Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 29 kwie 2009, 22:16

Sabrina, usta mają się dobrze. Bez wydęć jak nieraz na fotach, naturalnie. I wreszcie te cholerne bruzdy na ustach zniknęły. Ile to-to potrzyma? Pod spodem górnej wargi mam zgrubienia. Niby jak pomasuję to się rozchodzą, ale wracają. Ale to jest od wewnątrz i niczemu nie przeszkadza. Ważne tez, że mi opadające kąciki ust wyprostowała. Wiecie, w pewnym wieku (hah) nawet jak ustom nic nie jest to kąciki idą w dół i całość wyglada jak podkówka. No , restylan pod oczy pani doktor u mnie nie wyszedł, ale wargi sa ładne. Zresztą ona sama jest żywą reklamą "robienia" warg.
Chyba sie kopnę w maju na botox (do Kasprzyka, wolę nie ryzykować gdzie indziej).8 miesięcy minie. Czas na nowy. Nie reflektujesz czasem?

Dziewczyny to wychodzi, że najlepiej trzymać w naszym poczciwym narodowym banku. A jakbym tak sobie na ten przykład w Londynie chciała założyć nie mieszkając tam i nie pracując to mogę? wie któraś?

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 30 kwie 2009, 08:28

Muflon, czy Ty masz na myśli te bruzdy , takie wąskie pionowe zmarszczki nad górną wargą? Ja je zlikwidowałam w końcu czerwca ub. r. surgidermem. Niby jeszcze trzyma, ale obok tych wypełnionych zaczynają pojawiać się nowe. Zastanawiam się, co z tym zrobić?

Co do założenia konta w Londynie to nic nie wiem na ten temat. Ale może by zapytać w PKO, może mają tam oddział? W końu tylu tam naszych, nie powinni przepuścić takiej okazji zarobku.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 30 kwie 2009, 11:01

derek123, nie. Te to osobny temat. Cholera, co za wiek francowaty. Gdzie nie popatrzysz to przeorana twarz. Mógłby wreszcie ktoś wymyslić taki jeden botox na całą twarz. Maske botoxową na całość by się nakładalo jak maseczki kosmetyczne. Mam nadzieję, że to wymyślą bo to tropienie zmarch w każdym "obszarze " twarzy jest nie do zniesienia.
Ja mówie o układzie ( chyba mięsni) wokół ust. Jak z dalsza spojrzysz na kobietę w swoim wieku to usta a głównie kąciki ust mają tendencję do wyginania się mniej lub bardziej w podkówkę. Że to mozna zlikwidowac to się dopiero dowiedziałam robiąc usta.
Te o których piszesz to tzw. zmarszczki palacza. Mam tam juvederm. Tak "przy okazji" zrobiony. Oczywiście nie jest to zupełna gładkość, ale każde "podprostowanie" takich bruzd daje już jakby inne światło twarzy i lepiej sie wygląda.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 kwie 2009, 14:13

muflon2121, tez myslałam o botoxie bo nie che dopuscic znów do zmarszczek po endo. Troche juz zaczęły mi sie znów pojawiac. Nie mam teraz pieniedzy. Moze pod koniec maja uzbierała bym 1000 zł.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 30 kwie 2009, 14:48

Pakuję sie nad morze:) Ula czy w osbotę Ci odpowiada? mam zadwonić?

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 30 kwie 2009, 14:49

To po łikendzie zadzwonię wstepnie do niego i spytam kontrolnie co z terminami. Znaczy na jesieni mówil, że na botoxy bez problemu, ale tu któras pisala o jakimś skandalicznie długim terminie na konsultacje. Więc obadam.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 kwie 2009, 17:10

muflon2121, a ta nasz od ust nie robi? Myśle ze pod koniec maja uzbieram kase.
Moze na botox ni4e kaze nam czekac do wrzesnia haha :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 30 kwie 2009, 17:51

czy botoks jest bezpieczny? i jak często trzeba powtarzać?
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 30 kwie 2009, 18:15

nefretati, to nie ten dział, zapraszam tutaj:

http://www.beautywpolsce.com/forum/viewforum.php?f=7
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 maja 2009, 19:11

ale mam przyjemną niespodziankę. Kiedyś na "Wizażu" klinęłam taką ankietę o kremach i wczoraj przysłali mi paczkę, a w niej trzy kremy z Yoskine 50+ z peptydami i kwasem hialuronowym do testowania. Na dzień, na noc i pod oczy. Dodatkowo każdy jeszcze w tzw.turystycznym opakowaniu {mniejsza tubka} . Każdy kosztuje ponad 70zł!!!W życiu bym takiego nie kupiła. Mam nadzieję, że mnie nie uczulą i zaznam odrobinę luksusu :-) Na razie używam te małe opakowania, jak mnie uczulą to dam koleżance, bo piękne mają opakowania i ślicznie pachną :-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”