Jak mija nam dzień?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 20 kwie 2009, 10:25

a ja siedze w pracy, i się tylko stresuje :(

wrzodów się nabawie jak nic...
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 20 kwie 2009, 10:35

nefertari, o malolatach, ktore chca zachorowac na anoreksje, bo to jest modne i sobie schudna :doubt: chca sie wyrozniec, nalezec do jakiejs grupy i robic cos bez wiedzy i przeciwko rodzicom PORAZKA! a potem jak sie w to wpakuja, to juz nie jest im tak wesolo ehh a ja sobie pisze o tym prace mgr i przezywam zalamania jak to czytam :-D :-D

czuczi, matury tez bym nie chciala 2 raz, szczegolnie ze coraz bardziej wymyslne robia wszystko! kiedys byl standard- pisalo sie prace, zdawlo ustny, a teraz jakies prezentacje, testy eh a potem (bez urazy ;) ) półgłówki ida na studia. Takie mam zdanie bo ja uczac sie pod testy to pozniej nie potrafie logicznej odpowiedzi pisemnej podac :-) a teraz cala edukacja nastawiona jest w ta strone, ale widocznie w dobie internetu priorytety sie zmieniaja :-)

Aguuu, biedactwo, trzymaj sie dzielnie w tej robocie :-) walcz ze zlem :-) :-D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 20 kwie 2009, 12:01

GosiaczEq pisze:Aguuu, biedactwo, trzymaj sie dzielnie w tej robocie walcz ze zlem
wiesz, staram się. Ale chyba założe osobny temat, jak radzić sobie ze stresem :p

A w ogóle, to już odliczam dni do końca umowy :roll: (......49)
Tylko, że jak z pracą teraz, to każdy wie, więc jeśli w między czasie czegoś nie znajdę, to pozostanie mi tutaj męczyć się dalej :doubt:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

czuczi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: czuczi » 20 kwie 2009, 13:34

GosiaczEq to czym kiedys forma matur byla lepsza czy nie to ciezko mi stwierdzic, raczej nie wydaje mi sie zeby ustne matury np z fizyki mialy jakis sens
w kazdym razie zagłada wg mnie nie jest forma matury, i to ze zdaja ja 'polglowki' tylko to ze istnieje cos takiego jak studia platne, i ludzie z gory nastawiaja sie ze jak im zle pojdzie to zaplaca i i tak sie dostana, lub od razu licza tylko na zdanie matury na 30% bo po co sie meczyc no i tez pojda na platne. I potem i tacy i tacy maja papierek ukonczenia studiow.

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 20 kwie 2009, 14:13

wstyd się przyznać, ale ja też w chwilach słabości marzyłam o tym, żeby zachorować na anoreksję żeby schudnąć, bo żadne diety nie pomagają, ale sama z siebie nie potrafiłam się głodzić na szczęście...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 20 kwie 2009, 16:18

nefertari, no ja przez opinie jakie słyszałam na temat anoreksji to zdecydowałam się na pisanie pracy :-) bo przez to, ze ludzie maja takie podejscie do choroby, ze jest to sposob na schudniecie, to nie zauwazaja wokoł siebie naprawde chorych osob, nie potrafią im pomoc a w dodatku poglebiaja to wszystko itd. A dziewczyn z zaburzeniami odzywiania jest pełno :doubt:
czuczi, dla mnie to powinny byc 2 rodzaje studiow dla ludzi z ambicjami i dla tych co maja juz bogatych rodzicow i potrzebny im papierek, zeby to ladnie wygladalo przy nazwisku;/. Mnie nigdy nie interesowalo grubsze kombinowanie, bo wiem na co mnie stac i moje ambicje na to mi nie pozwola, ale wkurza to, ze sie ma w grupie osoby, ktore zaloza dekolt, zagadaja po zajeciach i wychodza na tym lepiej niz ci co sie przykladaja.. ale zawsze tak bylo jest i pewnie bedzie gorzej :| - dla mnie to jest porazka :-)

Aguu Ja dzis bylam u mojego "psychologa" wiec moge pozarażać optymizmem :-D :-D

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 20 kwie 2009, 16:54

GosiaczEq pisze:Aguu Ja dzis bylam u mojego "psychologa" wiec moge pozarażać optymizmem :-D :-D

plissss... Ja bardzo chętna.

A teraz jadę sobie na basenik, może to choć trochę mnie odstresuje. Ech...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 20 kwie 2009, 17:41

Aguuu pisze: A teraz jadę sobie na basenik, może to choć trochę mnie odstresuje. Ech...
ale Ci zazdroszcze, tez mi sie marzy basenik.. odstresowac pomaga na pewno :-) chociaz mnie czasem i bardzo stresowal, szczegolnie skoki do wody , zeby nic nie spadlo:-)

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 20 kwie 2009, 17:53

a ja lece na Brzydule , ciekawe kiedy zrobi się z niej piękność?

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 20 kwie 2009, 23:30

ja zakończyłam dzień nerwowo, bo przegapiłam aukcję z sukienką :( a wesele coraz bliżej...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”