w ogóle jestem mega wku.....a, na żadne wesele chyba nie pojadę bo już siły nie mam na to wszystko
może przynajmniej coś w totka wygram
Moderator: Zespół I

heh a ze mną nie chcą chodzić bo zawsze mówię to co widzę, czyli jak widzę w sukience wielką dupę to mówię, że ta sukienka nie bo masz dupę jak beczkaGosiaczEq pisze:(dlatego na zakupy chodze sama, albo z chlopakami) bo kolezanka to uwaza, ze nawet w worku na kartofle mi ładnie.
tylko że pociągiem będę jechała 6 godz a takim pks to z 10h jak nic i to tylko dlatego, że prawie 30letni facet nie umie dojechać do wawyGosiaczEq pisze:no w ostatecznosci jakby doszlo do skutku, to polecam pks, bo ich jest akurat duzo
i chyba dlatego nie pojadę, mogłam od razu powiedzieć, że mnie nie będzieGosiaczEq pisze:Nie lubie tak sie na cos nastawic, a pozniej ktos mi psuje plany
no właśnie problem w tym, że oprócz państwa młodych i tej mojej koleżanki z mężem nie znam nikogoGosiaczEq pisze:A co do tego, ze co Ci powiedziała, to ja na twoim miejscu, jesli znasz duzo gosci to bawilabym sie z innymi
hah ja np nie umiem wyjechaćk_asiaczek pisze:tylko dlatego, że prawie 30letni facet nie umie dojechać do wawy