Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Aguuu, ja mialam w nast tygodniu skladac prace, a tu promotor niespodzianke zrobil i kazal pisac jeszcze 1 rozdzial.. i teraz szukam wszedzie nowych materialow :?
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
Aguuu w ogóle Wiola z Brzyduli jest nie do podrobienia z tymi swoimi tekstami ja forum też w pracy i w domku wertuję, bo mąż ma teraz drugą zmiane i sama siedzę :|
gosiaczku i do jakich wniosków doszłas pisząc pracę czemu mamy takie zaburzenia i wtedy tyjemy
luna 1, no ja pisze o tym, ze ludzie, ktorzy nie sa chorzy maja zle podejscie do tego i tym sposobem nieswiadomie wplywaja na poglebianie sie zaburzen u osobek chorych :) wkurza mnie jak slysze jakies komentarze typu: ze moglabym zachorac na anoreksje bo wtedy bede chuda.. albo ze dziewczyny ktore choruja na bulimie sa glupie bo wymiotuja.. takie tam blablabla i o tym sobie pisze.. a wnioski sa takie, ze dostaje odpowiedzi, ze na anoreksje to jest narazony np kominiarz
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)