ludzki nie zdolalyby zamienic w rzeczywistosc..."

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 12 lut 2008, 13:39

Londyjka -wspolczuje tamtego bylego :roll: niezle Ci mieszal w glowie

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 12 lut 2008, 18:48

ten temat troche nie pasowal do tego watku. ;) ale faktycznie,ze byl to taki sk... dojrzalam dopiero po tych 3 latach :o
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 02 lip 2008, 00:44

Witam kolezanki,

A ja zalujé:
- ze wyjechalam z polski i tak tu utkwilam, ale mam nadzieje, ze wroce za ok 4 lata ,
- ze zrobilam tylko studia inzynierskie, a z magistra zrezygnowalam po 6 mc dla wyjazdu do UK,
- ze tak dlugo zwlekalam z operacja cycuchow,
- ze zaczelam ponownie palic, po 1,5 rocznej przerwie,
- ze za bardzo rozpieszczam mojego synka i w przyszlosci pewnie poniose tego konsekwencje,
- ze jestem latwowierna, daje sie wykorzystywac, zbyt ufna, wrazliwa, szybko sie denerwuje i wpadam w panike,
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 02 lip 2008, 02:57

ja zaluje,ze nie dokonczylam studiow-mojej kochanej resocjalizacji-dzis juz bym byla po licencjacie a to zawsze cos;/

zaluje tez,ze nie potrafie uzbierac kasy i wydaje kazdy zarobiony grosz i ze nie potrafie sie czasem 'zamknac' a moja szerosc wypowiedzi odpycha ode mnie ludzi;( jestem specjalista od wytykania i obrazania-oczywiscie ja uwazam,ze zachowalam sie ladnie i na miejscu ale skoro juz paru ludzi mi powiedzialo,ze mam wrodzona wredote to chyba jest w tym jakas prawda? :roll:

wrrr...czasem siebie nienawidze.
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 02 lip 2008, 08:01

A ja żałuje, że wróciłam do swojego byłego, bo znowu się rozstaliśmy, ale teraz mam o nim jak najgorsze zdanie, bo okazał się okrutnym człowiekiem, a kiedyś miałam chociaż miłe wspomnienia z nim...

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 06 maja 2009, 10:32

-Żałuje, że moja Mama jest nieuleczalnie chora

-Żałuje, że kiedyś zostawiłam faceta, którego kochałam (potem chciałam wrócić, ale on już nie chciał(rozumiem go). Gdzieś głęboko czuje, że to była miłość mojego życia. W tym roku wychodzę za mąż, ale czasami mi się śni, np.dzisiaj, że ten X do mnie przychodzi, mówi, że wszystko wybacza a ja chce odwołać wesele, ale strasznie się boje reakcji otoczenia i się budzę, chore to jest.. :oops: :roll:

-Żałuje, że nie mam odwagi wziąć pożyczki aby otworzyć własny biznes.

-Żałuje, że zniszczyłam sobie włosy rozjaśnianiem..ale to się akurat chyba da naprawić z czasem :-)
27.04.11r dr Stępniewski korekta powiek górnych
03.02.12r usta emervel 1ml
19.09.12r
[/color] usta emervel 1ml
[/color]

16.12.2010 r. - Pamięta się te rzeczy, których nie można zapomnieć

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 06 maja 2009, 11:02

a ja żałuje , że tak późno znalazłam to forum i że tak późno zrobiłam cycki , powinnam je zrobić kilka lat temu...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 06 maja 2009, 11:31

OMEGA, czy to był ten facet, o którym pisałaś na forum?? Dziwne uczucie, tego pewnie też kochasz, ale jakbyś miala ich 2 przed ołtarzem to nie wiedziałabyś co zrobić :? . A on bedzie na slubie??
Ja myślę, że to nie jest chore, jeśli z kimś było się w związku, to ta osoba zostaje w naszym sercu i najbardziej zostaja takie szczegóły, które on miał i które sie z nim przezylo, a aktualny facet nie ma.. i wiadomo, ze czasem sie to przypomina i chcialoby sie przezyc to jeszcze raz. Według mnie idealny facet to powinnien sie skladac z najwiekszych zalet naszych byłych :-) bo każdy coś w sobie miał przecież :-)

-a ja żałuje, że kiedyś mało jadłam
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”