Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 30 kwie 2009, 21:07

Londyjka pisze: Kupilam sobie farbe tylko boje sie jej uzyc,bo puki co nie wypadaja mi jeszcze wlosy,i nie wiem czy mam to szczescie,czy jeszcze zdaza wypasc...ktos wie cos na ten temat? czy to jest regula? Cera o dziwo mi sie tez nie pogorszyla w pologu...pewnie jeszcze zdazy... :doubt:
Pierwszy raz slysze o takich reakcjach, mnie nie wypadaly, a cere mialam idelana, dopoki nie konczylam karmic :? .

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 30 kwie 2009, 22:37

dziewczynki wlasnie wlsnie w tv byla moja znajoma shereen. napewno pamietacie
sprawe napadu z listopada.
wcale was nie namawiam zebyscie obejrzaly, bo to nic przyjemnego, ale jesli chcecie to mozna to obejrzec na bbc1- crimewatch.

nie mozna chyba jednak. jest tam tylko informacja o sprawie.

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 01 maja 2009, 11:48

Mi chodzilo o wypadaniu wlosow po ciazy...
Ale reakcje wypadania wlosow przez farbe tez nie uwazam za cos nadzwyczajnego... ;)
Ja mam znowu ochote na ciemniejszy kolor(ciemny blond) i nikt nie jes tw stanie mi doradzic :cry: wygladam tak jakos blado i nijak wydaje mi sie,w tych jasnych... :evil:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 01 maja 2009, 15:48

bluebeleczka pisze: londyjkanikt cie tu napewno nie potepia za twoj wybor odnosnie karmienia. kazdy wybiera taka droge jaka mu odpowiada, a dziecko najwazniejsze zeby bylo zadbane i kochane
dokladnie ....
Poli pisze:Lekarstw prawie wogole sie nie wypisuje :? , ja sie smieje, ze tutaj króluje medycyna naturalna, , ja nie musze isc do lekarza, abym przewidziala diagnoze i leczenie . Przyklad bol : masaz i paracetamol. Goraczka: otworzyc okno i siedziec przed nim, grypa zoladkowa: pic kole i jesc popokorn :oops:
o matko... tutaj jest to samo...
ja ostatnio to z nerwow nie spalam , szkoda slow wogole...
jak mi dr powiedzial ze odwodnienie u dziecka to nic zego to myslalam ze mu strzele...
dziecko mi zasypialo na siedzaco wyczerpane a oni ze przejdzie mu samo :evil:

anyway... jak tam Londyjka sie babci podoba wnusia? hihihi
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 01 maja 2009, 17:08

cukiereczekPL, I mojego malucha dopadlo, od srody wieczorem tylko wymiotuje i ma rozwolnienie, do tego goraczka, dobrze, ze sie w polsce w czopki zaopatrzylam bo tutejsze syropki na nic by sie nie zdaly przy tym ciaglym zwracaniu, wczoraj nie poszlam do pracy, taki byl biedniutki, caly czas na raczkach, dzis juz lepiej, tylko raz zwymiotowal i nie ma rozwolnienia, tylko taki zmeczony i spiacy, a do tego nic nie chce jsc tylko cos tam podpija. No i zaczynam czuc sie tak jak on, jest mi niedobrze, boli mnie brzuch, chyba na mnie przeszlo. Aj wiecznie cos. A jak Ty sie czujesz i Twoj syneczek?. Pozdrawiam serdecznie.

Londyjko jak Twoje samopoczucie???
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 01 maja 2009, 20:56

Rene1, oj widzisz..moze to jakis wirus ? biedactwooo....
dobrze ze masz z polandii leki... bo do lekarzy to nawet niemasz po co isc....
zycze twojemu synkowi powrotu do zdrowka....
moj juz lepiej po trzy tygodniowej biegunce wymiotach i nie jedzeniu...
lekarz mial racje - samo przeszlo! :evil: szkoda ze kosztem tylu nerwow i zdrowia maluszka........
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 01 maja 2009, 22:03

Hej dziewczynki :-)

Widze ,ze tu jakies wirusy sie paletaja :? Szczerze wspolczuje, do tej pory pamietam co mialam z Jessica :roll:
Londyjka A moze jekies pasemka??? Ladnie Ci w jasnych wloskach a ciemniejsze kosmyki nadadza Twojej buzi ostrzejszych ksztaltow ;) No i odpoczniesz sobie od corci ;)

blubeleczka Okropna sprawa z Twoja znajoma :? Wczoraj przegapilam crimewatcha ale spytam sie mojego chlopa bo on ogladal.

Wczoraj kilka godzin spedzilam u kosmetyczki, wyszlam zadowolona i zrelaksowana PDT_Love_16 Szczerze polecam 8-) Idealnie poprawia nastroj!
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 02 maja 2009, 10:40

bluebeleczka, a to chyba mozna online tez zobaczyc? jak byl zatytuowany reportaz?

czy to ten - http://www.bbc.co.uk/crimewatch/cases/2 ... ndex.shtml
renusia pisze:Wczoraj kilka godzin spedzilam u kosmetyczki, wyszlam zadowolona i zrelaksowana PDT_Love_16 Szczerze polecam 8-) Idealnie poprawia nastroj!
no prosze bardzo...niektorzy wiedza jak poprawic sobie nastroj hihihi 8-)
wrocila juz rodzinka renusiu?

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 02 maja 2009, 11:44

cukiereczekPL pisze:czy to ten - http://www.bbc.co.uk/crim...ery/index.shtml
no to ten.

a ja sie dzisiaj wogole wyrobic nie moglam.
toria na balet, alexi do szkoly sobotniej i 10 razy prosilam husbanda zeby mi pomogl, ale jemu sie przeciez tak ciezko z lozka sciagnac :evil: , biedaczek oh(m1 .
jak juz wstal, pol godziny spedzil w lazience, na koniec sie obrazil bo tylko on nie mial sniadania przygotowanego, a ja maylam sie w biegu przed wyjsciem, on za to wloski zrobione, pachnacy.
szlag z tymi facetami.
dzis mam sprzatanie ogrodu, wczoraj kupilam donice i kupilam ziemie, ktora husband taszczyl 75l worek na barach, ale mialam ubaw jak treptal za mna, hihi :badgrin: , ach rekawice zakupione dla cory i wlasnie mnie pogania. :roll:

zycze milego dnia. relaksujcie sie pieknym sloneczkiem. ;)
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 02 maja 2009, 18:24

U mnie mala depresja sie jeszcze trzyma... :roll: nie wiem czy tez mozna to nazwac depresja,to chyba normalne takie stany po ciazy,jakby za dlugo trwaly to i owszem...bedzie zle...
mamie sie wnusia podoba, mowi ze calkiem do mojego meza podobna... :evil:
z tymi pasemkami to raczej nie,od 5 lat ich nie robie,nie mam nerwow do nich. Pofarbowalam wlosy Lorealem excelence nr 10 bardzo ladny naturalny blondzik wyszedl...pewnie tak za niedlugo zostane (na jakis czas) znowu szatynka :badgrin:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”