doda ma mniejsze cycki?!- cz.2

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 21 kwie 2009, 00:52

http://doda.net.pl/newsShow.php?id=106
http://doda.net.pl/newsShow.php?id=107

Ona jest naprawde piekna! Ludzie czesto pisza,ze jest beznadziejna, sztuczna bla,bla,bla a tak naprawde to wszystkim gul skacze :roll: Nie lubie jej jesli chodzi o wypowiedzi (brak kultury, chamstwo) ale urody jej zawsze zazdroscilam na maxa!

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 21 kwie 2009, 08:29

ja też ani jej nie cenię, ani nie lubię, ale laska z niej jest...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
katelg
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katelg » 21 kwie 2009, 10:46

a w płaskich butach już inny efekcik http://www.pudelek.pl/artykul/16761/tak ... wym_jorku/

Co do jej sztuczności to mnie to bawi, inni mogą być po 100 operacjach i nic się im nie zarzuci, a jak ktoś ma biust to już na pewno jest cały z plastiku, zawistne społeczeństwo :-)
23 MARCA 2009 Dr Skwiercz anatomy mentor cpg333 545 i 485:)

W planach wymiana na okrągłe, nosek, usta i lipo :)

Awatar użytkownika
sweetgirl
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: sweetgirl » 21 kwie 2009, 11:13

8.08.2007-PowiĂŞkszenie piersi Bytom - Miechowice Dr.Janina Janicka - Grabowska-JUZ PO :)

Operacja nosa- 9.01.2008r -Juz po :( -zaÂłamana

24.02.2009-Poprawka nosa- juz po!- Narazie jest super :)

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 21 kwie 2009, 14:09

Ale jak ma taki delikatny makijaz to zupelnie inaczej wyglada;) Wiadomo, jak kazdy :oops: ale wole ja w mocniejszym make upie.

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 21 kwie 2009, 14:12

ta mala dziewczynka to chyba jest jej najwieksza fanka, na spotkaniu w chicago siedziala po scena i patrzyla w nia jak w swieta, a dorota caly czas do niej podchodzila, puszczala buziaki i usmiechy w jej kierunku, naprawde to bylo mile.

ciekawa jestem kto jest jej stylistka, oczywiscte jest ze ubiera sie krzykliwie wkoncu musi sie wyrozniac, ale przyznam ze zawsze wyglada ciekawie i korzystnie,
niemoge uwierzyc ze tak ja polubiala, nawet jej piosenki zaczely mi sie podobac :)

Awatar użytkownika
tancereczka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: tancereczka » 21 kwie 2009, 14:38

misialeczek24 pisze:
poprostu zaje...figura!i TE NOGI!!! :o matko ona naprawde jest bardzo chuda :oops: jak ona to robi :evil: Chyba sobie powiesze ta fotke na lodowce :!:
w lutowym numerze Urody jest wywiad z Doda; mowi, że zdrowo sie odzywia i nie uprawia sportow; wazy 53 kg
pursuit of perfection..not necessary only in beauty
Botox-czolo. Dziala :)
Korium April 2014

Awatar użytkownika
tancereczka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: tancereczka » 21 kwie 2009, 14:49

ewelina pisze:nie moge uwierzyc ze tak ja polubiala, nawet jej piosenki zaczely mi sie podobac :)
ja też ja ostatnio na maxa polubilam.. wlasciwie pierwszy raz zaczelam wsluchiwac sie w teksty jej piosenek i jestem pod wrazeniem..przeslanie troche latwe i prostackie, ale chyba o tow wlasnie chodzi.
shandapanda pisze: Ona jest naprawde piekna! Ludzie czesto pisza,ze jest beznadziejna, sztuczna bla,bla,bla a tak naprawde to wszystkim gul skacze :roll: Nie lubie jej jesli chodzi o wypowiedzi (brak kultury, chamstwo) ale urody jej zawsze zazdroscilam na maxa!
jest piekna to fakt, ale powiedzcie-czym tu sie zachwycac skoro miala tyle zabiegow? Gdzies tu byly jej starsze fotki.. mysle, ze kazda kobieta, gdyby tak zaczela poprawiac swoje mankamenty moglaby zostac druga doda w innej wersji... 8-)
pursuit of perfection..not necessary only in beauty
Botox-czolo. Dziala :)
Korium April 2014

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 21 kwie 2009, 15:06

mysle ze tutaj chodzi o oryginalnosc i pewnosc siebie, wiara w siebie robi z nas sexowne kobiety,

az tak wiele w sobie nie poprawila, a kasa zawsze dodaje uroku, dobre kosmetyki, i fajne ciuchy sprawiaja cuda.

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 21 kwie 2009, 19:15

Ja jej fanka na pewno ot tak nie zostane :badgrin: ale patrzec moge 24h na dobe;) To fakt- wystarczy kasa by tak wygladac. Jesli sa pieniadze to idziemy na solarium, do kosmetyczki, na zakupy itd.. czlowiek odrazu czuje sie piekniejszy..a jak nie ma tej kasy..to sie narzeka :badgrin: tak jak ja :p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”