Biust Manadryny

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 19 sie 2005, 17:12

o jej wlosach niewiele wiem /tyle tylko, ze ma przedluzane/, a a propos tego retuszu, o ktorym pisalyscie.........zastanawiam sie, czy mnie po takim "CKM-owskich" poprawkach poznaliby znajomi..........bo ją faktycznie na niektorych zdjeciach ciezko poznac, poza tym jej uda wydaja mi sie "sporo" /pisze w cudzyslowiu, bo ona jest oglnie szczupla/ grubsze niz na jej stronach czy w teledyskach :roll:, co bardzo mnie dziwi.......a jesli chodzi o te jej "seksowne" pozy......kojarza mi sie ze zdjeciami, jakie w podstawowkach czy gimnazjach robia sobie amatorsko panienki zapatrzone w "wielki swiat" i marzace o karierze modelek..... :shock: :roll:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 19 sie 2005, 18:58

gdzie sie podziały jej implanty??? nic tam nie ma, a fotki świeże

http://vipnews.pl/!__octopus_front/arti ... ticle=1583

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 19 sie 2005, 20:21

hmmm mnie sie wydaje, ze ona na tych zdjeciach jest juz jednak z implantami, moze oprocz tego zdjecia z rodzicami i dziecmi w domu,ale na plazy jest biusciasta :wink:

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: OLIO » 19 sie 2005, 22:07

Sugar pisze: Na 10 zdjęć 9 jest w tym samym kiczowatym, aseksualnym wdzianku.
A poza tym to miałabyć sesja rozbierana, a ona nawet majtek nie pokazuje :wink: bardziej rozebrana jest w teledyskach.
Totalna porażka!!!
hej Sugar możesz przesłać te resztę zdjęc???

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

Awatar użytkownika
Lili
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Lili » 19 sie 2005, 22:50

mam pytanko odnośnie Mandaryny(choć nie dotyczace jej piersi :lol: )Paula napisała ze widziała ja na zywo i jest niziutka ma ok 160 cm wzrostu, a wiecie ile ona waży???? choć ją nie bardzo lubię to uważam za mem fajną figurkę :oops:
"....z utrat± piêkno¶ci - czymkolwiek ona jest - traci siê wszystko" Oscar Wilde

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 20 sie 2005, 10:55

Moim zdaniem Mandaryna nie ma swojego stylu, kopiuje zagraniczne gwiazdki. Dla mnie jest ona podrobka produktu, nie ma w niej i w tym co robi nic wyjatkowego, nadzwyczajnego, niepowtarzalnego.

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 20 sie 2005, 14:47

zgadzam sie z Toba, Moki.......i jeszcze ten elektronicznie przerabiany glos nawet na koncertach :shock: ..........i naprawde sie dziwie, tym bardziej, ze widzialam w tv kilka programow/wywiadow z nia i-o dziwo :shock: - wcale nie budzila mojej niecheci, wlasciwie robila calkiem przyjemne wrazenie....mam na mysli przede wszystkim to, co mowila, a nie jak wygladala :wink: - coz, moze nie jest wybitnie inteligentna czy elokwentna, ale -moim zdaniem- nie drazni swoim zachowaniem /bo np britney spears czy katarzyna skrzyneckiej nie trawie :shock: :evil: /..........no i majac takie zaplecze finansowe, naprawde mogla wymyslec dla siebie jakas inna "kariere"........ :roll: :shock:

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 21 sie 2005, 04:42

musze wam powiedziec ze troche sie nie zgadzam z waszymi opiniami na temat jej wygladu w porownaniu do gwiazd np. amerykanskiego showbisnesu jest naprawde atrakcyjna. sama mieszkam na stale w usa i niemalo sie tutaj naprzygladalam gdyby mialy mozliwosc wybic sie tu dziewczyny na przyklad z polski te wszystkie dupiate amerykanki znalazly by sie na szarym koncu. naprawde polskie dziewczyny sa ladne i maja swoja niepowtarzalna urode a ona moze stara sie dorownac tym amerykanskim sztucznym przetwozonym pannom a nie powinna.

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 21 sie 2005, 10:30

bo slowianki ogolnie rzecz biorac sa jednymi z najbardziej atrakcyjnych/ naturalnie pieknych kobiet.....a amerykanki zazwyczaj przoduja co najwyzej w ilosci operacji plastycznych :twisted: :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”