MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 09 kwie 2009, 23:01

Ja kiedyś słyszałam, że najlepszym połaczeniem jest 20latka z 40takiem i 30latka z 2olatekiem, ponieważ mają podobne potrzeby
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 kwie 2009, 14:30

a skąd takie info?? ;>

Ja tam myślę, że to bardzo indywidualna sprawa... A może się mylę :roll:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 kwie 2009, 15:09

A jakie macie zdanie i co sobie myślicie jak widzicie młodą dziewczynę z dużo starszym facetem od niej??
myślicie, że może to być normalny związek z uczuciem czy raczej nie
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 kwie 2009, 15:17

hmmm... Kurcze sama nie wiem, no w sumie... Tak, może być to prawdziwe uczucie. Jednak niekoniecznie musi...Sami wiecie jak to jest w dzisiejszych czasach. :?

W zależności jeszcze jak dużo starszy facet? Jeśli taki dziadek, z młodą laską, to raczej wątpię, że to prawdziwe uczucie, niestety...
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 kwie 2009, 15:21

Aguuu pisze:W zależności jeszcze jak dużo starszy facet? Jeśli taki dziadek, z młodą laską, to raczej wątpię, że to prawdziwe uczucie, niestety...
różnica około 20lat

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 kwie 2009, 15:34

wiesz, wydaje mi się, że jest możliwe takie uczucie.

Ja miałam w pracy koleżankę (starszą Panią ok. 60 lat) , co powiedziała, że ma 16 lat młodszego faceta, znaczy się męża. Na początku wywołało to u mnie WIELKIE :o WOW...

Ale potem zaczęła opowiadać, że była bardzo szczęśliwa z nim. :-)

Jednak teraz to więcej przykrości ma z tego powodu, bo wiecie same jak to wygląda na ulicy... :( Nie raz wszyscy brali (biorą) ich za mamę i syna :doubt:

I mimo wszystko wydaje mi się, że w drugą stronę jest łatwiej, starszy facet nie wzbudza takiego wielkiego wow, nawet jeśli 20 lat różnicy między nimi jest. Co więcej myślę, że jest możliwe uczucie, zakochanie, miłość dwojga osób z różnicą takiego wieku.

Jednak np. jakby laska miała 20 lat, a fecet 60, to już bym naprawdę zwątpiła w możliwość uczucia miedzy takimi osobami. :roll:

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 kwie 2009, 19:29

moj bardzo dobry kumpel ma lat 35 a jego dziewczyna 19 i bardzo sie kochaja. fakt ze ona jest bardzo dojrzala jak na swoj wiek, sama bym jej dala ze 25 po pierwszych rozmowach.
fakt ze on przymyka oko na rozne jej nie-jestem-pewna-jak zareagowac w naszym towarzystwie, a wszystkie my, czyli starsze kolezanki podpowiadamy jej jak mozemy - czuje sie ze ona zaczyna dopiero zycie, ale naprawde bardzo madra mloda kobietka :-)
a jesli chodzi o szczerosc uczucia miedzy nimi - to nie mam zadnych watpliwosci :-)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 kwie 2009, 19:38

no widzicie... czyli możliwe ;)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 23 kwie 2009, 08:10

u nas też jest spora różnica wieku ale bardzo bardzo się kochamy i zamierzamy się bardzo bardzo kochać już zawsze :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 23 kwie 2009, 15:00

jak dla mnie to wiek nie ma najmniejszego znaczenia w miłości, akurat między mną ,a mężem nie ma dużej różnicy wiekowej to nie znaczy że tego nie rozumiem .Jezeli ktoś jest szczęsliwy w takim zwiazku to co komu do tego ,ale wielu ludzi sądzi inaczej i lubią plotkować o takich parachsprawiająć im wiele bólu
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”