Paris Hilton cz.2

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 01 maja 2009, 18:47

Aguuu, o jakiej pogodzie o tipsach, różu i tym piesku w torebce :-D po alkoholu się da w kazdym jezyku dogadac :-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 01 maja 2009, 19:02

No to też nie dla mnie, na tipsach się nie znam, tyle co mogę powiedzieć czy ładne czy nie :p Sama jakoś sobie nigdy nie robiłam, bo jak tylko chcę to sobie mogę swoje pazurki zapuścić i są ładne, mocne i długie. Aczkolwiek... Zawsze mi nie wygodnie pisać na klawiaturze w długich paznokciach, że moja praca tego wymaga, to ostatnio sobie paznokietków nie zapuszczam. Piesek w torebce?? Hmmm.. Chyba prędzej z nim bym sie dogadała niż z nią :badgrin:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Aniteczka34
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Aniteczka34 » 01 maja 2009, 22:58

ciekawe co ona robi ze jest taka chuda kiedys mi sie podobala ale teraz juz nie chociaz uwazam ze szczuple dziewczyny takie jak ona ladnIE wygladaja z malutkim biustem zreszta widac ze nie ma kompleksow przeciez gdyby chciala dawno by sobie powiekszyla biust:) czytalam ze nos robila ale dalej nie jest jakis piekny

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 02 maja 2009, 00:02

no nie widać żeby miała kompleksy... To trzeba przyznać.
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
doneczka11
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doneczka11 » 02 maja 2009, 19:52

może nie patrzy w lustro :badgrin: i dlatego nie wie jak wqygląda,a co za tym idzie nie ma kompleksów ;) żartuję oczywiście, mnie osobiście się nie podoba, chociaż nie mówię, że jest brzydka ;) ale za to uważam, że ma piekny uśmiech, to jest w niej najładniejszego 8-)

a co do tego programu to ja szczerze wątpie, że którakolwiek z nich chciałaby być jej przyjaciółą :badgrin: wydaje mi się, że bardzi9ej wzięły udział w programie, żeby wypromować siebie..

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 03 maja 2009, 01:34

co Ty, ja jednak myślę, że takie małolaty to naprawdę chciałaby mieć taką przyjaciółkę. Choć osobiście nie oglądałam tego programu, więc nie wiem jakiego typu to dziewczyny były. Jednak sądzę, że to całkiem możliwe. Po pierwsze "przyjaciółka" można różnie interpretować, dla jednych to słowo ma ogromną wartość, dla drugich nie za bardzo. Biorąc pod uwagę opcję drugą, fajnie mieć przyjaciółkę, bogatą, sławną, co doradzi jak się ubrać, umalować, wykreować, itd. Natomiast biorąc pod uwagę opcję pierwszą zupełnie nie wiem po co, i dlaczego, chciałby ktoś akurat w niej mieć przyjaciółkę, sorry, jakoś mi do niej to słowo nie pasuje :roll:
Chyba że, tak jak pisałam wcześniej, w rzeczywistości jest inna, niż ją media pokazują...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 03 maja 2009, 10:31

Aguuu pisze:Chyba prędzej z nim bym sie dogadała niż z nią :badgrin:
z pewnością bo ja tam nigdy nie usłyszałam od niej nic mądrego,ale cóż nie mnie ją oceniać
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 03 maja 2009, 10:37

i tak już ją oceniłyśmy :p No dobra przynajmniej ja.

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 03 maja 2009, 11:14

Aguuu, wiesz chodzi mi o to że ja już nawet nie chce o niej pisać bo juz i tak brak mi słow na jej temat
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 03 maja 2009, 11:18

haha, dobre ;) A mnie tam śmieszy pisanie o niej, my tutaj filozoficzne rozmowy na jej temat, a ona pewnie miałaby nas w dupie, haha. Ale co tam :p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”