Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
no moj tez wlaczyl.. teraz moge udawac, ze nie moge sie skupic na pracy i dlatego buszuje po forum a teraz mi się marzy wyjechać do Hiszpanii na całe wakacje... bez neta bez problemow... jejku noo
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
GosiaczEq pisze:a teraz mi się marzy wyjechać do Hiszpanii na całe wakacje... bez neta bez problemow... jejku noo
och ja też bym sobie wyjechała na wakacje odpocząc od tych wszystkich problemów, poszaleć troszeczkę
a mój nie dośc że był dzisiaj pograć w piłkę to jeszcze teraz mnie męczy meczem
GosiaczEq,przynajmniej masz się z czego cieszyć , ja też nie byłam nie wiem jak długo na wakacjach jak w tamtym roku byliśmy w Pl na urlopie i wyszło nam tak jak dobre wczasy za granicą ale cóż czego sie nie robi dla rodzinki
ale sie dziewczęta rozmażyłyście
my z mężem stwierdziliśmy że najpierw w Polsce fajne miejsca zwiedzimy a dopiero później resztę świata później to pewnie na emeryturze jak bedzie nas stać w zeszłym roku byliśmy w górach na Soliną.W tym planowaliśmy tydzień góry, tydzien morze, ale nie wiadomo jak to wyjdzie....
aaaa gosiaczek ja tez z chęcią bym pracę twoją przeczytała