Co byście pomyśleli??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 30 wrz 2008, 17:20

Ostatnio napisał mi, że byłam bardzo ładnie ubrana --niby normalnie a jednak coś w tym było 8-)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 07 kwie 2009, 18:04

ja bym sobie pomyślała że normalna z niej laska spoko ubrana może nie jest to strój na co dzień bynajmniej dla mnie ale jeżeli ktoś lubi się tak ubierać na co dzień to czemu nie!!!
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 08 kwie 2009, 17:53

Ja już słyszałam takie teksty, że jak ma się normalne czarne spodnie i top na cienkich na naramkach, odkrywający plecy to już wulgaryzm,
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 09 kwie 2009, 21:25

Michi ... no bo do kościoła się tak nie chodzi ;)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 09 kwie 2009, 22:17

tOOsia pisze:Michi ... no bo do kościoła się tak nie chodzi ;)
taaa..do kościoła to najlepiej w spódnicach do kostek i golfach :p

czuczi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: czuczi » 17 kwie 2009, 17:56

kościól to jest w ogole straszna instytucja wg mnie
nie wiem czemu to nie zakrawa pod sekte, nie widze roznicy -.-'

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 20 kwie 2009, 23:47

a mnie wkurza to, że nie można dostać rozwodu kościelnego tak jak cywilnego i po rozwodzie nie dostaje się rozgrzeszenia... straszne, że się człowiek nie może pomylić... a księża robią różne niestosowne rzeczy i dostają rozgrzeszenie i dalej są księżmi... i gdzie tu sprawiedliwość??
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 21 kwie 2009, 15:18

nefertari pisze:a mnie wkurza to, że nie można dostać rozwodu kościelnego tak jak cywilnego i po rozwodzie nie dostaje się rozgrzeszenia... straszne, że się człowiek nie może pomylić... a księża robią różne niestosowne rzeczy i dostają rozgrzeszenie i dalej są księżmi... i gdzie tu sprawiedliwość??

a ja myślę, że to bardzo dobrze! i że powinno się unieważniać tylko te śluby kościelne, które naprawdę mają uzasadnienie (na zasadzie takiej, jak unieważnia się cywilne, tylko z ptk widzenia prawa kanonicznego).
przecież to nie jest umowa zawierana przed urzędnikiem, tylko przysięga przed bogiem.. ile się tak mozna mylić.. i poginać w białej sukni z kolejnym nowym panem młodym..
jestem ateistką, więc generalnie nie powinno mnie to interesować :badgrin:
ale uważam, że pewnych zobowiązań po prostu powinno się dotrzymywać.. i takie sprawy jak podtatusiały przykładowo C. Pazura który ma chęć na 3 ślub kościleny z kolejną panienką nie powinien mieć najmniejszego prawa uniewaznić poprzedniego małżeństwa kościelnego.. (to nie jest rozwód - bo chyba jednym z bardzo ważnych aspektów tej wiary jest unikanie rozwodu, coś że cię nie opuszczę itd itd.. tylko unieważnienie, uznanie małżenstwa za niebyłe) - szczególnie, kiedy związek rozpadł się po prostu, bez większych przyczyn, ot, pomylili się..
dorośli jesteśmy, bez przesady..
nie piszę tego personalnie do kogoś - mam nadzieję Nefretari, ze się nie obrazisz ;) ale ogólnie - takie jest moje zdanie :|
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 21 kwie 2009, 22:00

nefertari pisze:a mnie wkurza to, że nie można dostać rozwodu kościelnego tak jak cywilnego i po rozwodzie nie dostaje się rozgrzeszenia... straszne, że się człowiek nie może pomylić... a księża robią różne niestosowne rzeczy i dostają rozgrzeszenie i dalej są księżmi... i gdzie tu sprawiedliwość??
zależy za jakie niestosowne rzeczy dostają to rozgrzeszenie
błąd może popełnić każdy ale tak jak napisała samanta przycięga przed Bogiem do czegoś zobowiązuje
jeśli wierzysz w Boga to dlaczego chcesz łamać jedną przysięgę i zawierać nową ?
a jeśli nie wierzysz to na co ci ślub kościelny ?

nie piszę tego bezpośrednio do Ciebie nefertari ale uważam, ze takie podejście do sprawy jest trochę niedojrzałe/szczeniackie
błędy popełnia każdy, księża również
i każdy ponosi konsekwencje
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 22 kwie 2009, 07:55

u nas jest ksiądz, który zrobił uczennicy dziecko i jest dalej ksiedzem... na przykład...

moja siostra wyszła za mąż bardzo młodo tylko dltego, że wpadła, bo to były czasy kiedy nie wypadało inaczej, rozwiodła się, bo nie układało im się i nie chodziła do kościoła przez lata, bo nie mogła przystępować do kmunii i źle się czuła z tym, dopiero jak były mąż zmarł została wdową i teraz może w pełni uczesniczyć... dla mnie to jest trochę chore... nie chodzi mi o latanie do ołtarza co chwilę z innym, ale czasami się zdaży, że pierwszy ślub, szczególnie w młodym wieku jest nieporozumieniem i mamy się męczyć do końca życia? tym bardziej, że życia przed mani jest jeszcze sporo i mamy sznasę na ułożenie sobie go na nowo...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”