Biust Manadryny

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 21 sie 2005, 17:22

Moze i jest tzw. "krolowa kiczu polskiego" ale nie badzmy wredne_- twarz i figure ma bardzo fajna, a ze tak, nie inaczej sie ubiera,to juz inna para kaloszy! :twisted:

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 21 sie 2005, 17:58

no i tak jak juz wspomnialam wyzej, da sie jej sluchac- w przeciwienstwie do innych polskich /i nie tylko/ "gwiazd"........
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
boÂżena
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: boÂżena » 21 sie 2005, 20:48

Wlaśnie patrzę na nią w tv na 2 programie. Chyba się odchudziła, klatka jej się trochę zapadła a cycki zrobiły jak piłki. Jakoś nie ciekawie... :?

Chatenay
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Chatenay » 21 sie 2005, 20:57

bożena pisze:Wlaśnie patrzę na nią w tv na 2 programie. Chyba się odchudziła, klatka jej się trochę zapadła a cycki zrobiły jak piłki. Jakoś nie ciekawie... :?
A może to efekt jej choroby? :roll: nie znam się na tym ale może ktoś wie? czy chorując na cukrzyce można brardzo schudnąć? czy raczej odwrotnie? o przypadkach przytycia słyszałam a schudniecie? :roll:

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 21 sie 2005, 21:09

Ja jak mialam cukrzyce w czasie ciazy, musialam przestrzegac diety dla cukrzykow i raczej na takiej diecie to sie chudnie a nie tyje :)

Awatar użytkownika
Bogna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Bogna » 21 sie 2005, 21:34

Chatenay pisze:A może to efekt jej choroby? :roll: nie znam się na tym ale może ktoś wie? czy chorując na cukrzyce można brardzo schudnąć? czy raczej odwrotnie? o przypadkach przytycia słyszałam a schudniecie? :roll:
Też nie miałam bezpośrednio do czynienia z cukrzycą, ale znam starsze osoby, które ją mają. Są one rzeczywiście przy kości, ale może to efekt tego, że slodkie rzeczy jadły przed jej wykryciem.
Teraz jak muszą się pilnować diety - chudną, bo chyba właśnie cukrów muszą się wystrzegać.
A co do naszej "wokalistki" nie mam nic do niej, choć muzyka, którą preferuje nie podoba mi się. Obiektywnie muszę przyznać, że figurkę ma super i moim zdaniem biuścik też ma ok. Jak bym tak wyglądała, nie miałabym nic przeciwko :wink:

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 21 sie 2005, 23:06

krociutka wstawka a propos tej cukrzycy- sa rozne rodzaje, osoby chorujace moga byc tak bardzo szczuple, jak i przy kosci lub zupelnie "normalne"; podobnie jak przy schorzeniach tarczycy....... :idea:

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 21 sie 2005, 23:08

a teraz a props wypowiedzi Bożeny :D :wink: ; ja wlasnie juz wczesniej, zanim mandaryna tak bardzo schudla, zastanawialam sie, czy nie ma zle dobranych do swojej sylwetki implantow........zreszta, napisalam o swoich watpliwosciach pare postow wczesniej, ale jakos tak wyszlo, ze ta kwestia pozostala bez odzewu :evil: :wink:

Awatar użytkownika
boÂżena
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: boÂżena » 21 sie 2005, 23:15

agafijka pisze:a teraz a props wypowiedzi Bożeny :D :wink: ; ja wlasnie juz wczesniej, zanim mandaryna tak bardzo schudla, zastanawialam sie, czy nie ma zle dobranych do swojej sylwetki implantow........zreszta, napisalam o swoich watpliwosciach pare postow wczesniej, ale jakos tak wyszlo, ze ta kwestia pozostala bez odzewu :evil: :wink:
Być może rzeczywiście to efekt źle dobranych wkładek.
Nie jestem jej fanką ale wydaje mi się że jeszcze nie tak dawno prezentowała się lepiej :?

Chatenay
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Chatenay » 22 sie 2005, 14:13

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”